d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11081091101111121468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Feb 19 2013 03:30am
Quote (josheide @ Feb 19 2013 10:00am)
Nekem egy altalanos iskolas osztalytarsambol lett jobbikos ifjusagi vezeto, a gepipari szakkozepevel. A facebook postjai joreszt kuruc.info propagandabol allnak es bar meghivtam decemberben egy beszelgetesre, hogy probaljam kicsit kinyitni a szemet nem jott el. :(

azert a masik oldal se sokkal felvilagosultabb, sot

ugyanolyan taplok vannak mindket oldal tamogatottsagaban

itt van helybol raven a hvgs cikkeivel - ami kb kuruczinfos szint - meg a hrura bajnai, hurra bokrosi beallitottsagaval
Member
Gold: 0.00
Feb 19 2013 03:48am
Quote (TresholdOfUniverse @ 19 Feb 2013 10:30)

itt van helybol raven a hvgs cikkeivel - ami kb kuruczinfos szint - meg a hrura bajnai, hurra bokrosi beallitottsagaval

Ja, tényleg alaptalan szarral van csak tele, bezzeg az index :(
Member
Gold: 33,265.80
Feb 19 2013 03:50am
Quote (TresholdOfUniverse @ 19 Feb 2013 11:30)

Azert eleg nagy a kulonbseg a ketto kozott. a hvg tenyleges kozgazdasagi ervekkel szokott vagdalkozni mig a kuruc.info cikkeinek ismerjuk a szinvonalat...

De termeszetesen minden oldalnak megvannak a taploi.
Member
Feb 19 2013 03:51am
Quote (josheide @ 19 Feb 2013 10:50)
Azert eleg nagy a kulonbseg a ketto kozott. a hvg tenyleges kozgazdasagi ervekkel szokott vagdalkozni mig a kuruc.info cikkeinek ismerjuk a szinvonalat...

Amúgy meg nem az oldalhoz tartozó blogokat kell olvasni, mert ofc az tele van retardáltakkal akiknek csak a szenzáció kell.
Member
Gold: 2,366.74
Feb 19 2013 04:03am
Quote (TresholdOfUniverse @ 19 Feb 2013 10:30)

én nem tudom meg nem is érdekel hogy melyik oldal mennyire sötét

de a saját tapasztalatom az hogy azok a jobbikos emberek (legyen képviselő vagy csak egy mezei szavazó polgár) akikkel én kapcsolatba kerültem mind mind sötétek sajnos, nem is kicsit

de ez csak az én tapasztalatom

van egy másik nagyon jo barátom ő meg hatalmas fidesz szimpatizáns, na rajta azt veszem észre hogy fanatikus de szerintem ez általánosan elmondható olyanokrol akik aktivan követik a politikát és elkötelezettek egy párt mellett
amugy vele sosem beszélünk politikárol, ő sem hozza fel és én sem firtatom
Member
Gold: 206.00
Feb 19 2013 04:06am
Quote (josheide @ Feb 19 2013 11:00am)
Nekem egy altalanos iskolas osztalytarsambol lett jobbikos ifjusagi vezeto, a gepipari szakkozepevel. A facebook postjai joreszt kuruc.info propagandabol allnak es bar meghivtam decemberben egy beszelgetesre, hogy probaljam kicsit kinyitni a szemet nem jott el. :(

nyilván a vett diplomák, nyelvvizsgák, másolt szakdolgozatok többet érnek
Member
Feb 19 2013 04:33am
Quote (josheide @ Feb 19 2013 10:50am)

Mind a ketto egy-egy erdekcsoport malmara hajtja a vizet, csak mas eszkozokkel.

A kurucz zsidozik, es minden rosszat negyzetelve kurtol vilagga amit az o "ellenfeleikrol" ellehet mondani.

A hvg a sajat gorbe tukren keresztul ugy allitjha be a gazdasagi hireket, ahogy azt az o erdekuk kivanja.

