Quote (Sup3RN0Va @ 17 Jul 2012 16:07)
hogy érted? akkor msot joek nélkül
az a baj, hogy hunsubon, nem lehet semmit normálisan megbeszélni, mert egyből jön vki, elkezd hurrogni ha másnak a véleménye különbözik, akkor persze becsatlakozik a többi, és egyszerűen esélytelen megvitatni az álláspontokat
jah, és mindenre az a válasz, hogy "jaj de primitív vagy"

de hát ha az vagy..
--
a témához kapcsolódóan:
nekem pl volt cigány osztálytársam általánosban, aztán mikor katolikus lett a suli maradtunk egy évet, majd eljöttünk hatodikban mert zubbonyt akartak viseltetni velünk, és oda is jött velem -- egyik legjobb barátom volt, a családja is pikk-pakk, át is jártam hozzá párszor, etc
ennek ellenére a maradék 99%-tól félek éjjel mert úgy néz rám, hogy ha visszanézek akkor végem
múltkor buszon jöttünk haza fényes nappal barátnőmmel fogarasi tescóból, nálam 4 szatyor, nála 2, ült volna le, erre cigány beszól hogy "na húzz onnan", én meg "ezt se sem mondod komolyan ****.." -- ha akkor nem vagyok megpakolva akkor csúnya vége lett volna, mert mindketten megszeppentünk -- én attól hogy beszóltam egy gang-nek ő meg attól hogy actually visszaszólt valaki
még szerencse hogy ott volt az egész putri és a bajuszos faterja ránézett egy ilyen "nem nappal, nem emberek közt" mozdulattal ^^
// persze leült a szerencsétlen, 10 percig azon gondolkoztam hogy leb-szom a szatyrokat és fejbeverem -- uh de felhúztam magam
-- szóval összességében gondolkodás nélkül undorodom tőlük, mégis lehet akár jóbarát is közülük egy -- ez most rasszizmus?
This post was edited by Anarkin on Jul 17 2012 02:22pm