Én folytatnám (folytatom) a programozást még jó ideig, azután elmennék abba a pozícióba ami most felettesi munkakörként szerepel nekem (Fejlesztési és szolgáltatási vezető, vagy valami ami ezzel ekvivalens)
Prokramozni nagyon jó, és azt már viszonylatokban is alapból kevesen űzik, de jó, önálló és egyszerű gondolata nagyon kevésnek van ezen belül is (legyen az bármelyik a két kategória közül)
Arról nem is beszélve, hogy pontosan látom mi az ami 1 óra, 1 nap (a dolgok 90%-a nincs annyi), illetve 3 hét, és ha az utóbbi akkor tudok 3 dolgot megkerülni -- mi mindent tudnék csinálni 3 rabszolgával a kezeim alatt, a csillagokat leszedném az égről

atm a dolgok felére sincs időm úgy, hogy én találom ki + meg is csinálom (az előbbi tölti ki az idő nagy részét)
Persze ez az egész két lépcsőfokkal arrébb van még
Vállalkozás is jó lehet, csak mi pl összesen számlázásra használjuk, szóval arról nem tudok nyilatkozni
Konkrétan MS lenne nagyon epic, már van is 2 szál amit abba az irányba fúj a szél.. Majd bepróbálkozom fél év múlva, hogy elvállalja-e a szakdogámat külsősként egy MS-szaki, aki 1-2 éve megszakértette hogy mennyire biztonságos amit írtam