Alkalomadtan mindkettobe beleszoktam olvasni, es a kurucz infon nagysagrendekkel kozelebb all a hazai erdekekhez mint a HVG, akarmekkora szennyoldal is.

Quote (Inakwo @ Feb 19 2013 11:03am)

de a saját tapasztalatom az hogy azok a jobbikos emberek (legyen képviselő vagy csak egy mezei szavazó polgár) akikkel én kapcsolatba kerültem mind mind sötétek sajnos, nem is kicsit

van egy másik nagyon jo barátom ő meg hatalmas fidesz szimpatizáns, na rajta azt veszem észre hogy fanatikus de szerintem ez általánosan elmondható olyanokrol akik aktivan követik a politikát és elkötelezettek egy párt mellett

Aranyaiban lehet igazad van, hogy a kevesbe iskolazott retegek huznaka jobbik fele. De tobbsegeben ez a reteg melozik, es viszi el a hatan az orszagot, nem a hetdiplomas bolcseszek.

Quote (Rawen @ Feb 19 2013 10:48am)
Ja, tényleg alaptalan szarral van csak tele, bezzeg az index :(

Az indexet csak te hoztad fel, azt meg osszehasonlitasi alapnak is kar olvasni.
Member
Warn: 10%
Feb 19 2013 05:01am
Quote (Inakwo @ Feb 19 2013 11:03am)

nekem egy jó gyerekkori haverom lett ilyen szent korona rádió munkatárs vagy akármi. őt is mindig elcipelték a rendőrök ha buli volt
jó pár évvel idősebb tőlem és emlékszem gyerekként azt hittem valami jópofa dolog amikor azt mondta, hogy "Mindent vissza!!!"

meg van egy szerződéses kirendelt helyi alkalmazottunk dunaújvárosban. a faszi ilyen nagyon óriási hatalmas nagy magyar. éljen a jobbik és társai
havonta egyszer kell küldenie egy jelentést e-mailben és csatolni mellé excelben a munkalapokat
na ez nemigen szokott neki sikerülni. se a táblázat logikus megszerkesztése(sablont kapott) se a néhány mondat pontos, helyesírási hiba nélküli megfogalmazása :(

és képes hétfőn idetelefonálni, hogy ő kedden szeretne menni egy nap szabira mert húhá vinni kell asszonyt orvoshoz
mi pedig mondjuk hogy jó, figyelj értve vagy, de ha nem találunk embert a helyedre, akkor nem tudsz szabira menni; nem előző nap délután kéne ide telefonálni
hát ember nem lett, ő meg elment szabira
Member
Gold: 33,265.80
Feb 19 2013 05:06am
Quote (TresholdOfUniverse @ 19 Feb 2013 12:33)
Mind a ketto egy-egy erdekcsoport malmara hajtja a vizet, csak mas eszkozokkel.

A kurucz zsidozik, es minden rosszat negyzetelve kurtol vilagga amit az o "ellenfeleikrol" ellehet mondani.

A hvg a sajat gorbe tukren keresztul ugy allitjha be a gazdasagi hireket, ahogy azt az o erdekuk kivanja.

Alkalomadtan mindkettobe beleszoktam olvasni, es a kurucz infon nagysagrendekkel kozelebb all a hazai erdekekhez mint a HVG, akarmekkora szennyoldal is.

Aranyaiban lehet igazad van, hogy a kevesbe iskolazott retegek huznaka  jobbik fele. De tobbsegeben ez a reteg melozik, es viszi el a hatan az orszagot, nem a hetdiplomas bolcseszek.

Az indexet csak te hoztad fel, azt meg osszehasonlitasi alapnak is kar olvasni.

Ha felre tudna tenni a kurucinfo a gyulolkodest akkor nagyon sok alapveto gondolataval egyet tudnek erteni.

