d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > MLD > Avagy: Lesz-e Elég Player Fun MLD TvT-re
Prev11011121314341Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Apr 7 2009 05:20pm
beleolvasgattam a topikocskaba
ha lesz jo szabalyrendszer meg van mar sok jatekos (hogy most mennyi van az nemnagyon derult ki) jovok en is hogy megolhessem benit meg magos_hosoket

ize, par javaslat:
fohnak tiltott lehetne a passiv charge
max lvl1 base conv aura
talan a vigor is bar nemtom, legegyszerubb ha az egesz kari banned
azon az uniq war csakon a nevet megnem mondom 12 liferep van asszem tehat lehetne annyi a max (ja, szorknak is)
fire res nem tudom mennyi kene hogy allowed legyen mert nem nagyon van benne tapasztalatom, se firedruidom nem volt se mld fajorszorkom
tg ugyanez, nem tul eros a trapsin nelkule?

meg meglatom, de egyelore trapsin, orb, bowama kozott gondolkozom

e: ja meg ez nekem kicsit furcsa hogy oszd be a manat DE AZERT az insight engedelyezve van
meg most akkor lehet tele amut hasznalni vagy nem ?

This post was edited by ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH on Apr 7 2009 05:27pm
Member
Gold: 124.45
Apr 7 2009 05:30pm
Quote (Megas_heroes @ Tue, 7 Apr 2009, 23:09)
anyadanyadanyadanyad

Thundergod's Vigor
War Belt

Defense: 137-159 (varies)(Base Defense: 41-52)
Required Level: 47
Required Strength: 110
Durability: 24
16 Boxes
+160-200% Enhanced Defense (varies)
Adds 1-50 Lightning Damage
5% Chance To Cast Level 7 Fist Of The Heavens When Struck
+20 Lightning Absorb
10% To Maximum Lightning Resist
+20 To Strength
+20 To Vitality
+3 To Lightning Fury (Amazon Only)
+3 To Lightning Strike (Amazon Only)

asszem csinálok egy java-t :P
(mar csak farcastot kell letölteni :Dddddddddddddddddddddddd )

egyrészt, tg not allowed ha megnézed.
Másrészt, neked a cs az igazán erős fegyvered, azt meg nem ad
Harmadrészt 110 str req.

Ami eq-t leírtál az tök jó, armornak sok lehetőség van valóvan. Shaftot élből kihagytad, pedig >>all ha kell damred (márpedig sokszor kell!). Ami raret írtál nem túl nyerő. Egyrészt, valszeg armot cseréled, így nn str rá, life kevés lenne rajta. Ezek jöhetnek szóba, leginkább:
-shaft, mindenképp legyen
-to arm, 40% frw
-peace, 2skill 20 fhr 30cres
-9x life 4sox full plate (dusk lifeal, ha sok a della :D), 20/20, vagy shal ha kell.

Amunak hirdess egy topicot, h "need +1 ama skill rare amu", tuti mutatnak jót is (így szedtem be még nov11 előtt 2 szép amut)! Vagy akár +1 skill +80-100 life.
Övnek tg helyett: 24 fhr 55+life, akár crafted mert azon lehet 20 mana is akár! Fcr mind1 persze... Ha stringre nem cserélnél, akkor rare/crafted övön lehet akár str is (amúgy is, csak nem használod ki). Végső esetben mavina is jó lehet, sőt.

//fc-t nem erőltetném, elég hamar kiderül ha vki nem manual tolja, és ha akárki csal, nem sokat fogok fosolni rajta h velem egy game-ben utána nem lehet (és ezzel sokan lesznek így). Fun game-ben nn hax. De mfc-t megmutathatom, néha-néha majd beveted, és ha sírnak h mfc, majd azt mondod csak lag volt ;)//

Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Tue, 7 Apr 2009, 23:20)
ha lesz jo szabalyrendszer meg van mar sok jatekos (hogy most mennyi van az nemnagyon derult ki) jovok en is hogy megolhessem benit meg magos_hosoket

ize, par javaslat:
max lvl1 base conv aura
azon az uniq war csakon a nevet megnem mondom 12 liferep van asszem tehat lehetne annyi a max (ja, szorknak is)
fire res nem tudom mennyi kene hogy allowed legyen mert nem nagyon van benne tapasztalatom, se firedruidom nem volt se mld fajorszorkom

meg meglatom, de egyelore  trapsin, orb, bowama kozott gondolkozom

e: ja meg ez nekem kicsit furcsa hogy oszd be a manat DE AZERT az insight engedelyezve van

foh majd kiderül milyen lesz
peasant crown a sityak neve. És es sosora azért 10, ha cipő/öv ad, még beférjen. Peasantra nem alapoznám a replifeot, az főleg lvl29-en kedvelt, itt sokkal jobbak vannak nála.
fire res jó úgy (5max vagy 1x dwarf). Tg meg igen, szar helyzet. Már ebbe a topicba is írtam h trapsinnal gondok lesznek, előzőben sokat vitáztam erről baresszal/rexel, nemrég szkájpon kopekkel. TG-t próbáltuk barb vs javnál, és jav esélytelen volt. Trap ellen próbáltam smiterrel, úgy kb egál volt, de nem próbáltuk annyit. Tesztelni kell majd. Egyenlőre azért nem írtam be h java ellen nn tg, trap ellen meg de, hogy ne legyen bonyolítva. :D

Manát meg be kell osztani insight mellett is, ha elfogy tehetetlen vagy a harc közepén, ha váltasz akkor 0 block, valszeg szarabb res/minden.

This post was edited by Oberon_os on Apr 7 2009 05:39pm
Member
Gold: 13,000.00
Apr 7 2009 05:38pm
Quote (Oberon_os @ Wed, Apr 8 2009, 12:30am)
egyrészt, tg not allowed ha megnézed.
Másrészt, neked a cs az igazán erős fegyvered, azt meg nem ad
Harmadrészt 110 str req.

Ami eq-t leírtál az tök jó, armornak sok lehetőség van valóvan. Shaftot élből kihagytad, pedig >>all ha kell damred (márpedig sokszor kell!). Ami raret írtál nem túl nyerő. Egyrészt, valszeg armot cseréled, így nn str rá, life kevés lenne rajta. Ezek jöhetnek szóba, leginkább:
-shaft, mindenképp legyen
-to arm, 40% frw
-peace, 2skill 20 fhr 30cres
-9x life 4sox full plate (dusk lifeal, ha sok a della :D), 20/20, vagy shal ha kell.

Amunak hirdess egy topicot, h "need +1 ama skill rare amu", tuti mutatnak jót is (így szedtem be még nov11 előtt 2 szép amut)! Vagy akár +1 skill +80-100 life.
Övnek tg helyett: 24 fhr 55+life, akár crafted mert azon lehet 20 mana is akár! Fcr mind1 persze... Ha stringre nem cserélnél, akkor rare/crafted övön lehet akár str is (amúgy is, csak nem használod ki). Végső esetben mavina is jó lehet, sőt.

//fc-t nem erőltetném, elég hamar kiderül ha vki nem manual tolja, és ha akárki csal, nem sokat fogok fosolni rajta h velem egy game-ben utána nem lehet (és ezzel sokan lesznek így). Fun game-ben nn hax. De mfc-t megmutathatom, néha-néha majd beveted, és ha sírnak h mfc, majd azt mondod csak lag volt ;)//

:S
akkor az a unique 30fhr belt lesz vagy mavina... (talán szerzek valami rare fhr str life-osat)
fc csak vicc volt ofc

most szereztem amut :D
1 ama 4str 45 life 35 mana 10allres (spirit monarchért cseréltem :D )
Member
Gold: 0.00
Apr 7 2009 05:38pm
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Wed, 8 Apr 2009, 00:20)

