d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev110111213144303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Dec 12 2010 04:48pm
Quote (Anarkin @ Dec 12 2010 10:44pm)
"Nincs ward" után felesleges is olvasni, mert base item..

Matchmaking-re meg azóta mondják hogy megcsinálják mióta megvettem, ezer éve

Én megteszem ha akarod ^^ És egy 20 game után bárki más is

És ezt arra alapozod, hogy.. ?

arra, hogy azok amiket leirtam nincsenek benne
legalábbis én nem láttam semmi disable itemet, meg runát, ami kb a legfontosabb egy mid karinak (azt tudom hogy vannak ilyen kis mini-bossok amiket ha megölsz kapsz + dolgokat, de azok nem early gémes creepek)
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 12 2010 04:55pm
Quote (sylke @ 13 Dec 2010 00:48)
arra, hogy azok amiket leirtam nincsenek benne
legalábbis én nem láttam semmi disable itemet, meg runát, ami kb a legfontosabb egy mid karinak (azt tudom hogy vannak ilyen kis mini-bossok amiket ha megölsz kapsz + dolgokat, de azok nem early gémes creepek)

Runák igazából vannak, a karakterlapon... meg mastery-k, meg summoner spellek -- HON-ban viszont ilyet nem láttam még :P

Disable itemet meg nem értem -- ezért vannak first pick-ek, hogy olyan champot válassz ami jó a célra, és bannold azt ami ellen nem jó -- ennyivel is fontosabb a bannolgatás + ellenség counterezése

Ez egy team game, itt nem tud egy carry sem 1v5-özni senkit

Btw a buff-os mobokat is meglehet ölni lvl1-en, kivéve a 2 nagyot a map közepén

Azt h "arra alapozod" azt arra értettem hogy mi alapján feltételezed hogy mennyit játszottam, ha még egy szót sem váltottunk egymással
Member
Dec 12 2010 05:08pm
Quote (Anarkin @ Dec 12 2010 10:55pm)
Runák igazából vannak, a karakterlapon... meg mastery-k, meg summoner spellek -- HON-ban viszont ilyet nem láttam még :P

Disable itemet meg nem értem -- ezért vannak first pick-ek, hogy olyan champot válassz ami jó a célra, és bannold azt ami ellen nem jó -- ennyivel is fontosabb a bannolgatás + ellenség counterezése

Ez egy team game, itt nem tud egy carry sem 1v5-özni senkit

Btw a buff-os mobokat is meglehet ölni lvl1-en, kivéve a 2 nagyot a map közepén

Azt h "arra alapozod" azt arra értettem hogy mi alapján feltételezed hogy mennyit játszottam, ha még egy szót sem váltottunk egymással

oh, azt arra hogy még nem igazán láttam h postoltál volna hon/dota topicba (inb4 mert minek postoljak, ide pl elég hamar postoltál)

disable item, mert néha nem elég ha a heronak van disableje, ráadásul azzal lehet mindgémelni (force staff, cyclon, hex... ezekkel sokkal jobban lehet combozni egy hero skilljeit), most az h bannolsz mondjuk 4 herot ami counterel, az azt jelenti hogy nincs más amivel meg lehetne azt ölni?
meg mi az hogy ez egy team gém, tejoég, a többi is az, söt, ott SOKKAL jobban kijön, mert ott tényleg support karik vannak, akiknek ott a support item (magic stick, +100 movespeedes cipö, BRACER), ebben a gémben nem sok support itemet láttam

ja igen, a runát ugy értem, mint ingame powerupok amiket fel lehet venni, vagy bottlebe berakni és késöbb használni (haste, double dmg, illusion, inv etc)

+NINCS A HEROKNAK STATJUK!!!!

inb4 fore staff nem disable

'Balázs üzenete:
*arrol nem is beszelve h nincs deny
*gg

meg ez.

This post was edited by sylke on Dec 12 2010 05:09pm
Member
Gold: 2,496.00
Dec 12 2010 05:09pm
Quote (sylke @ Dec 12 2010 11:45pm)
nincs wardot ugy értsd, hogy nincs értelme hova rakni
ha van elég eszed ebben a gémben ugyan le nem gankelnek

de amugy nem is tudom miért vitatkozom veled, mivel sztem évekkel több tapasztalatom van ilyen gémek terén, mint neked
ez nem egy szar gém, de a többinek a közelében sincs

maradjunk annyiban, hogy semmit se tudsz az LoLrol.

en leszarom hogy mas jatekhoz kepest milyen a lol, de ilyeneket ne magyarazzal mar hogy nincs ertelme wardolni(a mindenkori junglernek wardolva kell tartania dragont, bushokat erdemes wardolni etc.), nincs CC itemekbol(slow annyi van amennyit akarsz), nincs blink (van summoner spellkent, ghost, meg flash), a creep pullt meg nemtom micsoda.
Member
Dec 12 2010 05:12pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Dec 12 2010 11:09pm)
maradjunk annyiban, hogy semmit se tudsz az LoLrol.

