Quote (Smat @ Apr 3 2019 03:23pm)
A lenyeg szerintem az az hogy egy ilyen szerencsetlen analfabeta lanybol hirt csinalnak es ez egy vezeto cikk volt ma tobb oran keresztul tobb hirportalon is.. Az egy dolog hogy buta mint a fasz, de legalabb ne reklamozna.. En se vagyok egy eszleny 800-as iqval, de nem is allok ki szidni a partot ilyen tragar modon mert jonne am a fekete kocsika aztan vinnenek a gecibe vallatasra meg koromleszaggatasra..
Szóval még véletlenül sem az a baj, hogy ha valaki nyíltan negatív kritikával illeti a kormányt, annak rögtön elkezdenek a magánéletében kutakodni, ráadásul jelen esetben egy középiskolásról van szó. Felnőtt, értelmiségi emberek, nekiállnak egy kislány ellenőrzőjében kutakodni, mert beszólt a vezérnek? De komolyan mennyire kell mélyre süllyedni ehhez? A saját szintjükön már nincs semmi, amiről írni lehetne?
Más részről meg ki nem szarja le a bizonyítványát? Véleménye bárkinek lehet a rendszerről, a politikai tájékozottságot nem lehet középiskolai érdemjegyekkel mérni, hiszen az aktuálpolitika tudtommal nem középiskolai tantárgy. Az érdemjegyek amúgy sem feltétlenül tükrözik a valódi képességeket. Engem utált az angol tanár középiskolában, már azért egyest kaptam, ha egy kérdésre nem tudtam 3 másodpercen belül válaszolni. Volt olyan óra, hogy 3 egyest írt be, sőt egyszer akkor is kaptam egyest, mikor bent se voltam az órán, mert éppen betegen feküdtem otthon. 2 évig szórakoztunk így egymással, aztán csináltam egy középfokú nyelvvizsgát, és kértem is a felmentést, megajánlott év végi ötössel, "gg no re".
This post was edited by -joey- on Apr 3 2019 08:38am