Ezt találtam a HDD, amikor néztem végig a dolgokat, az ő dorm. Én hadd halljuk a történetet a saját szavaival.
Egy nap, amikor itthon vagyok a főiskolai voltam gyalog a kutyám, miközben a család továbbra is a nappaliban készül a karácsonyi díszek. Én mindig is hűségesek Mylo, egy régi Alsation fáradt, kissé szürke körül tarkóbőr egy bizonyos "akadály", amikor járt.
Volt is, mindig csodálták azonban a méretét fekália volt képes előállítani. Volt egy hatalmas kutya, de még az ő mérete volt ilyen szarik nagy. Minden alkalommal, mikor kerül egy testvérem és én kapnánk négykézláb, és bámult ki az ő seggét tátott szájjal, kétségbeesetten próbál tolja ki a rettenetesen nagy szar. Amikor plopped ki az oldalra, majd séta Mylo gyakorlatilag összeomlás és mi lenne csoda helyén terült előttünk. Néha ez szét darabokra, vagy amit az úgynevezett "sloshy". De amikor letette egy cég, tömörített log. Ekkor voltál csodálkozik.
Ők szinte elég nagy ahhoz, hogy megakadályozza a mellékhatásokat járni minden tisztességes gyalogos. Ők voltak körülbelül ugyanolyan hosszú, mint az én alkar hosszú és ugyanolyan széles, mint az én combján. Egy undorító bűzös rakás szar. És a szag. A szag olyan volt, mint semmi, amit valaha is szaga előtt. Édes rothadó, hús, meg ilyenek. Putridly vegyes. Tett szeretne gag FAP, de ugyanabban az időben.
Különben is, hát a jelen van - Még reminisced elég hosszú.
Szóval ... Én álltam itt a járdán, egy hatalmas, öreg remegő Alsation kész arra, hogy szabadítsa talán a legnagyobb szar az élete.
Öt perccel később, Mylo van a padlón nyöszörögve és én vagyok bámulta a legnagyobb rakás szar, amit valaha láttam kijönni egy szamár. Beszélünk hatalmas. Olyan volt, mintha egy vastag Yule log.
Mivel én már megszállottsága kutyaszart Én mindig is képes megtartani az én sürgeti, de ez már túl sok volt. Kivettem egy műanyag zacskót, és zsebre a hatalmas állat. Olyan volt, mintha egy súlyt kabátom zsebében. Különben is, hogy csökkentsék egy hosszú történet rövid mentünk haza, volt egy szép karácsonyi vacsora, és minden nyugdíjas az ágyba.
Ezt, ha van érdekes. Voltam ébren 3 miatt az én alkalmi álmatlanság ... Sétálok a fürdőszoba lusta szemű, mint mindig, de ... Hirtelen helyszíni valamit a szemem sarkából. Egy orvosi fecskendőt. Gondolatok túlfeszültség keresztül a fejem, és mosolygok magamban
Azt kapd el, vegye ki a pontot és gyalog gyorsan hálószobámban, óvatosan brandishing én talál! Kapok, és szar az ajtót. Kivárok mögé, és úgy érzi, a kabátom zsebében. Veszem a táskát a hatalmas széklet benne, és zsupsz, hogy az ágyra, és én ülök mellette a tompa fecskendő között my hüvelyk-és mutatóujjával.
Kinyitom a táskát, egy fuvallat a elképzelhetetlenül rossz romlott, rothadt hús és a belek kitölti tüdőm. A faszom megy kőkemény azonnal. Majdnem íze, ez így jó. A szar részecskék behatolni az én minden lyukat. Az érzékeim egyre megerőszakolták.
Én ellenőrizze a fecskendőt, majd teljesen nyomjuk le. Lassan, én feltépni a rétegek a műanyag tasakba és felfedez a halom reeking barna szar. Azt habozott néhány másodpercig, de aztán fejest ugrott a fecskendőt, mélyen a közepén halom szar. Mégis úgy érzi, meleg a kezem, és tudom, hogy ki darabokat a szilárd élelmiszerek között reeking gloop és gunky gél, amely keni Mylo a végbélnyílás, amikor ezeket a szörnyeket squeezes ki. Aztán veszem a másik kezét, és teljes mértékben húzza vissza a dugót. Kitölti fecskendő Mylo finom szar. A fecskendőt meleg és patakok fel.