ize, par javaslat:
max lvl1 base conv aura

meg meglatom, de egyelore  trapsin, orb, bowama kozott gondolkozom

es sorcon azért betiltanám az insightot mondjuk (esfirén mindenképp), az túl nagy előny, viszont a többi karinál nem hülyeség - a régebbi mldsek szépen beleszoktak már ebbe a játékstílusba, hogy néha keményen duelezgetünk, aztán meg az egyik regenel a másik megy utána és vica verse -> ettől szép szeirntem az mld
ahogy ma toltuk a hammer vs orbert, az nem volt rossz :]
a mana poti azért is legyen banned, hogy ne legyen a barom offenzív játékstílus, amikor csak megyünk előre mint a hülye, zongorázva a belten
Member
Gold: 124.45
Apr 7 2009 05:42pm
Quote (Janou @ Tue, 7 Apr 2009, 23:38)
es sorcon azért betiltanám az insightot mondjuk (esfirén mindenképp), az túl nagy előny, viszont a többi karinál nem hülyeség - a régebbi mldsek szépen beleszoktak már ebbe a játékstílusba, hogy néha keményen duelezgetünk, aztán meg az egyik regenel a másik megy utána és vica verse -> ettől szép szeirntem az mld
ahogy ma toltuk a hammer vs orbert, az nem volt rossz :]
a mana poti azért is legyen banned, hogy ne legyen a barom offenzív játékstílus, amikor csak megyünk előre mint a hülye, zongorázva a belten

:) Jah az jó volt. Kár h vitted az insightot, kopek ellen kellett volna, a végére sikerült hoznom párat desy miatt, amúgy totál betli. :/
Most bow vs es/fire 60-40 volt kb, vagy kicsit jobb sorcnak. Harrrrrrrrrrrrrr De így a jó, ha kb kiegyenlített a duel. :D

M_H: nah az már egész jó amu, sőt! /e bladebuckle-t nem használnám, 6al jobb fhr-ben mint egy rare, de 0 life. És lekötöd a beltet, ami nem túl jó dolog...

rici: csekk előző postom, edited

/e mana poti banned: ez állandóan probléma, hlvl duelesek nem képesek feldolgozni h nélküle is van élet. Csodáltam is, h eddig meg sem említették ezt kritikaként. Ha lehetne inni, vita soso, pala, trapsin még erősebb lenne, gondolkodás nélkül menne a fury dobálás. Necről nem is beszélve, 0-24 spirit spam, nagy játék. Szóval aki már mld-zett, az érti miért is izgalmas és jó szabály a nn mana.

This post was edited by Oberon_os on Apr 7 2009 05:46pm
Member
Gold: 1.00
Apr 7 2009 07:01pm
ez eu ladder?

lvl 49es mld?

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 7 2009 07:06pm
Member
Apr 7 2009 07:09pm
komolyan kerdezem, nem spam.
lattam, h bent volt kopek is, de nem valaszolt :(
Member
Gold: 13,000.00
Apr 7 2009 07:10pm
Quote (CyberPunk666 @ Wed, Apr 8 2009, 02:01am)
ez eu ladder?

lvl 49es mld?

y
y
Member
Gold: 1,111.11
Apr 7 2009 07:11pm
Quote (CyberPunk666 @ Wed, Apr 8 2009, 03:09am)
komolyan kerdezem, nem spam.
lattam, h bent volt kopek is, de nem valaszolt :(

mert első mondat a postban: "Gondolom sokakban kellemes emlék a S4 végén tartott rengeteg mld tvt mókázás" s4 -> ladder
de ha ez túl burkolt lett volna 3. postban megkérdezték ezt és az 5.-ben válaszoltam igen ladder :)
és ofc lvl49 (sajnos már későn szóltam Zizinek hogy ezt Editelje bele :( )

This post was edited by kopek66 on Apr 7 2009 07:11pm
Member
Apr 7 2009 07:16pm
Quote (kopek66 @ Wed, 8 Apr 2009, 02:11)
mert első mondat a postban: "Gondolom sokakban kellemes emlék a S4 végén tartott rengeteg mld tvt mókázás" s4 -> ladder
de ha ez túl burkolt lett volna 3. postban megkérdezték ezt és az 5.-ben válaszoltam igen ladder :)
és ofc lvl49 (sajnos már későn szóltam Zizinek hogy ezt Editelje bele :( )

ez meg se eut se laddert nem jelent... attol h s vege meg nem biztos h ott is jatszottak ...

de nem ez a lenyeg,..

megkerdem mennyi a lvl service 49re

csak elobb kikene talalni, h milyet is csinaljak

meg ahogy nézem a szabályok elég összevissza alakulnak a topicban

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 7 2009 07:18pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev11011121314341Next
Add Reply New Topic New Poll