No, lenne nekem is egy kérdésem: "disabled" milyen státusz, és miért kapják emberek? Csak mert szerezlek_zizi_igenerősen accal az fogadott a laborban. Mivel más ip, és nem is spamoltam/flémeltem vele, nem értem. Ami előfordulhat:
-xxmatexx-nek is megadtam a pw-t, mert ugye locked volt. sajnos más faszával verte a csalánt, mert írt modnak hogy "go away faggot mod", de emiatt warnt kaptam. Lehetséges hogy emiatt adták? (warn remove-t ~hete kértem kb, de csak meghosszabbították).
-xxmatexx banned lett, ezért ez az accot is banolták?
-mindenki tudja hogy multiacc, ezért?
Kérdés: ha labor ip-n kreálok másik accot, az is disabled/ban lesz? Illetve a fentiek közül melyik állítás igaz?

És igen, multizok, mert egyetemen levő ip-ről nem akarok bejelentkezni, sokan szopták már be ezzel (pl Reddeyes is). Annyit nem ér, de gyakran 8-10 órákat vagyok laborban, kísérletek között vannak akár órás holtidők is, ezért kreáltam külön accot oda.
Lajo pont 1-2 oldallal ezelőtt írta ha jól emlékszem, hogy ilyenekre nem fog válaszolni -- legalábbis a post első részére
A szabály meg úgy szól h. "1 acc / person", ilyen szinten nem helyhez kötött -- imo ez alapján nyugodtan használhatod az accodat bent is (Redeyes esetében nyilván többről szólt a dolog, de gondolom Ti nem fogtok labor közben elkezdeni masszívan tradelni, csak spammelni akarsz non-traden :D)