Akkor kapom meg az én rock-hard cock, dülledt a vénák és lila a csúcsnál. Én unpeel én fityma és az izgalomtól remegő, de nem engedi el a hang, amit a többi a fecskendő hegyét az én húgycső. Észrevehetően remegett, most nyomja le óvatosan a fecskendőt, és lassan, töltse ki a tengely meleg injektált iszappal. Mégis úgy érzi, csodálatos benne. Jobb, mint bármilyen cum-shot. Én töltse színültig és a nyomás úgy tűnik, hogy tartsa ott.
I play with my penis most, kelj fel, sétálj a szobában meztelenül. Stroke az aknába ... Aztán kezdődik fapping vele. A szart gurgles, és froths a tengely és a már rothadt bűz hétszeres felnagyítja. Én kissé lassul .. Néhány perc múlva kész vagyok szétrobban, de én valami szokatlan. I pull my ball-zsák le csökkenthetjük a sperma termelés és én hazudok felfelé, és próbáld meg lassan kiválaszt egy ismerősöm pénisze.
Lassan, de biztosan, ahelyett, hogy robbantási a szart, a sperma kúszik fel oldalán a tengely és a hiányosságokat, és úgy tűnik, hogy keverednek a kutya-ürülék.
Ismerve a tervem működött Szilárd fel több mint egy zokni végét a péniszem ... Aztán pack el a táskákat és a fecskendőt, és menj aludni, izzadt és reszketés után az én csodálatos estét.
Másnap reggel lemegyek reggelizni. Azonban a pénisz, hogy nekem nagyon sok kellemetlenséget. Mégis úgy érzi, viszkető, száraz, de valahogy kissé keltett. Miután hosszú Boxing Day reggeli térek vissza a hálószobám, az "használja az új notebook" azonban kevéssé ismerik mesterem terv ... Becsuktam az ajtót, és húzza le a nadrágom és az ökölvívók. Én lassan húzza le a zoknit. A péniszem néz dühös és nyers, de mégis működött ... Én elterül a száját az én húgycső és ragadja meg a barna henger alakú magaslik ki. Lassan kezdek húzni a henger. Valóban, egy rúd szar, fagyott spermával válik lassan kiderült, az én pénisz.
A rúd nehezebb, mint amire számítottam, és úgy néz ki, mint egy halványan cső fény-tejcsokoládé, azonban azt is tartalmazza a szemcsés rendellenességek gyakori a Mylo hatalmas dumps .. Játszom vele egy darabig, roll körbe a kezemben, babrál közé ujjaim. Úgy tűnik, hogy tartsa az alakját is. Én harap belőle, bár az íze keserű ez felkelti de engem nagyon ellenállni a késztetésnek, hogy FAP. Ezt követően le Köpök én a húgycső hidratál kissé amikor a folyamat nagyon szárad ki a csövet.
Rendszerint itt, az emberek elfogadják, hogy szórakoztató és tettem vele. Mondaniuk, hogy az ereklyét a múlté. A funky dolog egy fiatal-embert csinálni. Igényt Én nem kap elég szex. De nem, én találtam hívás. Ez volt, amit én akartam csinálni kérem magam a belátható jövőben. Néhány megy művészeti galéria, hogy cserép vagy meghajtó gyors autók, de nekem. Volt tölteléket a péniszem tele kutya-szar, és hogy az én szar-csöveket.
Bassza meg, gondoltam. Fiatal voltam én is csinálok, amit akarok. Szóval ... Vettem a zacskó kutya szart megint, elõvettem fecskendőt, és folytatta, hogy nem ugyanaz a dolog. Újra ... Aznap délután vettem Mylo ki egy másik járni. Addigra a rúd száraz volt, és tudtam gyűjteni egy zsák szar (ha szüksége van rá). A feléig, a Holiday volt egy egész doboz cigarettát ezek a "szar-rúd". Csak annyit kellett tennem, hogy FAP, és végig kell némi kényelmetlenséget -, de megérte ...
