d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev1109310941095109610971141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
May 6 2019 02:07pm
Quote (SteelMeetsSteel @ 6 May 2019 22:02)
ne csinald mar

ero ellenero ugyanugy van, de lehet sorozatlovo ballisztat csinalni

es a ballisztat tovabbra sem lovi ki senki a balliszta a gep neve, nem a lovedeke

de azt kb amugyis elnyeli a rugalmas szerkezete az elejen, szoval nem hiszem h nagy tragedia lenne
legfeljebb elmozdul a hajo lol ikszde haszontalan
ezt meg feltetlenul muszaj volt megegyszer leirni, elobb se erdekelt senkit + nem is mondtam ilyet a latest postomban XD
Member
Gold: 25,465.35
May 6 2019 02:10pm
Quote (Taszilo.^ @ 6 May 2019 22:06)
biztos tul sokat homm3-aztam, de miert akarna akarki is egy ballisztat kiloni

Ugyan tompan de jobban fejbebaszna egy sárkányt.
Member
Gold: 80.00
May 6 2019 02:14pm
Member
Gold: 124.45
May 6 2019 03:15pm
Quote (vtibor @ 6 May 2019 20:53)
tehát akkor hajóról nem lehet menet közben mozgó SARKANYRA lőni.

Előhalottak oké
Fény ura meg varázslatok oké
Óriások oké
Sárkányok oké
Maszkos gyilkoló szekta levágott több ezer bor arccal oké
Vérvonal akik bírják a tüzet oké
Időben röpkodo elvont háromszemu harkaly oké

Nem inkább csak ki vagytok mar élezve a sorozatra mert nem az lett amit vártok és ezért most minden szar?
Kérdem úgy hogy én is nézem a kezdetektől, részben megértem csak tényleg faszsagokon akadtok fenn.

A sárkány, az élőholtak, a fény ura (...) egy felépített fantazi világba passzoló lények/entitások. Az életidegen történetfolyam melyben az első 3 dárda azonnal halálos sebet ejt, majd a tucatnyi hajóról lezúduló ötven másik még csak el sem találja, vagy az élőholt seregbe acél karddal rohamozó sereg melyről tudni lehet hogy csak az ellenfelet gyarapítja majd, meg az első sorba kirakott ostromgépek melyeket nem használnak (...) már joggal okoz akut fejvakarást. A fizikáját igazából leszarom, hogy a feltekerős dárdavetővel fossák ki a hajóról az áldást, ez tényleg tökmind1, de az ésszerűtlen, gagyi, szirup eseménysor már bosszantó.
Member
Gold: 1,943.00
May 6 2019 03:46pm
Quote (vtibor @ 6 May 2019 20:53)
tehát akkor hajóról nem lehet menet közben mozgó SARKANYRA lőni.

Előhalottak oké
Fény ura meg varázslatok oké
Óriások oké
Sárkányok oké
Maszkos gyilkoló szekta levágott több ezer bor arccal oké
Vérvonal akik bírják a tüzet oké
Időben röpkodo elvont háromszemu harkaly oké

Nem inkább csak ki vagytok mar élezve a sorozatra mert nem az lett amit vártok és ezért most minden szar?
Kérdem úgy hogy én is nézem a kezdetektől, részben megértem csak tényleg faszsagokon akadtok fenn.

ne legyel mar direkt ennyire retardalt, ez a klasszikus ostoba frazis, hogy "URISTEN HAT FANTASYBAN MIERT KELL REALIZMUST VARNI?"

azert, mert a sarkanyok meg az elohalottak meg az alakvalto orgyilkos az VARAZSLAT, egy balliszta meg nem (mas kerdes, hogy meg a szigoruan fantasy elemeket is lehet ertelmesen csinalni, meg logikatlanul)

vagy ennyi erovel azon se kene fennakadni, ha az elso epizodban jaime kilokne a 20 meter magas ablakbol brant, az meg visszapattanna es sertetlenul elfutna, mert hat sarkany is van meg orias is?
Member
Gold: 1,630.69
May 6 2019 04:14pm
Implying akarmelyik csatajelenet realisztikus volt eddig.

Arthur Dwaynet negy oldalrol veszik körbe es ö igy is lekaszabol mindenkit.

Amugy az elsö sarkanyt a night king ölte meg repteben egyetlen dardaval, ami meg akkor se realisztikus ha azt feltetelezzük hogy 10x erösebb mint egy normalis ember, utana meg nem birt eltalalni a masikat miutan leszallt.
Member
Gold: 21,598.00
May 6 2019 04:28pm
Quote (Karan2_Returned @ 6 May 2019 22:14)
Implying akarmelyik csatajelenet realisztikus volt eddig.

