Quote (Kajnista @ Nov 15 2011 05:19am)
ez nagyon szanalmas huzas volt toled bma, vagod kiertem, igaz egy negyed orat kesve, de egyetlen egy arva lelek nem volt a stadionoknal, a metro bejaro elott.
meg csak azt sem lehet mondani, hogy elkerultuk volna egymast, azt meg plane nem, hogy nem ismertuk fel egymast.
a hidegben vartam rad majdnem haromnegyed orat, megneztelek a masik oldalt, hogy nem-e a metro lejaro masik oldalan varsz es csak kozterulet fenntartos volt ott.
ott setalgattam es semmi, majd rajottem, hogy mi a francert is jonne ki ide egy olyan gyerek aki a diablon es a jspn eli le az eletet.
viszont nagyon rafaztam miattad, mert villamosom mar nem volt visszafele es penzt elfelejtettem magammal vinni, mint ahogy szemelyi igazolvanyt sem vittem, de azt direkt.
fel se tudtam szalni az ejszakai buszokra mert mindenegyes kurva buszon ott figyelt 3 ellenor sarga mellenybe.
kenytelen voltam onnan a halal faszarol haza setalni ebbe a kibaszott hidegbe, most ertem kb haza nem reg es hajnali 5 ora van, vagod azt, hogy 4 orat setaltam hazaig?
gratulalni szeretnek neked, hogy itt szajkaratezol meg netkaratezol, meg jossz azzal, hogy hany cm vagy, meg hogy hany kg, hat ki a faszt erdekel?
nem ezeket kellett volna pofazgatni itt orakon at, hanem megindulni idoben es eljonni.
es syl, nem fogom itt verni a nyalam ez miatt, ezt most leirtam mert feleslegesen mentem ki es szo szerint rafaztam,
inkabb most bizonyosodott be az egesz, hogy ez ami itt megy annyira komolytalan, szanalmas es egyben nevetseges.
lemerem fogadni, hogy bma elment aludni, aztan majd jon reggel magyarazni, hogy o ott volt meg ilyenek.
igazabol en sem mentem volna el, ha jobban tudok uralkodni magamon, de az az agresszio ami bennem volt akkor, egyszeruen nem birtam megallni, hogy ne menjek el a talalkozora.
ez az egesz ugy hulyeseg volt ahogy van, de mit is varhattam volna, eloben sosem fogok tudni veletek talalkozni mert mindenki csak pofazni mer a gep mogul, eljonni mar nem,
vitatkozni meg nem fogok itt par hulye gyerekkel akinek a d2 meg a jsp az elete, ugy hogy en itt kiszalltam ebbol a szanalmas csevegesbol.
sziasztok. pfuj.
bazmeg a visítástól bekönnyezett a szemem és szünetet kell tartani az olvasásban