Én valahogy hozzászokik ahhoz, hogy ezek a rudak, és amikor elmentem volt egy egész rekeszt én hátizsák tele van velük. Minden szét szendvics-zsák.
Amikor visszatértem az én dorm, én megadták a szokásos apró örömök és nyilvánvaló, hogy egy általános tréfa. Ezúttal egy megkopasztott tyúk az ágyamban. Fantasztikus. Ha még nem sejtette már, én egy ilyen ... "Fura is". Azokat, amelyek alján a baráti csoport, de senki nem mondja azt. Mindenki csak "tudja" azt. Mindegy, én már új életet leheltek az ünnepek alatt. Kik voltak ők, hogy mondja meg, ki vagyok, és hol vagyok.
Ez volt szerda, ami azt jelentette, hogy nekem kell maradni a házban, és talán enni Ramen 4chan böngészhetünk, mintha azokat nem használta fel a teljes sávszélesség torrenting Linkin Park vagy valami ilyesmi ...
Én megállapított tervem ... Vettem egy nagy tál chip ki a konyhaszekrény és hozott le a polcról, néhány Élesztő-kivonat és egy kis sót. Aztán elmentem a hálószobám, és kivette az öt szendvicset tartalmazó zsákokat my gyűjteménye áporodott, bűzös Dog-rudak szar ... Én tipped õket a tálba, voltak nehéz és egy halom alakult. Én ezután só állig, spray egy kis tört szag megsemmisítésének spray őket, és akkor villant területének Yeast Extract egész őket. Volt néhány nagyon eredeti keresnek "Twiglets". Azoknak, akik nem tudják, mit Twiglets van. Úgy nőttem fel, mellé egy hadsereget, és nem lenne gyakran a brit és az európai katonák ott állomásozó így üzletünkben kellett ellátásukra. Twiglets egy ropogós snack készült rövid két-es búza rudakat. Bevont Élesztő-kivonat és a sót. Wikipédia van:
http://en.wikipedia.org/wiki/TwigletsAzt hozta őket vissza, mielőtt a hely és a szüleim voltak nagy siker körül mi dorms.
A srácok érkezett vissza a kereséshez ülök figyelte a játékot, néhány sört, és természetesen néhány "Twiglets" egy tál mellettem.
Ezek üdvözölt engem, mintha nem érte őket. Leosztott a hátán és egy "Na jó haver?" És mosolyogtam, hanem a belsejében voltam árnyékot én mélyen csavart érzelmek.
Körülbelül két perc leültek mellém a kanapéra, és mindegyik kiáltott fel az új dísze a dohányzóasztal. Finom bowlful a saját home-made "Twiglets"
"Van néhány őket?" Szép volt haver "" Epic win ".
Milyen szép, valóban.
Ők ezután gorge velük, és nem vette észre a kissé kesernyés ízű, esetleg ostobább által megállapított fogyasztás több mint sört. Azt érezte, hogy csikorgott a foga között, halkan repedés és contorting alatt álló cég állkapocs ..
Aznap este a mentősök hívták. Egy örvény a kék szirénák gyötörték az utcán, és négy ember maradt a házam gurgulázó, gyakorlatilag hányás fel a belekben, fedett Beteg és hasmenés.
A helyzet akkor fordult elő, mint így. Volt egy egész házat, hogy magam és a padló szó szerint szerepelnek hányni a székletben és ... Mondanom sem kell eltávolítottam az összes ruhámat, és ezután gázol benne. Vonagló körül flailing amely az egész testemet a szart. Pushing it up my anus, meg az én húgycső, enni, hányás magamnak. Volt dicsőséges. Az egész testem, az egyik a szart. Én békében ott lent. Tudtam, hogy ez az. Én fogyasztott szart, amíg már fogyaszt többet. Lassan a fények vált ködös és a beleim elégették. Ez volt az. Feküdtem a hátamon, majd lassan sodródott a jobb után szó szerint megöli a szenvedélyem. A harcos halála. A Hősök halálát.