Quote (TresholdOfUniverse @ 19 Feb 2013 12:33)
Mind a ketto egy-egy erdekcsoport malmara hajtja a vizet, csak mas eszkozokkel.
A kurucz zsidozik, es minden rosszat negyzetelve kurtol vilagga amit az o "ellenfeleikrol" ellehet mondani.
A hvg a sajat gorbe tukren keresztul ugy allitjha be a gazdasagi hireket, ahogy azt az o erdekuk kivanja.
Alkalomadtan mindkettobe beleszoktam olvasni, es a kurucz infon nagysagrendekkel kozelebb all a hazai erdekekhez mint a HVG, akarmekkora szennyoldal is.
Aranyaiban lehet igazad van, hogy a kevesbe iskolazott retegek huznaka jobbik fele. De tobbsegeben ez a reteg melozik, es viszi el a hatan az orszagot, nem a hetdiplomas bolcseszek.
Az indexet csak te hoztad fel, azt meg osszehasonlitasi alapnak is kar olvasni.
Ha felre tudna tenni a kurucinfo a gyulolkodest akkor nagyon sok alapveto gondolataval egyet tudnek erteni.
En is nagyon lelkesen fogadtam anno a Jobbik letrejottet, mert azt hittem, hogy egy ertelmes, muvelt emberekbol allo, konszenzusra torekvo partot fogunk kapni, de sajnos nem igy lett.
A jobbik jelenleg egy demagog, soviniszta, fajgyulolo part aminek egy 21. szazadi liberalis demokraciaban nem lenne helye. Persze meg mindig vannak jo kezdemenyezeseik, de minden ilyenre jut 10 balfaszsag amikrol sut az iskolazatlansag, a gazdasagi ismeretek es a diplomaciai erzek teljes hianya. A nyaron elso kezbol tapasztalhattam meg, hogy a kepviseolik a bizottsagi uleseken hogyan viselkednek es meg kell mondjam hogy egy normalisabb gimnaziumi osztalytol tobbet varna az ember.
Quote (Jancsipapa @ 19 Feb 2013 12:06)
nyilván a vett diplomák, nyelvvizsgák, másolt szakdolgozatok többet érnek
Ez nekem is fajo pont, es ha rajtam mulna eltavolitanek minden ilyen embert a parlamentbol illetve nem engednek kozepiskolai vegzettseggel embereket a parlamentbe, de sajnos meg ez sem rajtam mulik. Jelenleg a Jobbik pedig nagyon szarul all a diplomas kepviselok teren (~60%) a tobbi parlamenti parthoz kepest (Fidesz ~ 85%) , MSZP ( ~90%), de osszessegeben ezt meg mindig kevesnek tartom.