Quote (Anarkin @ Dec 12 2010 10:55pm)
Runák igazából vannak, a karakterlapon... meg mastery-k, meg summoner spellek -- HON-ban viszont ilyet nem láttam még

Disable itemet meg nem értem -- ezért vannak first pick-ek, hogy olyan champot válassz ami jó a célra, és bannold azt ami ellen nem jó -- ennyivel is fontosabb a bannolgatás + ellenség counterezése
Ez egy team game, itt nem tud egy carry sem 1v5-özni senkit
Btw a buff-os mobokat is meglehet ölni lvl1-en, kivéve a 2 nagyot a map közepén
Azt h "arra alapozod" azt arra értettem hogy mi alapján feltételezed hogy mennyit játszottam, ha még egy szót sem váltottunk egymással
oh, azt arra hogy még nem igazán láttam h postoltál volna hon/dota topicba (inb4 mert minek postoljak, ide pl elég hamar postoltál)
disable item, mert néha nem elég ha a heronak van disableje, ráadásul azzal lehet mindgémelni (force staff, cyclon, hex... ezekkel sokkal jobban lehet combozni egy hero skilljeit), most az h bannolsz mondjuk 4 herot ami counterel, az azt jelenti hogy nincs más amivel meg lehetne azt ölni?
meg mi az hogy ez egy team gém, tejoég, a többi is az, söt, ott SOKKAL jobban kijön, mert ott tényleg support karik vannak, akiknek ott a support item (magic stick, +100 movespeedes cipö, BRACER), ebben a gémben nem sok support itemet láttam
ja igen, a runát ugy értem, mint ingame powerupok amiket fel lehet venni, vagy bottlebe berakni és késöbb használni (haste, double dmg, illusion, inv etc)
+NINCS A HEROKNAK STATJUK!!!!
inb4 fore staff nem disable
'Balázs üzenete:
*arrol nem is beszelve h nincs deny
*gg
meg ez.
This post was edited by sylke on Dec 12 2010 05:09pm