En is nagyon lelkesen fogadtam anno a Jobbik letrejottet, mert azt hittem, hogy egy ertelmes, muvelt emberekbol allo, konszenzusra torekvo partot fogunk kapni, de sajnos nem igy lett.

A jobbik jelenleg egy demagog, soviniszta, fajgyulolo part aminek egy 21. szazadi liberalis demokraciaban nem lenne helye. Persze meg mindig vannak jo kezdemenyezeseik, de minden ilyenre jut 10 balfaszsag amikrol sut az iskolazatlansag, a gazdasagi ismeretek es a diplomaciai erzek teljes hianya. A nyaron elso kezbol tapasztalhattam meg, hogy a kepviseolik a bizottsagi uleseken hogyan viselkednek es meg kell mondjam hogy egy normalisabb gimnaziumi osztalytol tobbet varna az ember.

Quote (Jancsipapa @ 19 Feb 2013 12:06)
nyilván a vett diplomák, nyelvvizsgák, másolt szakdolgozatok többet érnek

Ez nekem is fajo pont, es ha rajtam mulna eltavolitanek minden ilyen embert a parlamentbol illetve nem engednek kozepiskolai vegzettseggel embereket a parlamentbe, de sajnos meg ez sem rajtam mulik. Jelenleg a Jobbik pedig nagyon szarul all a diplomas kepviselok teren (~60%) a tobbi parlamenti parthoz kepest (Fidesz ~ 85%) , MSZP ( ~90%), de osszessegeben ezt meg mindig kevesnek tartom.
Member
Feb 19 2013 05:47am
Quote (josheide @ Feb 19 2013 12:06pm)
Ha felre tudna tenni a kurucinfo a gyulolkodest akkor nagyon sok alapveto gondolataval egyet tudnek erteni.

En is nagyon lelkesen fogadtam anno a Jobbik letrejottet, mert azt hittem, hogy egy ertelmes, muvelt emberekbol allo, konszenzusra torekvo partot fogunk kapni, de sajnos nem igy lett.

A jobbik jelenleg egy demagog, soviniszta, fajgyulolo part aminek egy 21. szazadi liberalis demokraciaban nem lenne helye. Persze meg mindig vannak jo kezdemenyezeseik, de minden ilyenre jut 10 balfaszsag amikrol sut az iskolazatlansag, a gazdasagi ismeretek es a diplomaciai erzek teljes hianya. A nyaron elso kezbol tapasztalhattam meg, hogy a kepviseolik a bizottsagi uleseken hogyan viselkednek es meg kell mondjam hogy egy normalisabb gimnaziumi osztalytol tobbet varna az ember.

Ez nekem is fajo pont, es ha rajtam mulna eltavolitanek minden ilyen embert a parlamentbol illetve nem engednek kozepiskolai vegzettseggel embereket a parlamentbe, de sajnos meg ez sem rajtam mulik. Jelenleg a Jobbik pedig nagyon szarul all a diplomas kepviselok teren (~60%) a tobbi parlamenti parthoz kepest (Fidesz ~ 85%) , MSZP ( ~90%), de osszessegeben ezt meg mindig kevesnek tartom.

Nem reszleteznem(esetleg neked egy sor mellett), de egy masik szervezeten keresztul(nem a cserkeszet, mielott barki erre gondolna) volt szerencsem egyutt dolgozni a Jobbikkal meg mielott partta alakult, es akkoris ez folyt anegyzeten.

Pofaztak, alairast gyujtottek, vertek a melluket, de semmi ertelmeset nem csinaltak. Az elkepzeleseikkel akkor is lehetett azonosulni, de semmi tett/tudas nem volt mogotte akkorse.

A gyulolkodes engem annyira nem zavar, meg tudom erteni ha nem is helyeslem. A legtobb ember akit szarban forgat a kuruczinfo valahol tenyleg gazember, es a holokauszt szakertoket enis belehegesztenem egy hordo cementbe.
Go Back To Magyar Topic List
Prev11081091101111121468Next
Add Reply New Topic New Poll