Quote (Megas_heroes @ Tue, 7 Apr 2009, 23:09)
anyadanyadanyadanyad
Thundergod's Vigor
War Belt
Defense: 137-159 (varies)(Base Defense: 41-52)
Required Level: 47Required Strength: 110
Durability: 24
16 Boxes
+160-200% Enhanced Defense (varies)
Adds 1-50 Lightning Damage
5% Chance To Cast Level 7 Fist Of The Heavens When Struck
+20 Lightning Absorb
10% To Maximum Lightning Resist
+20 To Strength
+20 To Vitality
+3 To Lightning Fury (Amazon Only)
+3 To Lightning Strike (Amazon Only)
asszem csinálok egy java-t

(mar csak farcastot kell letölteni :Dddddddddddddddddddddddd )
egyrészt, tg not allowed ha megnézed.
Másrészt, neked a cs az igazán erős fegyvered, azt meg nem ad
Harmadrészt 110 str req.
Ami eq-t leírtál az tök jó, armornak sok lehetőség van valóvan. Shaftot élből kihagytad, pedig >>all ha kell damred (márpedig sokszor kell!). Ami raret írtál nem túl nyerő. Egyrészt, valszeg armot cseréled, így nn str rá, life kevés lenne rajta. Ezek jöhetnek szóba, leginkább:
-shaft, mindenképp legyen
-to arm, 40% frw
-peace, 2skill 20 fhr 30cres
-9x life 4sox full plate (dusk lifeal, ha sok a della :D), 20/20, vagy shal ha kell.
Amunak hirdess egy topicot, h "need +1 ama skill rare amu", tuti mutatnak jót is (így szedtem be még nov11 előtt 2 szép amut)! Vagy akár +1 skill +80-100 life.
Övnek tg helyett: 24 fhr 55+life, akár crafted mert azon lehet 20 mana is akár! Fcr mind1 persze... Ha stringre nem cserélnél, akkor rare/crafted övön lehet akár str is (amúgy is, csak nem használod ki). Végső esetben mavina is jó lehet, sőt.
//fc-t nem erőltetném, elég hamar kiderül ha vki nem manual tolja, és ha akárki csal, nem sokat fogok fosolni rajta h velem egy game-ben utána nem lehet (és ezzel sokan lesznek így). Fun game-ben nn hax. De mfc-t megmutathatom, néha-néha majd beveted, és ha sírnak h mfc, majd azt mondod csak lag volt ;)//
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Tue, 7 Apr 2009, 23:20)
beleolvasgattam a topikocskaba
ha lesz jo szabalyrendszer meg van mar sok jatekos (hogy most mennyi van az nemnagyon derult ki) jovok en is hogy megolhessem benit meg magos_hosoket
ize, par javaslat:
fohnak tiltott lehetne a passiv charge
max lvl1 base conv aura
talan a vigor is bar nemtom, legegyszerubb ha az egesz kari banned
azon az uniq war csakon a nevet megnem mondom 12 liferep van asszem tehat lehetne annyi a max (ja, szorknak is)
fire res nem tudom mennyi kene hogy allowed legyen mert nem nagyon van benne tapasztalatom, se firedruidom nem volt se mld fajorszorkom
tg ugyanez, nem tul eros a trapsin nelkule?
meg meglatom, de egyelore trapsin, orb, bowama kozott gondolkozom
e: ja meg ez nekem kicsit furcsa hogy oszd be a manat DE AZERT az insight engedelyezve van
meg most akkor lehet tele amut hasznalni vagy nem ?
foh majd kiderül milyen lesz
peasant crown a sityak neve. És es sosora azért 10, ha cipő/öv ad, még beférjen. Peasantra nem alapoznám a replifeot, az főleg lvl29-en kedvelt, itt sokkal jobbak vannak nála.
fire res jó úgy (5max vagy 1x dwarf). Tg meg igen, szar helyzet. Már ebbe a topicba is írtam h trapsinnal gondok lesznek, előzőben sokat vitáztam erről baresszal/rexel, nemrég szkájpon kopekkel. TG-t próbáltuk barb vs javnál, és jav esélytelen volt. Trap ellen próbáltam smiterrel, úgy kb egál volt, de nem próbáltuk annyit. Tesztelni kell majd. Egyenlőre azért nem írtam be h java ellen nn tg, trap ellen meg de, hogy ne legyen bonyolítva.
Manát meg be kell osztani insight mellett is, ha elfogy tehetetlen vagy a harc közepén, ha váltasz akkor 0 block, valszeg szarabb res/minden.
This post was edited by Oberon_os on Apr 7 2009 05:39pm