Jozef ÜZENI:
Kem!! Ne keverd a szart! Az hogy biceboca mit mond adj rá,te tudod de szerintem itt már rendesen lejáratta magát nem egyszer. A rendőrségre inkább a lopott 70-ezerrel menjen+adja vissza a bécsi és svájci út árát plusz azt a másfél milliót amit fél év alatt elbasztam rá.
Sírhat neked,jöhet a kamu szövegekkel,el is hiheted őket,kúrvára nem érdekel de nem kell ide a szaros flame-ed.Tartsd magadba vagy beszéld ki nikivel meg bicebócával.Itt kutya nem kíváncsi rá.
Amúgy megverve?Niki is? Anyám is megverte őket? BTW ez nagy!!!!!!!!

Mondjuk leszarom,tudod mit,legyen szarkeverés....:
Azt ugye nem mesélte hogy majd kétszáz k csak a karácsonyi ajándékára ment el?Ott a 25k-s osiris cipő amibe még ma is pózol myvipen vagy a 20k-s kabát....
Ugye visszaadta amikor összevesztünk,hisztizett a korához híven hogy azokat nem hordjaOK érthető...
Erre másnap a lopott pénzből már új 20k-s osiris volt a lábán. (mondjuk nem olyan mint amit tőlem kapott).
Gondolom azt sem mesélte ...
hogy kajára nem volt sokszor pénzük,én töltöttem náluk a fridzsidert nap mint nap,én intéztem anyjának hitelt,én adtam a másfél éves gyereknek dvd-lejátszót,az anyja kapott három telefont meg mondjuk hogy bármiben segítettem? Lófasz nem segített volna neki 30 oldalas házikban hogy legyen szabadideje de én a munkahelyen megtehettem hogy besegíte de úgy hogy napokig nem lehetett miatta aludni,este házi írás hogy másnap mehessünk moziba + rákot zabálni kínaiba erre másnap beteg lett,én az este felfáztam de szakadó esőben vittem be az iskolába a házit hogy ne basszák ki.
Jah,igen.Kibasszák. Mert nem járt idén három napot suliba.Nem miattam,sőőőt!
Nincs semmi igazolása,a gyámügy már többször kikűldte a paprírt is.