d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev1109410951096109710981141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 17,767.00
May 7 2019 01:25am
Quote (MarcusD @ 7 May 2019 00:28)
ja meg arthur dayne a világ legjobb kardosa a könyv szerint iirc

a vilag legjobb kardvivoja is kis valoszinuseggel nyerne 4v1ben, kulonosen ha korul van veve es az ellenfelei szinten kiemelkedo kardvivok

Quote (Karan2_Returned @ 7 May 2019 00:14)
Amugy az elsö sarkanyt a night king ölte meg repteben egyetlen dardaval, ami meg akkor se realisztikus ha azt feltetelezzük hogy 10x erösebb mint egy normalis ember, utana meg nem birt eltalalni a masikat miutan leszallt.

az inkabb valami varazsdarda volt MERT VILAGITOTT

Quote (Oberon_os @ 6 May 2019 23:15)
A sárkány, az élőholtak, a fény ura (...) egy felépített fantazi világba passzoló lények/entitások. Az életidegen történetfolyam melyben az első 3 dárda azonnal halálos sebet ejt, majd a tucatnyi hajóról lezúduló ötven másik még csak el sem találja, vagy az élőholt seregbe acél karddal rohamozó sereg melyről tudni lehet hogy csak az ellenfelet gyarapítja majd, meg az első sorba kirakott ostromgépek melyeket nem használnak (...) már joggal okoz akut fejvakarást. A fizikáját igazából leszarom, hogy a feltekerős dárdavetővel fossák ki a hajóról az áldást, ez tényleg tökmind1, de az ésszerűtlen, gagyi, szirup eseménysor már bosszantó.

az elso szalvoval egy nyugodtan repkedo sarkanyt soroztak meg, mig utana egy termikus sebesseggel zuhano sarkanyt kellett volna eltalalniuk (aminek a hatan raadasul artikulalatlanul uvolt egy kislany)

nem volt egy kiemelkedo jelenet, de az utobbi nehany resz fenyeben en nem igazan ertem miert pont ezt savazza mindenki

Quote (-joey- @ 7 May 2019 07:36)
Ezek után valaki magyarázza el, hogy kell rendesen ballisztát lőni.

irany a BME
Member
Gold: 0.00
May 7 2019 01:30am
Member
Gold: 0.00
May 7 2019 01:34am
Amúgy annyiban megértem vtibit, hogy már előző évadoknál is lehetett érezni a minosegcsokkenest, most miert lepodott meg mindenki, hogy ekkora kaka az egész

Az oké, hogy gyengébb lett a történetvezetés, a dialógusok és úgy kb minden ami azzá tetté a sorozatot ami miatt néztük, de ebben az évadban tényleg annyi bugyuta döntést hoznak a főszereplők,
hogy nehéz nem a fejedet fogni, a történetvezetés meg ilyen bközt szintű lett :(
Member
Gold: 343.00
May 7 2019 01:43am
amúgy miből gondolják, hogy MIND A HÁROM LÖVÉST Euron adta le? lol
azt nem mutatta a kamera, hogy konkrétan a talált lövéseket ki adta le, csak a találatok után közvetlen Euront mutatták.... de ebből még nem következik az, hogy mind a 3 lövést ő adta le

vagy csak mert ő a "badass" karakter akkor biztos ő lőtte mind a hármat, csicskák meg mellé, mert senki más nem lehet fontos csak a keménytökű igazi férfi?

This post was edited by Senee on May 7 2019 01:45am
Member
Gold: 21,598.00
May 7 2019 02:10am
Quote (SteelMeetsSteel @ 7 May 2019 07:25)
a vilag legjobb kardvivoja is kis valoszinuseggel nyerne 4v1ben, kulonosen ha korul van veve es az ellenfelei szinten kiemelkedo kardvivok

az inkabb valami varazsdarda volt MERT VILAGITOTT

az elso szalvoval egy nyugodtan repkedo sarkanyt soroztak meg, mig utana egy termikus sebesseggel zuhano sarkanyt kellett volna eltalalniuk (aminek a hatan raadasul artikulalatlanul uvolt egy kislany)

nem volt egy kiemelkedo jelenet, de az utobbi nehany resz fenyeben en nem igazan ertem miert pont ezt savazza mindenki

irany a BME

fiatal ned stark + howland reed valszeg nem túl jó kardvívó még, a maradék kettő pedig két random tard soldier volt
Member
Gold: 89.60
May 7 2019 02:11am
Quote (Senee @ May 7 2019 08:43am)
amúgy miből gondolják, hogy MIND A HÁROM LÖVÉST Euron adta le? lol
azt nem mutatta a kamera, hogy konkrétan a talált lövéseket ki adta le, csak a találatok után közvetlen Euront mutatták.... de ebből még nem következik az, hogy mind a 3 lövést ő adta le

vagy csak mert ő a "badass" karakter akkor biztos ő lőtte mind a hármat, csicskák meg mellé, mert senki más nem lehet fontos csak a keménytökű igazi férfi?

