d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1109810991100110111021468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 17,767.00
Apr 3 2019 07:58am
Quote (Cpt_Ghost @ 3 Apr 2019 15:56)
1-1 nem, de azert ez igen
bar ez a jegyeitol fuggetlenul mar abbol megallapithato ahogy beszelt itt-ott

szerintem az allapithato meg, hogy te vagy tok hulye, abbol hogy egyaltalan hallottad beszelni
Member
Gold: 80.00
Apr 3 2019 07:59am
Quote (SteelMeetsSteel @ 3 Apr 2019 15:58)
szerintem az allapithato meg, hogy te vagy tok hulye, abbol hogy egyaltalan hallottad beszelni

ez is igaz
Member
Gold: 1,593.00
Apr 3 2019 08:23am
Quote (Cpt_Ghost @ 3 Apr 2019 13:59)
ez is igaz

A lenyeg szerintem az az hogy egy ilyen szerencsetlen analfabeta lanybol hirt csinalnak es ez egy vezeto cikk volt ma tobb oran keresztul tobb hirportalon is.. Az egy dolog hogy buta mint a fasz, de legalabb ne reklamozna.. En se vagyok egy eszleny 800-as iqval, de nem is allok ki szidni a partot ilyen tragar modon mert jonne am a fekete kocsika aztan vinnenek a gecibe vallatasra meg koromleszaggatasra..
Member
Gold: 5,302.77
Apr 3 2019 08:34am
Quote (Smat @ Apr 3 2019 03:23pm)
A lenyeg szerintem az az hogy egy ilyen szerencsetlen analfabeta lanybol hirt csinalnak es ez egy vezeto cikk volt ma tobb oran keresztul tobb hirportalon is.. Az egy dolog hogy buta mint a fasz, de legalabb ne reklamozna.. En se vagyok egy eszleny 800-as iqval, de nem is allok ki szidni a partot ilyen tragar modon mert jonne am a fekete kocsika aztan vinnenek a gecibe vallatasra meg koromleszaggatasra..

Szóval még véletlenül sem az a baj, hogy ha valaki nyíltan negatív kritikával illeti a kormányt, annak rögtön elkezdenek a magánéletében kutakodni, ráadásul jelen esetben egy középiskolásról van szó. Felnőtt, értelmiségi emberek, nekiállnak egy kislány ellenőrzőjében kutakodni, mert beszólt a vezérnek? De komolyan mennyire kell mélyre süllyedni ehhez? A saját szintjükön már nincs semmi, amiről írni lehetne?

Más részről meg ki nem szarja le a bizonyítványát? Véleménye bárkinek lehet a rendszerről, a politikai tájékozottságot nem lehet középiskolai érdemjegyekkel mérni, hiszen az aktuálpolitika tudtommal nem középiskolai tantárgy. Az érdemjegyek amúgy sem feltétlenül tükrözik a valódi képességeket. Engem utált az angol tanár középiskolában, már azért egyest kaptam, ha egy kérdésre nem tudtam 3 másodpercen belül válaszolni. Volt olyan óra, hogy 3 egyest írt be, sőt egyszer akkor is kaptam egyest, mikor bent se voltam az órán, mert éppen betegen feküdtem otthon. 2 évig szórakoztunk így egymással, aztán csináltam egy középfokú nyelvvizsgát, és kértem is a felmentést, megajánlott év végi ötössel, "gg no re".

This post was edited by -joey- on Apr 3 2019 08:38am
Member
Gold: 289.00
Apr 3 2019 08:39am
Quote (-joey- @ 3 Apr 2019 15:34)
Szóval még véletlenül sem az a baj, hogy ha valaki nyíltan negatív kritikával illeti a kormányt, annak rögtön elkezdenek a magánéletében kutakodni, ráadásul jelen esetben egy középiskolásról van szó. Felnőtt, értelmiségi emberek, nekiállnak egy kislány ellenőrzőjében kutakodni, mert beszólt a vezérnek? De komolyan mennyire kell mélyre süllyedni ehhez? A saját szintjükön már nincs semmi, amiről írni lehetne?

