Quote (Aston @ Wed, 27 Aug 2008, 05:06)
Ne hari Oli, de kicsit offolok a topicba, mert Zayl kegyetlen volt és bezárta a topicot, amire ez hivatkozik.
No. Csak sorban Domingó
- Devj bemászott a lakásotokba, elindította a számítógépet és ellopta róla a közös képeteket édesanyáddal vagy esetleg olyan forrásból szerezte be, ami mindenki számára elérhető éééés ezáltal már egyáltalán nem bűn és hiba postolni, hisz mindenki számára hozzáférhető, no?
- 1 vagy 2 éves kép. Abszolút mindegy, hiszen ugyanaza a genetikai hulladék van rajta csak ráncfelvarrott(lol?) verzióban.
- Nem jó ember azért, mert szórakoztatja az embereket, hanem csak közkedvelt, mert mindenkinek mosolyt csal az arcára. és Domingó. Ha nem viselkednél úgy, ahogy eddig akkor nem készült volna rólad flash videó

yy. me Sherlock. me gz, meg gosu, bla.bla és blöehh
- Rici egyáltalán nem köcsög, se nem geci. Ricinek a nyomába se értek, de ez más megközelítést igényel.
- Igen biztos megfogja kapni.
- Szerinted az törvényszerü, hogy az ember pap tamásos kamasz korában?

zomg. akkor én nem voltam kamasz -.-'
- Huzzál flasht csinálni.. erre most csak azt tudom írni, amit itt látok pár sorral feljebb rici sigében.. "leszophatlak?"
Oli: Don't hurt meh plx

Dejv: Alázzad a testem! Csinálj rólam is oltás videót...
Na mentem vissza aludni. Asszem lebetegedtem.
Mar az elso pontban elbukik az ervelesed, az alabbiak alapjan :
Personal attacks, modification of a user's image, impersonation, posting private information, posting a users photograph without permission, are all punishable with up to a permanent ban on first offense.
Quote (Nerz8 @ Wed, 27 Aug 2008, 09:48)
téged se értelek amúgy... nem te nyitottál topicot még extazy nevével kapcsolatban? és ha jól emléxem ki is röhögted rendesen.
a topichoz meg annyit, hogy szerintem se kellett volna postolni a képet.
No de nem a kinezete miatt.
Valahogy most mindenki le van ragadva ott, hogy en azert postoltam ezt a topicot etc, hogy megvedjem exyt a flame-tol, illetve megmondjam nektek hogy mennyire szanalmasak vagytok, mert oltjatok. Egyaltalan nem igy van. En a keprol beszelek amit postoltak. Az mar szanalmas volt, nem az, hogy oltjak, mert azt teljes mertekben megerdemli imo. DE ne olyanrol oltsatok mar, amirol nem tehet..
Quote (David_ibolykane @ Wed, 27 Aug 2008, 06:33)
nem fogom végig olvasni a topicot
inkább leírom az én véleményem is
Azért röhögtem ennek a nyomorultnak a fején, mert ő jön az RL rulor szövegével, ő próbálja itt oltogatni az embereket, pedig ő itt az anyuci kedvence. Látszik rajta, és a viselkedésén is, hogy egy hulladék... Innentől fogva mit szájal annyit?
ISNT GZ
Csak mert szeretik az edesanyjaval egymast, az mar ciki| :DDDDDD Tomi, ti nem szeretitek egymast a szuleiddel? Eleg gaz.
This post was edited by kabraxis6 on Aug 27 2008 03:44am