Arthur Dwaynet negy oldalrol veszik körbe es ö igy is lekaszabol mindenkit.

Amugy az elsö sarkanyt a night king ölte meg repteben egyetlen dardaval, ami meg akkor se realisztikus ha azt feltetelezzük hogy 10x erösebb mint egy normalis ember, utana meg nem birt eltalalni a masikat miutan leszallt.

a battle of the bastards geci jó volt

ja meg arthur dayne a világ legjobb kardosa a könyv szerint iirc
Member
May 6 2019 11:08pm
Quote (bajcli @ 6 May 2019 23:46)
ne legyel mar direkt ennyire retardalt, ez a klasszikus ostoba frazis, hogy "URISTEN HAT FANTASYBAN MIERT KELL REALIZMUST VARNI?"

azert, mert a sarkanyok meg az elohalottak meg az alakvalto orgyilkos az VARAZSLAT, egy balliszta meg nem (mas kerdes, hogy meg a szigoruan fantasy elemeket is lehet ertelmesen csinalni, meg logikatlanul)

vagy ennyi erovel azon se kene fennakadni, ha az elso epizodban jaime kilokne a 20 meter magas ablakbol brant, az meg visszapattanna es sertetlenul elfutna, mert hat sarkany is van meg orias is?

Mehetünk a végletekig, nekem ez a vergődés tűnik retard dolognak hogy nem azt kapjátok amit ti elképzeltetek és közeleg a vége ezért hurr durr geciszar minden. Tok mindegy mi de keressünk valamit ami miatt lehet szidni ne basszatok mar hogy nem érzitek visszasnak hogy egy fantasy sorozatban rly ez a probléma. És lehet meg abszurdabb eseménysort mondani de ez a platóni logikát kosz ne. Nem azt írtak-forgattak le ezt viszont igen.

Egy résszel ezelőtt az hogy kézzel kapaszkodva a sarkanyba nem esett le a nyomoronc a hátáról miközben nyilván kis tömeggel kis sebességgel egymásnak csapódott a kettő úgy hogy se nyereg vagy akármi faszom rajta az belefért. Fenn se akadt rajta senki mert abban a részben volt ezer másik dolog amin csámcsogni lehetett, itt egy látványos elem volt akkor az a szar. Pedig az is fizika meg ez is.
Ez csöpögős klasszikus tömegjelenet? Igen. Csak épp “ballisztat lőttek” és nem pisztolygolyot. De ne tegyünk mar úgy mintha alapból az egész nem lenne tele klisékkel meg azok is aniknel Martin ott volt vagy az o munkája. Csak ugye nem szokás rosszat mondani azokról a részeiről a sorozatnak, pedig tele van. Elég megnézni a jellemrajzokat és azok alakulását. Klasszik tizenkettő egytucat? Az. Látványos? Nem.

Értem én de legyetek mar felnőttek és próbáljuk felfogni hogy ugyanúgy mindenki felült ugyanarra a vonatra aminél mar az első résznél tudtuk, de akkor meg várható volt hogy lesz vége. Az hogy maga az írónak mar lofasz beleszólása van vagy ráhatása nem (most derült ki a vége elott 5 résszel csak eddig gondolom gyermeki naivitással vártatok hogy ok volt 15 gyengébb rész az utolsó 6 biztos kurva jo lesz meg katarzis meg bokahugyozas.

1. Nincs befejezve a sztori
2. Nagy siker miatt be se fogja
3. Sorozat, tv, media -> pénz, meg több pénz
4. Nincs jo befejezése egy sorozatnak se( szomszédok kivétel talán az vicces volt ) tok mindegy mivel zárja le a tábor masik fee kurvaanyazik majd
5. Fikció: basszam meg ha mar nem az előzmény sorozat szereplőválogatása megy ahol kötetlenül lehet ujabbb 6-7 évadot forgatni, pénz.

Ezen szenvedni olyan kb mint mikor egy házasságban mar azon megy a több órás vita hogy ki hova rakta a távirányítót, akkor ott mar nem a távirányító holléte a gond hanem valami sokkal korábbi.

Ui: megnéztem a bosszúállókat hat bazmeg ott összegyűrte saját magát a Holics-fele fizika
Member
Gold: 5,302.77
May 6 2019 11:36pm
Ezek után valaki magyarázza el, hogy kell rendesen ballisztát lőni.
Member
May 6 2019 11:46pm
Quote (-joey- @ 7 May 2019 07:36)
Ezek után valaki magyarázza el, hogy kell rendesen ballisztát lőni.

Nagyballisztaval. Ne értetlenkedj
Go Back To Magyar Topic List
Prev1109310941095109610971141Next
Add Reply New Topic New Poll