d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szánalmas Bagázs Vagytok > Mindannyian...
Prev1101112131430Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Aug 27 2008 01:46am
Quote (Paszulyka @ Wed, 27 Aug 2008, 01:06)
Hát szerintem teljesen igazad van. Embereket nem a kinézetük alapján kell megítélni, hanem a viselkedésük alapján.
Bár extazyt nem lehet külső alapján elítélni (mást se imo) de amit itt szerencsétlenkedik össze az nem semmi ^^

Ok-okozat.
Nem azért utálják(juk) exyt amiért pattanásos, hanem azért, amilyen. Nem azért postolt ilyen képet mert másról nem készült még gáz kép (dehogynem omg), hanem mert ő _mindíg, mindenkinél_ jobban tud mindent és okosabb, ő mikessel az olimposz csúcsa, mi meg a faszlow gecik.
Speciel én már kibaszottul unom, hogy egy taknyos kölyök nála idősebb és tapasztaltabb emberekkel úgy beszél mint ahogy én a kutyámmal nem, és ehhez még elvárja hogy jó pofát vágjak, kérdi miért nem akarok vele duelezni meg hasonlók. Azért postolt dejv ilyen képeket, mert egyszerűen exy megérdemli hogy ott, ahol érik szivassák, hátha elgondolkodik magán, meg amúgyis loreláj, megérdemli. Ha ő így áll hozzánk fórumon, nem vágom miért vár (vártok) más reakciót.
Ok-okozat.

/Mindettől függetlenül én sem postoltam volna ezt így, és sztem elég idióta postot produkál ahhoz hogy elég legyen azokkal szivatni... De az is érdekes hogy hirtelen kik nyomják a "jaaaj dejv te kis huncut" dumát./
Banned
Gold: 1.96
Aug 27 2008 02:20am
Quote (sylKE @ Wed, Aug 27 2008, 04:41am)
sztem te Rici multija vagy, azért mondasz ieneket...

nemcsak aston szerint változott meg
Member
Gold: 59.00
Aug 27 2008 02:48am
Quote (lacketto @ Wed, 27 Aug 2008, 03:03)
az elsö oldalt olvastam végig

téged se értelek amúgy... nem te nyitottál topicot még extazy nevével kapcsolatban? és ha jól emléxem ki is röhögted rendesen.

a topichoz meg annyit, hogy szerintem se kellett volna postolni a képet.
Member
Gold: 0.18
Aug 27 2008 02:52am
Jellemző...
Más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát se....
Member
Gold: 0.00
Aug 27 2008 02:55am
nem a kép volt a lényeg, úgy összevetve mindent

másrészről meg rohadtul nemértem az önjelölt terézanyákat, amikor ők is nagyon jól tudják, hogy neten 'no limit' meg 'life is cruel' mottók szerint kell lenni, főleg egy flamefest hunsubon
ő/ők is arcolnak, vagdalkoznak, nemértem...
igazából a nagy lelkifröccsök noneed, amikor így kioktatjuk a másikat, hogyigeeeen, ez milyen, hogy igeeen, mit képzeltek magatokról és különben is..............
Member
Gold: 17,367.68
Aug 27 2008 03:14am
Quote (David_ibolykane @ Wed, Aug 27 2008, 05:38am)

Sosem állítottam be magam hősnek ^^
Én mégsem alázom meg magam egy fórumon, és ha egyszer elkövetnék ilyet, nem folytatnám az arcoskodást, és folytatnám azt a viselkedési formát.
A másik meg, amit aston írt, nem publikálok olyan képeket, amik számomra megalázóak lehetnek.

elég ha már leloptad Rl be Ricit.

meg elég ha lejáratod itt magad mekkora uber király vagy

pedig elég szar vagy, hidd el.
Member
Gold: 47.25
Aug 27 2008 03:37am
Quote (Aston @ Wed, 27 Aug 2008, 05:06)
Ne hari Oli, de kicsit offolok a topicba, mert Zayl kegyetlen volt és bezárta a topicot, amire ez hivatkozik.

No. Csak sorban Domingó
- Devj bemászott a lakásotokba, elindította a számítógépet és ellopta róla a közös képeteket édesanyáddal vagy esetleg olyan forrásból szerezte be, ami mindenki számára elérhető éééés ezáltal már egyáltalán nem bűn és hiba postolni, hisz mindenki számára hozzáférhető, no?
- 1 vagy 2 éves kép. Abszolút mindegy, hiszen ugyanaza a genetikai hulladék van rajta csak ráncfelvarrott(lol?) verzióban.
- Nem jó ember azért, mert szórakoztatja az embereket, hanem csak közkedvelt, mert mindenkinek mosolyt csal az arcára. és Domingó. Ha nem viselkednél úgy, ahogy eddig akkor nem készült volna rólad flash videó icon_pointr.gif yy. me Sherlock. me gz, meg gosu, bla.bla és blöehh
- Rici egyáltalán nem köcsög, se nem geci. Ricinek a nyomába se értek, de ez más megközelítést igényel.
- Igen biztos megfogja kapni.
- Szerinted az törvényszerü, hogy az ember pap tamásos kamasz korában? ohmy.gif zomg. akkor én nem voltam kamasz -.-'
- Huzzál flasht csinálni.. erre most csak azt tudom írni, amit itt látok pár sorral feljebb rici sigében.. "leszophatlak?"

