Quote (ecneB @ Dec 4 2011 03:05pm)
ok, akkor megprobalom minel egyszerubben leirni, mert latom 50 karakternel hosszabb postok leterhelik mindket agyfelteked.
IMO, hulyeseg venni csak azert egy telefont, hogy meg tudd osztani a netet vele, csak azert hogy faszrazasnak tudj netezni barhol a majdnem telefon meretu tabladrol.
amugy meg, nem csak azert veszek meg egy targyat, mert nem tudok nelkule elni. de alaposan megfontolom, hogy van e ertelme.. es pont ezen van a hangsuly. meg mindig nem sikerult leirnod, hogy milyen programokat hasznalsz, amihez elengedhetetlen a net.

Ha az első bekezdésnél akarok leragadni, akkor ez rád legalább annyira igaz, mint rám. Nem faszrázásnak akarok internetezni, és nem a majdnem, hanem a telefon méretű táblámról. Nem sikerült megértened, ezért leírom mégegyszer: Az általam látogatott helyek, ahol sok időt eltöltök, nincs wifi. Legyen az iskla, munkahely. Ez pont szívás, tudom, rengeteg helyen van, ott nincs. Nincs wifi a vonaton, etc. Vannak programok is, igen, de ha csak arról lenne szó, akkor nem is merült volna fel, az tényleg faszrázás, ha csak amiatt van.
Én örülnék a legjobban, ha a helyzetem olyan lenne, hogy mindenhol elérhető wifi-hálózatot tudok fogni. Most egyedül az otthonom ilyen, de itt meg nem használok tabletet. De sok időt töltök nemitthon, ahol nincs, és jól jöne. Nem értem, miért kell engem hülyének nézni, csakmert nem érted meg a szubjektív indokaim a vásárlásra. Elmondhatod a véleményed, kíváncsi is vagyok rá, adok is rá, de ne az legyen, hogy 2 oldalon át szajkózod, hogy hülyeség internetet venni a telefonra.