Quote (Fej @ 7 May 2019 08:34)
Amúgy annyiban megértem vtibit, hogy már előző évadoknál is lehetett érezni a minosegcsokkenest, most miert lepodott meg mindenki, hogy ekkora kaka az egész
Az oké, hogy gyengébb lett a történetvezetés, a dialógusok és úgy kb minden ami azzá tetté a sorozatot ami miatt néztük, de ebben az évadban tényleg annyi bugyuta döntést hoznak a főszereplők,
hogy nehéz nem a fejedet fogni, a történetvezetés meg ilyen bközt szintű lett :(
nemtom, ki lepodott meg, ahogy emlekszem, elozo evadokban is rendszeresen osszegyultunk hetfon hoborogni, hogy mekkora szar ez
Quote (SteelMeetsSteel @ 7 May 2019 08:25)
az elso szalvoval egy nyugodtan repkedo sarkanyt soroztak meg, mig utana egy termikus sebesseggel zuhano sarkanyt kellett volna eltalalniuk (aminek a hatan raadasul artikulalatlanul uvolt egy kislany)
nem volt egy kiemelkedo jelenet, de az utobbi nehany resz fenyeben en nem igazan ertem miert pont ezt savazza mindenki
en azert, mert epp errol volt szo, attol meg nem csak ezzel volt bajom, csak epp ebbe lehetett belerugni
Quote (vtibor @ 7 May 2019 06:08)
Mehetünk a végletekig, nekem ez a vergődés tűnik retard dolognak hogy nem azt kapjátok amit ti elképzeltetek és közeleg a vége ezért hurr durr geciszar minden. Tok mindegy mi de keressünk valamit ami miatt lehet szidni ne basszatok mar hogy nem érzitek visszasnak hogy egy fantasy sorozatban rly ez a probléma. És lehet meg abszurdabb eseménysort mondani de ez a platóni logikát kosz ne. Nem azt írtak-forgattak le ezt viszont igen.
Egy résszel ezelőtt az hogy kézzel kapaszkodva a sarkanyba nem esett le a nyomoronc a hátáról miközben nyilván kis tömeggel kis sebességgel egymásnak csapódott a kettő úgy hogy se nyereg vagy akármi faszom rajta az belefért. Fenn se akadt rajta senki mert abban a részben volt ezer másik dolog amin csámcsogni lehetett, itt egy látványos elem volt akkor az a szar. Pedig az is fizika meg ez is.
Ez csöpögős klasszikus tömegjelenet? Igen. Csak épp “ballisztat lőttek” és nem pisztolygolyot. De ne tegyünk mar úgy mintha alapból az egész nem lenne tele klisékkel meg azok is aniknel Martin ott volt vagy az o munkája. Csak ugye nem szokás rosszat mondani azokról a részeiről a sorozatnak, pedig tele van. Elég megnézni a jellemrajzokat és azok alakulását. Klasszik tizenkettő egytucat? Az. Látványos? Nem.
Értem én de legyetek mar felnőttek és próbáljuk felfogni hogy ugyanúgy mindenki felült ugyanarra a vonatra aminél mar az első résznél tudtuk, de akkor meg várható volt hogy lesz vége. Az hogy maga az írónak mar lofasz beleszólása van vagy ráhatása nem (most derült ki a vége elott 5 résszel csak eddig gondolom gyermeki naivitással vártatok hogy ok volt 15 gyengébb rész az utolsó 6 biztos kurva jo lesz meg katarzis meg bokahugyozas.
1. Nincs befejezve a sztori
2. Nagy siker miatt be se fogja
3. Sorozat, tv, media -> pénz, meg több pénz
4. Nincs jo befejezése egy sorozatnak se( szomszédok kivétel talán az vicces volt ) tok mindegy mivel zárja le a tábor masik fee kurvaanyazik majd
5. Fikció: basszam meg ha mar nem az előzmény sorozat szereplőválogatása megy ahol kötetlenül lehet ujabbb 6-7 évadot forgatni, pénz.
Ezen szenvedni olyan kb mint mikor egy házasságban mar azon megy a több órás vita hogy ki hova rakta a távirányítót, akkor ott mar nem a távirányító holléte a gond hanem valami sokkal korábbi.
Ui: megnéztem a bosszúállókat hat bazmeg ott összegyűrte saját magát a Holics-fele fizika
ennek igy kb a 90%-a olyan dolog, amit sose allitottam/gondoltam, csak mert mas is belekotott a ballisztaba, igy ramhuzod minden kotekedonek az allaspontjat, vagy inkabb kitalaltad te, mi az en allaspontom
(Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.)
ok ertelmet nem latom tetelesen vegigmenni az egeszen, annyira nem erdekel az egesz
tldr: szar az egesz sorozat, amikor meg volt hozza irott materia, azt is teljesen megeroszakoltak (lasd: dorne-i esemenyek), szoval akkor se volt sokkal jobb
de az 5. konyv is fos, szoval minden fos.
This post was edited by bajcli on May 7 2019 02:59am