d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kajnista
Prev1101112131422Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 1 2010 05:09am
Quote (F4r3L @ Feb 1 2010 11:00am)
elfogyott a rl kell megint d2?

elhagyott a csajod vagy etc....... xDDDD

szanalom rl ben is csak 1 lóóóóóóóser vagy

imo bekaphatod te szerencsetlen nyomorek

Ne haragudj, de nem birom elkepzelni hogy egyszeruen ennyire szanalmas idiotak leteznek mint te,
miert alkotsz illetve irsz rolam velemenyt amikor nem is ismersz eloben, nem tudod hogy ki vagyok es miket vittem veghez,
egyszeruen csak itt irkalod a hulyeseged nekem mint valami taknyos kis hulye gyerek, noljel mar fel.
De amint latom a kovetkezo kommented se lesz jobb 1 fokkal sem, mivel egyszeruen primitiv leny vagy,
es ezzel nem sertegetlek mivel a primitiv nem serto szo, hanem egyszeruen egy nulla intelligenciaval rendelkezo agy definicioja,
es arra krealtak hogy kategorizaljam az ilyen hulye gyerekeket mint te.
Hogy jossz ahhoz hogy velemenyt alkoss olyanrol akit meg jatekba is alig ismersz, sokszor meg eloben se lehet velemenyt alkotni emberekrol,
csak miutan valtottal veluk par szot es most ne haragudj, de ugy erzem nem szeretnek lesulyedni a te elkorcsosult szellemi szintedre es a kis fantazia vilagodra,
illetve tovabb folytatni a veled valo informacio cseret illetve kommunkaciot ezen a szegeny kommunikacios csatornan.

This post was edited by Kajnista on Feb 1 2010 05:10am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Feb 1 2010 05:10am
Quote (Kajnista @ Feb 1 2010 11:09am)
Ne haragudj, de nem birok elkepzelni hogy egyszeruen ennyire szanalmas idiotak leteznek mint te,
miert alkotsz illetve irsz rolam velemenyt amikor nem is ismersz eloben, nem tudom hogy ki vagyok es miket vittem veghez,
egyszeruen csak itt irkalod a hulyeseged nekem mint valami taknyos kis hulye gyerek, noljel mar fel.
De amint latom a kovetkezo kommented se lesz jobb 1 fokkal sem, mivel egyszeruen primitiv leny vagy,
es ezzel nem sertegetlek mivel a primitiv nem serto szo, hanem egyszeruen egy nulla intelligenciaval rendelkezo agy definicioja,
Hogy jossz ahhoz hogy velemenyt alkoss olyanrol akit meg jatekba is alig ismersz, sokszor meg eloben  se lehet velemenyt alkotni emberekrol,
csak miutan valtottal veluk par szot es most ne haragudj, de ugy erzem nem szeretnek lesulyedni a te elkorcsosult szellemi szintedre es a kis fantazia vilagodra,
illetve tovabb folytatni a veled valo informacio cseret illetve kommunkaciot ezen a szegeny kommunikacios csatornan.

\_/>

idd ki fenékig ez egy care cUP xD

btw anyád xD

ez most pl olyan mint ha en kezdenek el predikalni h csunya dolog a scammeles etc...

meg h legyunk kedvesek
vilagbek e >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kajnista

ne predikalj te szerencsetlen

This post was edited by F4r3L on Feb 1 2010 05:12am
Member
Feb 1 2010 05:11am
Quote (F4r3L @ Feb 1 2010 11:10am)
\_/>

btw jol ismersz te szerencsetlen xD

gz, primitiv komment again.
latom mar csak az anyazas megy :D

This post was edited by Kajnista on Feb 1 2010 05:12am
Member
Gold: 22,413.07
Feb 1 2010 05:12am
Quote (Kajnista @ Feb 1 2010 12:09pm)
Ne haragudj, de nem birok elkepzelni hogy egyszeruen ennyire szanalmas idiotak leteznek mint te,
miert alkotsz illetve irsz rolam velemenyt amikor nem is ismersz eloben, nem tudom hogy ki vagyok es miket vittem veghez,
Hogy jossz ahhoz hogy velemenyt alkoss olyanrol akit meg jatekba is alig ismersz, sokszor meg eloben  se lehet velemenyt alkotni emberekrol,

tehát ezt most fogjuk fel úgy hogy eltüntél mint egy skizofrén, elmebeteg baromarcú és most visszajöttél mint mr intellektuel?
folyamatosan azzal vagdalózol, hogy "mint te", normális ember ezt csak általános első osztályig csinálja
a basic helyesírási hibákról meg ne is beszéljünk
hiányzotál mint nagylestat.
Member
Gold: 5,302.77
Feb 1 2010 05:13am
Látom javult valamicskét a helyesírásod.

Csak használt valamit az az iskola! :)
Member
Feb 1 2010 05:13am
Quote (-joey- @ Feb 1 2010 11:03am)
Látom te se sokat öregedtél az elmúlt 3 év alatt. Mentálisan legalábbis. :)

Amúgy mizu? Tolod még a dos-t?

hi joey
Member
Feb 1 2010 05:14am
Quote (lacketto @ Feb 1 2010 11:12am)
tehát ezt most fogjuk fel úgy hogy eltüntél mint egy skizofrén, elmebeteg baromarcú és most visszajöttél mint mr intellektuel?
folyamatosan azzal vagdalózol, hogy "mint te", normális ember ezt csak általános első osztályig csinálja
a basic helyesírási hibákról meg ne is beszéljünk
hiányzotál mint nagylestat.

nagy agy a gyerek

es medium megnezte az uri geller show-t

es most minket kábít és olt xDDDDDDDDDDDdd

kanalat ratettem a monitorra varom h golbuljon
Member
Quote (F4r3L @ Feb 1 2010 12:10pm)
\_/>

btw jol ismersz te szerencsetlen xD

sztem igaza van Kajnistanak , de nem szolok bele , mert a vegen en leszek a random

/e: igaz en egyaltalan nem is ismerem :o

This post was edited by alexxx2 on Feb 1 2010 05:15am
Member
Quote (alexxx2 @ Feb 1 2010 11:14am)
sztem igaza van Kajnistanak , de nem szolok bele , mert a vegen en leszek a random

rand0m vagy
Member
Gold: 5,302.77
Feb 1 2010 05:15am
Quote (Kajnista @ Feb 1 2010 12:13pm)
hi joey

Hallom már megint lerámoltál valakit hun-1en.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131422Next
Closed New Topic New Poll