a román tündérkék lőtték az összeset
Member
Gold: 343.00
May 7 2019 02:13am
Quote (FaceOfInsanity @ May 7 2019 09:11am)
a román tündérkék lőtték az összeset

ők pacifisták, a compassion és safety mutatójuk kizárja, hogy akárcsak fegyver közelében is legyenek
Member
Gold: 31,943.00
May 7 2019 02:50am
Quote (Fej @ 7 May 2019 08:34)
Amúgy annyiban megértem vtibit, hogy már előző évadoknál is lehetett érezni a minosegcsokkenest, most miert lepodott meg mindenki, hogy ekkora kaka az egész

Az oké, hogy gyengébb lett a történetvezetés, a dialógusok és úgy kb minden ami azzá tetté a sorozatot ami miatt néztük, de ebben az évadban tényleg annyi bugyuta döntést hoznak a főszereplők,
hogy nehéz nem a fejedet fogni, a történetvezetés meg ilyen bközt szintű lett :(

nemtom, ki lepodott meg, ahogy emlekszem, elozo evadokban is rendszeresen osszegyultunk hetfon hoborogni, hogy mekkora szar ez

Quote (SteelMeetsSteel @ 7 May 2019 08:25)

en azert, mert epp errol volt szo, attol meg nem csak ezzel volt bajom, csak epp ebbe lehetett belerugni

Quote (vtibor @ 7 May 2019 06:08)
Mehetünk a végletekig, nekem ez a vergődés tűnik retard dolognak hogy nem azt kapjátok amit ti elképzeltetek és közeleg a vége ezért hurr durr geciszar minden. Tok mindegy mi de keressünk valamit ami miatt lehet szidni ne basszatok mar hogy nem érzitek visszasnak hogy egy fantasy sorozatban rly ez a probléma. És lehet meg abszurdabb eseménysort mondani de ez a platóni logikát kosz ne. Nem azt írtak-forgattak le ezt viszont igen.

Egy résszel ezelőtt az hogy kézzel kapaszkodva a sarkanyba nem esett le a nyomoronc a hátáról miközben nyilván kis tömeggel kis sebességgel egymásnak csapódott a kettő úgy hogy se nyereg vagy akármi faszom rajta az belefért. Fenn se akadt rajta senki mert abban a részben volt ezer másik dolog amin csámcsogni lehetett, itt egy látványos elem volt akkor az a szar. Pedig az is fizika meg ez is.
Ez csöpögős klasszikus tömegjelenet? Igen. Csak épp “ballisztat lőttek” és nem pisztolygolyot. De ne tegyünk mar úgy mintha alapból az egész nem lenne tele klisékkel meg azok is aniknel Martin ott volt vagy az o munkája. Csak ugye nem szokás rosszat mondani azokról a részeiről a sorozatnak, pedig tele van. Elég megnézni a jellemrajzokat és azok alakulását. Klasszik tizenkettő egytucat? Az. Látványos? Nem.

Értem én de legyetek mar felnőttek és próbáljuk felfogni hogy ugyanúgy mindenki felült ugyanarra a vonatra aminél mar az első résznél tudtuk, de akkor meg várható volt hogy lesz vége. Az hogy maga az írónak mar lofasz beleszólása van vagy ráhatása nem (most derült ki a vége elott 5 résszel csak eddig gondolom gyermeki naivitással vártatok hogy ok volt 15 gyengébb rész az utolsó 6 biztos kurva jo lesz meg katarzis meg bokahugyozas.

1. Nincs befejezve a sztori
2. Nagy siker miatt be se fogja
3. Sorozat, tv, media -> pénz, meg több pénz
4. Nincs jo befejezése egy sorozatnak se( szomszédok kivétel talán az vicces volt ) tok mindegy mivel zárja le a tábor masik fee kurvaanyazik majd
5. Fikció: basszam meg ha mar nem az előzmény sorozat szereplőválogatása megy ahol kötetlenül lehet ujabbb 6-7 évadot forgatni, pénz.

Ezen szenvedni olyan kb mint mikor egy házasságban mar azon megy a több órás vita hogy ki hova rakta a távirányítót, akkor ott mar nem a távirányító holléte a gond hanem valami sokkal korábbi.