en leszarom hogy mas jatekhoz kepest milyen a lol, de ilyeneket ne magyarazzal mar hogy nincs ertelme wardolni(a mindenkori junglernek wardolva kell tartania dragont, bushokat erdemes wardolni etc.), nincs CC itemekbol(slow annyi van amennyit akarsz), nincs blink (van summoner spellkent, ghost, meg flash), a creep pullt meg nemtom micsoda.

a blinkre irtam h mint itemböl nincs, slow az meg hudesokat ér, egy carryt nem slowolni kell hanem harcképtelenné tenni
a creep pull meg az, amikor laneröl a saját creepjeidet a jungleben lévö creepekhez huzod, ezzel is csökkentve a pusholást + kevesebb farm az enemynek, több farm neked.

creep stack + creep wardolásrol nem is beszélve, gondolom ha egy jungle camp be van wardolva, ugyanugy megjelennek a creepek
Member
Dec 12 2010 05:16pm
Quote (sylke @ Dec 13 2010 12:12am)
a blinkre irtam h mint itemböl nincs, slow az meg hudesokat ér, egy carryt nem slowolni kell hanem harcképtelenné tenni
a creep pull meg az, amikor laneröl a saját creepjeidet a jungleben lévö creepekhez huzod, ezzel is csökkentve a pusholást + kevesebb farm az enemynek, több farm neked.

creep stack + creep wardolásrol nem is beszélve, gondolom ha egy jungle camp be van wardolva, ugyanugy megjelennek a creepek

fantasztikus. tehat vannak dolgok amik mas jatekokban vannak, de ebben nincsenek. es attol fuggetlenul hogy itt van mas, azert ez egy primitiv fos.

egyebkent carry harckeptelene tetelere tobbnyire exhaust van, ami belassit mint allat, es minden standard attackod misselni fog. DE vannak mas verziok is.

ket jateknak nem kell olyan nagyon hasonloan mukodnie hogy jo legyen.,
Member
Dec 12 2010 05:21pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Dec 12 2010 11:16pm)
fantasztikus. tehat vannak dolgok amik mas jatekokban vannak, de ebben nincsenek. es attol fuggetlenul hogy itt van mas, azert ez egy primitiv fos.

egyebkent carry harckeptelene tetelere tobbnyire exhaust van, ami belassit mint allat, es minden standard attackod misselni fog. DE vannak mas verziok is.

ket jateknak nem kell olyan nagyon hasonloan mukodnie hogy jo legyen.,

ezzel kezdtem, hogy alapjáraton ez egy teljesen jo játék, csak imo a többihez képest egyszerü.
Member
Dec 12 2010 05:27pm
Quote (sylke @ Dec 13 2010 12:21am)
ezzel kezdtem, hogy alapjáraton ez egy teljesen jo játék, csak imo a többihez képest egyszerü.

en meg azt irtam, hogy attol hogy ebben nem ugyanaz a sved csavar, azert csak csak van benne.
Member
Gold: 47.25
Dec 12 2010 06:02pm
Quote (sylke @ 12 Dec 2010 23:20)
nem mondom h szar meg ilyenek, de hon/dota után eléggé olyan, mintha ezt ilyen 12 éveseknek találták volna ki
ingyenes játéknak persze tökéletesen jo

Tudom en, en is relax game-kent fogom fel. HON sokkal gyorsabb es nagyobb kihivas, es ezt (szerintem tenyleg a grafika miatt) ilyen rajzfilm relax HON-kent latom. Csak pici fun. Nem is rage-elek az allikon mikor noobok, pedig HONban siman ugranek, hogy "ZOMG MIT FEEDELSZ MAR TE NYOMOREK?!?!"
De valahogy megis van valami benne, ami megragad :D
Member
Gold: 0.00
Dec 12 2010 06:03pm
Quote (Moonflow @ Dec 13 2010 12:02am)
Tudom en, en is relax game-kent fogom fel. HON sokkal gyorsabb es nagyobb kihivas, es ezt (szerintem tenyleg a grafika miatt) ilyen rajzfilm relax HON-kent latom. Csak pici fun. Nem is rage-elek az allikon mikor noobok, pedig HONban siman ugranek, hogy "ZOMG MIT FEEDELSZ MAR TE NYOMOREK?!?!"
De valahogy megis van valami benne, ami megragad :D

valami kis melegség
tudom ám, milyen az

This post was edited by xGurke on Dec 12 2010 06:03pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev110111213144303Next
Add Reply New Topic New Poll