d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1108109110111112660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,516.03
Warn: 10%
Dec 4 2011 08:00am
Quote (ecneB @ Dec 4 2011 02:49pm)
de gondolom te is ellennel e nelkul is, nem Levi?

matekvizsgáján azér tszopna egykét ember a wolframért 8d, nekünk egyetemen levan kódolva vizsgaidőszakba a net :C, bár matek meg eZ szal nem érint engem
Member
Gold: 3,747.73
Dec 4 2011 08:02am
Quote (ecneB @ Dec 4 2011 02:49pm)
de gondolom te is ellennel e nelkul is, nem Levi?

Tehát csak azért veszel meg bármit is, mert létszükséglet?
Könyvet is hordok magammal, pedig az sem létszükséglet. Olyan nehéz elfogadni, hogy csak kényelmi szempontból előnyös, de nem létszükséglet? Pont ezért irtam, ha nem drága, befektetek, ha az, kihagyom. Csak azért irtam a topikba, hogy egyáltalán lehetséges e, nem azért, hogy te eldöntsd helyettem, hülye vagyok e hogy veszek, vagy sem. Bár kikértem a véleményed, nem arra számítottam, hogy a lényeges pontokat figyelmen kívül hagyva megragadsz egy példát, és azo keresztül próbálod letuszkolni, hogy ostoba dolog netet venni a telóba.

This post was edited by Vismajor on Dec 4 2011 08:02am
Member
Gold: 279.00
Dec 4 2011 08:05am
Quote (Vismajor @ 4 Dec 2011 16:02)
Tehát csak azért veszel meg bármit is, mert létszükséglet?
Könyvet is hordok magammal, pedig az sem létszükséglet. Olyan nehéz elfogadni, hogy csak kényelmi szempontból előnyös, de nem létszükséglet? Pont ezért irtam, ha nem drága, befektetek, ha az, kihagyom. Csak azért irtam a topikba, hogy egyáltalán lehetséges e, nem azért, hogy te eldöntsd helyettem, hülye vagyok e hogy veszek, vagy sem. Bár kikértem a véleményed, nem arra számítottam, hogy a lényeges pontokat figyelmen kívül megragadsz egy példát, és azo keresztül próbálod letuszkolni, hogy ostoba dolog netet venni a telóba.

ok, akkor megprobalom minel egyszerubben leirni, mert latom 50 karakternel hosszabb postok leterhelik mindket agyfelteked.
IMO, hulyeseg venni csak azert egy telefont, hogy meg tudd osztani a netet vele, csak azert hogy faszrazaskent tudj netezni barhol a majdnem telefon meretu tabladrol (egyetlen ertelmes szempont az, h solymaron nincs neted).

amugy meg, nem csak azert veszek meg egy targyat, mert nem tudok nelkule elni. de alaposan megfontolom, hogy van e ertelme.. es pont ezen van a hangsuly. meg mindig nem sikerult leirnod, hogy milyen programokat hasznalsz, amihez elengedhetetlen a net.

This post was edited by ecneB on Dec 4 2011 08:06am
Member
Dec 4 2011 08:11am
Quote (ecneB @ Dec 4 2011 03:05pm)
ok, akkor megprobalom minel egyszerubben leirni, mert latom 50 karakternel hosszabb postok leterhelik mindket agyfelteked.
IMO, hulyeseg venni csak azert egy telefont, hogy meg tudd osztani a netet vele, csak azert hogy faszrazasnak tudj netezni barhol a majdnem telefon meretu tabladrol.

amugy meg, nem csak azert veszek meg egy targyat, mert nem tudok nelkule elni. de alaposan megfontolom, hogy van e ertelme.. es pont ezen van a hangsuly. meg mindig nem sikerult leirnod, hogy milyen programokat hasznalsz, amihez elengedhetetlen a net.