Oli: Don't hurt meh plx cry3.gif
Dejv: Alázzad a testem! Csinálj rólam is oltás videót...

Na mentem vissza aludni. Asszem lebetegedtem.

Mar az elso pontban elbukik az ervelesed, az alabbiak alapjan :

Personal attacks, modification of a user's image, impersonation, posting private information, posting a users photograph without permission, are all punishable with up to a permanent ban on first offense.

Quote (Nerz8 @ Wed, 27 Aug 2008, 09:48)
téged se értelek amúgy... nem te nyitottál topicot még extazy nevével kapcsolatban? és ha jól emléxem ki is röhögted rendesen.

a topichoz meg annyit, hogy szerintem se kellett volna postolni a képet.

No de nem a kinezete miatt.
Valahogy most mindenki le van ragadva ott, hogy en azert postoltam ezt a topicot etc, hogy megvedjem exyt a flame-tol, illetve megmondjam nektek hogy mennyire szanalmasak vagytok, mert oltjatok. Egyaltalan nem igy van. En a keprol beszelek amit postoltak. Az mar szanalmas volt, nem az, hogy oltjak, mert azt teljes mertekben megerdemli imo. DE ne olyanrol oltsatok mar, amirol nem tehet..

Quote (David_ibolykane @ Wed, 27 Aug 2008, 06:33)
nem fogom végig olvasni a topicot

inkább leírom az én véleményem is
Azért röhögtem ennek a nyomorultnak a fején, mert ő jön az RL rulor szövegével, ő próbálja itt oltogatni az embereket, pedig ő itt az anyuci kedvence. Látszik rajta, és a viselkedésén is, hogy egy hulladék... Innentől fogva mit szájal annyit?

ISNT GZ

Csak mert szeretik az edesanyjaval egymast, az mar ciki| :DDDDDD Tomi, ti nem szeretitek egymast a szuleiddel? Eleg gaz.

This post was edited by kabraxis6 on Aug 27 2008 03:44am
Member
Gold: 50.00
Aug 27 2008 03:41am
Quote (kabraxis6 @ Wed, 27 Aug 2008, 00:55)
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=22763211&f=129

Ebbe tessek beletekinteni.
Kurvara csalodtam benned Dave, toled nem ezt vartam. Addig oke, hogy cikized, de ez mar enyhen tulloves a celon. Azoknak is szol ugyanez akik ugyan ugy rohogtek rajta mint Dave.
Szanalmas viselkedes. Kurvara unfair.
En is utalom exyt, de nem a kinezeteert, hanem a viselkedeseert. Senki sem tokeletes kinezetre, es szemely szerint lattam mar a subozok kozul rusnyabb pofajut is (neveket nem mondok az illem vegett), es ezzel szerintem nem vagyok egyedul.
Kisebbsegi komplexusban szenved a hunsub nagy resze? Mast kell cikizni esetleg azert, mert magatokrol akarjatok eleterlni a figyelmet?
Egyszeruen szanalmas. Nevetseges. Igazabol nem tudok eleg serto szot talalni az ilyen viselkedes leirasara..

Csak ennyit akartam, tovabb afk. Nem tudom hanyan vettek eszre, bizonyara nem sokan, de itt akarom hagyni a subot, leginkabb az ilyen hozzaallas miatt, meg a balfaszok miatt mint Exy, Army meg az egyebek. De azok sem jobbak naluk, akik egesz nap csak ertelmetlenul toljak a +1-et mint pl Bks, Beci, meg az effelek.

Kb ennyit akartam, tovabbi afk, bar tudom, hogy kurvara leszarjatok. De remelem legalabb 1-2 ember eszbe kap hogy azert megis van hatar ahol meg kene allni.

nem is nyomom egesz nap mad.gif
ja es azert szerintem jobb vagyok naluk sleep.gif
sajat velemeny termeszetesen
most keltem minnya vegig olvasom a topicodat, csak van vagy 3 darab is ami 10+ oldalas mad.gif

Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Aug 27 2008 03:44am
igazad van teljes mértékben
sajnos:6
Member
Gold: 47.25
Aug 27 2008 03:49am
Mellesleg megmondhatjatok, hogy mennyire alszent vagyok, igazabol nagyjabol leszarom, mert tudom, hogy ezesetben igazam van. Belatom, ellenem is kijar egy ilyen, vagy meg durvabb topic, mint amit en postoltam, mert egy geci fereg voltam, de hat ha valaki tenyleg igy gondolja, az hajra, post egy topicot, es meseljetek mennyire utaltok etc, vagy mennyire voucholjatok azt, aki postolta a dolgokat. Megertenem. De azert azt senki nem tagadhatja le, hogy van egy bizonyos hatar amin tul hogyha folytatodik a dolog, az mar igazan szanalmas. Kb ennyit akartam elerni a topic-kal; hogy elmondjam ezt, es remenykedhessek benne, hogy lesz olyan, aki eszbe kap, mint en.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101112131430Next
Closed New Topic New Poll