Más részről meg ki nem szarja le a bizonyítványát? Véleménye bárkinek lehet a rendszerről, a politikai tájékozottságot sem lehet érdemjegyekkel mérni, hiszen az aktuálpolitika tudtommal nem iskolai tantárgy. Az érdemjegyek amúgy feltétlenül tükrözik a valódi képességeket. Engem utált az angol tanár középiskolában, már azért egyest kaptam, ha egy kérdésre nem tudtam 3 másodpercen belül válaszolni. Volt olyan óra, hogy 3 egyest írt be, sőt egyszer akkor is kaptam egyest, mikor bent se voltam az órán, mert éppen betegen feküdtem otthon. 2 évig szórakoztunk így egymással, aztán csináltam egy középfokú nyelvvizsgát, és kértem is a felmentést, megajánlott év végi ötössel, "gg no re".

Ezt most úgy mondod, mintha ez lenne a legelső ilyen alkalom... Ez egy bevett szokása ezeknek, mindig is ezt csinálták, és ezt is fogják. Kb óvodás értelmiségi szint, de mit vársz ezektől?
Member
Apr 3 2019 08:48am
Quote (-joey- @ 3 Apr 2019 16:34)

Más részről meg ki nem szarja le a bizonyítványát? Véleménye bárkinek lehet a rendszerről, a politikai tájékozottságot nem lehet középiskolai érdemjegyekkel mérni, hiszen az aktuálpolitika tudtommal nem középiskolai tantárgy. Az érdemjegyek amúgy sem feltétlenül tükrözik a valódi képességeket. Engem utált az angol tanár középiskolában, már azért egyest kaptam, ha egy kérdésre nem tudtam 3 másodpercen belül válaszolni. Volt olyan óra, hogy 3 egyest írt be, sőt egyszer akkor is kaptam egyest, mikor bent se voltam az órán, mert éppen betegen feküdtem otthon. 2 évig szórakoztunk így egymással, aztán csináltam egy középfokú nyelvvizsgát, és kértem is a felmentést, megajánlott év végi ötössel, "gg no re".

mondjuk az rendkívül hitelteleníti a véleményét, hogy valószínűleg kurvára fogalma sincs róla, hogy miről beszél, csak divatos meme
Member
Gold: 1.00
Apr 3 2019 08:51am
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 3 2019 04:48pm)
mondjuk az rendkívül hitelteleníti a véleményét, hogy valószínűleg kurvára fogalma sincs róla, hogy miről beszél, csak divatos meme

de ez most nem teljesen mindegy?
nem ultragigagáz, hogy egyátalán erről kell beszélnünk?
Member
Apr 3 2019 08:52am
Quote (LehetHogyTokreUjVagyokDeNemBizti @ 3 Apr 2019 16:51)
de ez most nem teljesen mindegy?
nem ultragigagáz, hogy egyátalán erről kell beszélnünk?

de
Member
Gold: 5,302.77
Apr 3 2019 08:52am
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 3 2019 03:48pm)

Ezzel nem vitatkozom, csak undorítónak tartom, hogy egy gyerek ellen folytatnak lejáratókampányt.
Btw: ellenzéki oldalról is undorítónak tartom, hogy egy gyereket állítanak ki a kamerák elé bajszos szarozni, ez nem az ő dolga lenne.

TL;DR egyre gusztustalanabb a politikai eszköztár.

This post was edited by -joey- on Apr 3 2019 08:53am
Member
Apr 3 2019 08:53am
Quote (-joey- @ 3 Apr 2019 16:52)
Ezzel nem vitatkozom, csak undorítónak tartom, hogy egy gyerek ellen folytatnak lejáratókampányt.
Btw: ellenzéki oldalról is undorítónak tartom, hogy egy egy gyereket állítanak ki bajszos szarozni.

TL;DR egyre gusztustalanabb a politikai eszköztár.

hát ez ilyen, sok tehetségtelen balfasz csak vergődni tud, lesz még 30 év fideszünk, utána meg valaki kapcsolja le a villanyt
Go Back To Magyar Topic List
Prev1109810991100110111021468Next
Add Reply New Topic New Poll