:)
Ha az első bekezdésnél akarok leragadni, akkor ez rád legalább annyira igaz, mint rám. Nem faszrázásnak akarok internetezni, és nem a majdnem, hanem a telefon méretű táblámról. Nem sikerült megértened, ezért leírom mégegyszer: Az általam látogatott helyek, ahol sok időt eltöltök, nincs wifi. Legyen az iskla, munkahely. Ez pont szívás, tudom, rengeteg helyen van, ott nincs. Nincs wifi a vonaton, etc. Vannak programok is, igen, de ha csak arról lenne szó, akkor nem is merült volna fel, az tényleg faszrázás, ha csak amiatt van.
Én örülnék a legjobban, ha a helyzetem olyan lenne, hogy mindenhol elérhető wifi-hálózatot tudok fogni. Most egyedül az otthonom ilyen, de itt meg nem használok tabletet. De sok időt töltök nemitthon, ahol nincs, és jól jöne. Nem értem, miért kell engem hülyének nézni, csakmert nem érted meg a szubjektív indokaim a vásárlásra. Elmondhatod a véleményed, kíváncsi is vagyok rá, adok is rá, de ne az legyen, hogy 2 oldalon át szajkózod, hogy hülyeség internetet venni a telefonra.
Member
Gold: 2,516.03
Warn: 10%
Dec 4 2011 08:11am
Quote (ecneB @ Dec 4 2011 03:05pm)
IMO, hulyeseg venni csak azert egy telefont, hogy meg tudd osztani a netet vele, csak azert hogy faszrazaskent tudj netezni barhol a majdnem telefon meretu tabladrol (egyetlen ertelmes szempont az, h solymaron nincs neted).

imo kell egy retard szint ahhoz szerintem ,hogy tömegközlekedés közbe tabletet használjon az ember magyarországon, legalábbis ha megbasznának a cigányok / nyomorákok én nem csodálkoznék utána. Aztán lehet csak én lakok ilyen helyen :f
Member
Dec 4 2011 08:13am
Quote (lakatosmegatron @ Dec 4 2011 03:11pm)
imo kell egy retard szint ahhoz szerintem ,hogy tömegközlekedés közbe tabletet használjon az ember magyarországon, legalábbis ha megbasznának a cigányok / nyomorákok én nem csodálkoznék utána. Aztán lehet csak én lakok ilyen helyen :f

Igazából-mint mondtam- az enyém akkora, vagy csak egy picit nagyobb,mint egy telefon(5.0 col, 4.2 a sgs2, a note meg 5.3), szóval nem sokkal több veszélyt rejt magában, mint -mondjuk- szifonnal telefonálni. Mondjuk velem is fordult már elő, hogy inkább nem vettem elő...
Member
Gold: 279.00
Dec 4 2011 08:17am
Quote (Vismajor @ 4 Dec 2011 16:11)
:)
Ha az első bekezdésnél akarok leragadni, akkor ez rád legalább annyira igaz, mint rám. Nem faszrázásnak akarok internetezni, és nem a majdnem, hanem a  telefon méretű táblámról. Nem sikerült megértened, ezért leírom mégegyszer: Az általam látogatott helyek, ahol sok időt eltöltök, nincs wifi. Legyen az iskla, munkahely. Ez pont szívás, tudom, rengeteg helyen van, ott nincs. Nincs wifi a vonaton, etc. Vannak programok is, igen, de ha csak arról lenne szó, akkor nem is merült volna fel, az tényleg faszrázás, ha csak amiatt van.
Én örülnék a legjobban, ha a helyzetem olyan lenne, hogy mindenhol elérhető wifi-hálózatot tudok fogni. Most egyedül az otthonom ilyen, de itt meg nem használok tabletet. De sok időt töltök nemitthon, ahol nincs, és jól jöne. Nem értem, miért kell engem hülyének nézni, csakmert nem érted meg a szubjektív indokaim a vásárlásra. Elmondhatod a véleményed, kíváncsi is vagyok rá, adok is rá, de ne az legyen, hogy 2 oldalon át szajkózod, hogy hülyeség internetet venni a telefonra.

