Quote (Oberon_os @ 1 Feb 2010 00:05)
Csitulj már le. Nem azzal van a probléma hogy mit csinálnak zenében, vagy hogy mennyire lesznek híresek. A szöveg meg a kiállás kicsit hiteltelen, meg semmitmondó a szöveg, semmi érdekesség és egyebek, de zene minőségre nem olyan rossz, és jóval jobb minőségű mint amikkel kis hazánkba muzsikusok befutottak. Ha nem tetszik, ne hallgasd, lépj túl rajta. Azt meg lehet tisztelni, hogy ezt így hozták össze, nem kis pénz van stúdiózásban/keverésben ésatöbbi. Sokat kellett ezért szórólapozni, vagy anyutól legombolni, szal ezért respect, egyáltalán nem olyan rossz az anyag amit letettek (mégha vicces is).
A gond itt azzal van hogy pont az ellenkezőjét teszik annak, amiről ugatnak, de ezt már kifejtettem, nincs kedvem megint leírni.
Most mér kell engem lebaszni? Nekem is volt zenekarom és van is, járunk fellépni és csináltunk lemezt is, meg lehet oldani, h ne kerüljön semmibe, de lehet én vagyok a fasz azért is, mert vannak olyan ismerőseim, akiket meg tudok kérni, hogy segítsenek felvenni, keverni stb. Ilyen ismerősei sztem bárkinek lehetnek... Te is azt írod, h hitetlen, semmitmondó, unalmas és szájalnak csak, mert semmi közük ahhoz, amiről beszélnek. Nekem ezek is beletartoznak a minőségbe... Meg abban mi a respect, h az anyától szed egy csomó pénzt és ebbe öli? Most tényleg nem értelek téged, sry.