Ui: megnéztem a bosszúállókat hat bazmeg ott összegyűrte saját magát a Holics-fele fizika

ennek igy kb a 90%-a olyan dolog, amit sose allitottam/gondoltam, csak mert mas is belekotott a ballisztaba, igy ramhuzod minden kotekedonek az allaspontjat, vagy inkabb kitalaltad te, mi az en allaspontom

(Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.)

ok ertelmet nem latom tetelesen vegigmenni az egeszen, annyira nem erdekel az egesz

tldr: szar az egesz sorozat, amikor meg volt hozza irott materia, azt is teljesen megeroszakoltak (lasd: dorne-i esemenyek), szoval akkor se volt sokkal jobb

de az 5. konyv is fos, szoval minden fos.

This post was edited by bajcli on May 7 2019 02:59am
Member
Gold: 4,747.73
May 7 2019 03:37am
Quote (vtibor @ May 7 2019 06:08am)
Mehetünk a végletekig, nekem ez a vergődés tűnik retard dolognak hogy nem azt kapjátok amit ti elképzeltetek és közeleg a vége ezért hurr durr geciszar minden. Tok mindegy mi de keressünk valamit ami miatt lehet szidni ne basszatok mar hogy nem érzitek visszasnak hogy egy fantasy sorozatban rly ez a probléma. És lehet meg abszurdabb eseménysort mondani de ez a platóni logikát kosz ne. Nem azt írtak-forgattak le ezt viszont igen.

Egy résszel ezelőtt az hogy kézzel kapaszkodva a sarkanyba nem esett le a nyomoronc a hátáról miközben nyilván kis tömeggel kis sebességgel egymásnak csapódott a kettő úgy hogy se nyereg vagy akármi faszom rajta az belefért. Fenn se akadt rajta senki mert abban a részben volt ezer másik dolog amin csámcsogni lehetett, itt egy látványos elem volt akkor az a szar. Pedig az is fizika meg ez is.
Ez csöpögős klasszikus tömegjelenet? Igen. Csak épp “ballisztat lőttek” és nem pisztolygolyot. De ne tegyünk mar úgy mintha alapból az egész nem lenne tele klisékkel meg azok is aniknel Martin ott volt vagy az o munkája. Csak ugye nem szokás rosszat mondani azokról a részeiről a sorozatnak, pedig tele van. Elég megnézni a jellemrajzokat és azok alakulását. Klasszik tizenkettő egytucat? Az. Látványos? Nem.

Értem én de legyetek mar felnőttek és próbáljuk felfogni hogy ugyanúgy mindenki felült ugyanarra a vonatra aminél mar az első résznél tudtuk, de akkor meg várható volt hogy lesz vége. Az hogy maga az írónak mar lofasz beleszólása van vagy ráhatása nem (most derült ki a vége elott 5 résszel csak eddig gondolom gyermeki naivitással vártatok hogy ok volt 15 gyengébb rész az utolsó 6 biztos kurva jo lesz meg katarzis meg bokahugyozas.

1. Nincs befejezve a sztori
2. Nagy siker miatt be se fogja
3. Sorozat, tv, media -> pénz, meg több pénz
4. Nincs jo befejezése egy sorozatnak se( szomszédok kivétel talán az vicces volt ) tok mindegy mivel zárja le a tábor masik fee kurvaanyazik majd
5. Fikció: basszam meg ha mar nem az előzmény sorozat szereplőválogatása megy ahol kötetlenül lehet ujabbb 6-7 évadot forgatni, pénz.

Ezen szenvedni olyan kb mint mikor egy házasságban mar azon megy a több órás vita hogy ki hova rakta a távirányítót, akkor ott mar nem a távirányító holléte a gond hanem valami sokkal korábbi.

Ui: megnéztem a bosszúállókat hat bazmeg ott összegyűrte saját magát a Holics-fele fizika

Baromsag, mar az eddigi evadokban is megszoltunk olyat ami a vulag altal teremtett fizika hatarain kivul esik, pl tok oke h Dany atszeli westerost egy sarkanyon de amikro tyrion elkezd zotyogni egy szekeren es ket pillantas utan mar a falon van az wtf most is es 4. Evadban is az volt csak mostmar sulyosabbak a hibak
Member
Gold: 25,465.35
May 7 2019 03:45am
Quote (Vismajor @ 7 May 2019 11:37)
Baromsag, mar az eddigi evadokban is megszoltunk olyat ami a vulag altal teremtett fizika hatarain kivul esik, pl tok oke h Dany atszeli westerost egy sarkanyon de amikro tyrion elkezd zotyogni egy szekeren es ket pillantas utan mar a falon van az wtf most is es 4. Evadban is az volt csak mostmar sulyosabbak a hibak

lehet, teged altalaban atugorlak sry

bajcli: nem osszeveszni akartam, ok :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1109410951096109710981141Next
Add Reply New Topic New Poll