Quote (bajcli @ 6 May 2019 23:46)
ne legyel mar direkt ennyire retardalt, ez a klasszikus ostoba frazis, hogy "URISTEN HAT FANTASYBAN MIERT KELL REALIZMUST VARNI?"
azert, mert a sarkanyok meg az elohalottak meg az alakvalto orgyilkos az VARAZSLAT, egy balliszta meg nem (mas kerdes, hogy meg a szigoruan fantasy elemeket is lehet ertelmesen csinalni, meg logikatlanul)
vagy ennyi erovel azon se kene fennakadni, ha az elso epizodban jaime kilokne a 20 meter magas ablakbol brant, az meg visszapattanna es sertetlenul elfutna, mert hat sarkany is van meg orias is?
Mehetünk a végletekig, nekem ez a vergődés tűnik retard dolognak hogy nem azt kapjátok amit ti elképzeltetek és közeleg a vége ezért hurr durr geciszar minden. Tok mindegy mi de keressünk valamit ami miatt lehet szidni ne basszatok mar hogy nem érzitek visszasnak hogy egy fantasy sorozatban rly ez a probléma. És lehet meg abszurdabb eseménysort mondani de ez a platóni logikát kosz ne. Nem azt írtak-forgattak le ezt viszont igen.
Egy résszel ezelőtt az hogy kézzel kapaszkodva a sarkanyba nem esett le a nyomoronc a hátáról miközben nyilván kis tömeggel kis sebességgel egymásnak csapódott a kettő úgy hogy se nyereg vagy akármi faszom rajta az belefért. Fenn se akadt rajta senki mert abban a részben volt ezer másik dolog amin csámcsogni lehetett, itt egy látványos elem volt akkor az a szar. Pedig az is fizika meg ez is.
Ez csöpögős klasszikus tömegjelenet? Igen. Csak épp “ballisztat lőttek” és nem pisztolygolyot. De ne tegyünk mar úgy mintha alapból az egész nem lenne tele klisékkel meg azok is aniknel Martin ott volt vagy az o munkája. Csak ugye nem szokás rosszat mondani azokról a részeiről a sorozatnak, pedig tele van. Elég megnézni a jellemrajzokat és azok alakulását. Klasszik tizenkettő egytucat? Az. Látványos? Nem.
Értem én de legyetek mar felnőttek és próbáljuk felfogni hogy ugyanúgy mindenki felült ugyanarra a vonatra aminél mar az első résznél tudtuk, de akkor meg várható volt hogy lesz vége. Az hogy maga az írónak mar lofasz beleszólása van vagy ráhatása nem (most derült ki a vége elott 5 résszel csak eddig gondolom gyermeki naivitással vártatok hogy ok volt 15 gyengébb rész az utolsó 6 biztos kurva jo lesz meg katarzis meg bokahugyozas.
1. Nincs befejezve a sztori
2. Nagy siker miatt be se fogja
3. Sorozat, tv, media -> pénz, meg több pénz
4. Nincs jo befejezése egy sorozatnak se( szomszédok kivétel talán az vicces volt ) tok mindegy mivel zárja le a tábor masik fee kurvaanyazik majd
5. Fikció: basszam meg ha mar nem az előzmény sorozat szereplőválogatása megy ahol kötetlenül lehet ujabbb 6-7 évadot forgatni, pénz.
Ezen szenvedni olyan kb mint mikor egy házasságban mar azon megy a több órás vita hogy ki hova rakta a távirányítót, akkor ott mar nem a távirányító holléte a gond hanem valami sokkal korábbi.
Ui: megnéztem a bosszúállókat hat bazmeg ott összegyűrte saját magát a Holics-fele fizika