Ha van ra penzed es ugy gondolod megeri neked, akkor hajra. En max. csak hulyenek foglak nezni, ha tableten ott akinatorozol a 61-es villamoson(meg mindig nem irtal egy normalis programot, ami KELL, es nem kizarolag csak szorakozas celjabol), ennyi.
Member
Gold: 6,440.13
Dec 4 2011 02:34pm
Látom milyen parázs vita körvonalazódik a topicban ^^

Én jövő héten megyek Gdanskba több napra, most töltöm a telóra a helyi mapot és travel guidot, felraktam vibert és már előre örülök, hogy lesz nálam netképes teló. Local life nevű appot nézegetem épp: lekérdezte a helyszínem és egyből kidobta, hogy milyen étterem, klub, bolt, stb van a környéken.

Egyébként eddig is tök jól elcsámborogtam egy-egy külföldi utazás alkalmával iphone és appok nélkül is ... tudtam emailt írni mindig, dobtam egy sms-t a szülőknek, hogy még élek, papír térkép segítségével közlekedtem, kajáldát is mindig talál az ember, stb stb szóval nem létszükséglet, de szerintem kifejezetten hasznos bír lenni.

Két kollégám is állandóan arra veri magát, hogy ők mennyire megvannak ezek nélkül és hogy szándékosan a legegyszerűbb telefont veszik meg, mert úgyis csak telefonálásra használják. Szerintem pont annyira sznobság kérdése ez a "fújfúj okostelefon", mint amennyire rá akarják sütni, hogy faszrázás ékes kelléke. Ha megírok egy mailt a telón a villamoson, akkor az miért nagyobb faszság, mint sms-t küldeni?
Member
Gold: 280.00
Dec 4 2011 02:36pm
Quote (beni @ Dec 4 2011 09:34pm)
Látom milyen parázs vita körvonalazódik a topicban ^^

Én jövő héten megyek Gdanskba több napra, most töltöm a telóra a helyi mapot és travel guidot, felraktam vibert és már előre örülök, hogy lesz nálam netképes teló. Local life nevű appot nézegetem épp: lekérdezte a helyszínem és egyből kidobta, hogy milyen étterem, klub, bolt, stb van a környéken.

Egyébként eddig is tök jól elcsámborogtam egy-egy külföldi utazás alkalmával iphone és appok nélkül is ... tudtam emailt írni mindig, dobtam egy sms-t a szülőknek, hogy még élek, papír térkép segítségével közlekedtem, kajáldát is mindig talál az ember, stb stb szóval nem létszükséglet, de szerintem kifejezetten hasznos bír lenni.

Két kollégám is állandóan arra veri magát, hogy ők mennyire megvannak ezek nélkül és hogy szándékosan a legegyszerűbb telefont veszik meg, mert úgyis csak telefonálásra használják. Szerintem pont annyira sznobság kérdése ez a "fújfúj okostelefon", mint amennyire rá akarják sütni, hogy faszrázás ékes kelléke. Ha megírok egy mailt a telón a villamoson, akkor az miért nagyobb faszság, mint sms-t küldeni?

Kár hogy nem nyáron mész, eszméletlen tengerpart van ott
Member
Gold: 6,440.13
Dec 4 2011 02:38pm
Quote (anyd @ Dec 4 2011 09:36pm)
Kár hogy nem nyáron mész, eszméletlen tengerpart van ott

Nekem is ajánlották. Igazából azon is gondolkozom, hogy elmegyek merülni, de cuccot nem igazán tudnék vinni, szárazruhát meg úgy tudom, hogy csak szárazruhás képesítés birtokában adnak (ami nekem nincs, mert egy faszság azért a tanfolyamért pénzt adni).
Go Back To Magyar Topic List
Prev1108109110111112660Next
Add Reply New Topic New Poll