Quote (FaceOfInsanity @ 29 Apr 2019 14:34)
te beleállnál ha ma tudtad volna meg hogy te elvileg a targaryen marci vagy?
én azért lehet csak idövel próbálnám ki
de egyébként srsly hagyhatták volna a végére a night king elpusztul dolgot, meg az se ártott volna, ha valamit megtudunk róla, vagy arról hogy mi a célja és mit miért csinál
"jövök és elpusztitok mindenkit mert én vagyok a gonosz" igy ez nagyon gyengére sikerült
a második sárkány túlélte vagy csak drogon maradt meg? kiváncsi leszek mit találtak ki a maradék 3 részre
jo nem valami nagy dealbreaker, csak érdekelt
maga a rész szerintem oké volt. csalódtam hogy a night king mekkora egy fosadék szar karakter lett, meg azért megválaszolhattak volna néhány dolgot, pl. bran mi a retket csinált egész végig azon kívül hogy 10 varjúba beleflesselt, vagy mi értelme volt a sansa+tyrionos résznek mikor csak átmentek egyik búvóhelyből a másikba. ja meg kurva jó hogy este volt a harc mert _lófaszt_ nem lehetett látni az egész kültéri harcból, de gondolom ez $$$ miatt volt
Quote (Smat @ 29 Apr 2019 15:02)
Remelem lemegy ez a maradek harom resz a fasszopo gotbol aztan mindenki elkussol a gecibe.
Minden nyomorek ezt tolja atm es kurva idegesito, az egesz sorozat cringe worthy, felhypeolt szar amit szarra reklamoztak es most mindenkinek lucskos a pinaja mert GoT.
Kapasbol 5 sorozatot tudok mondani amit ugyan ilyen reklammal jobban zabalnanak a nezok..
De mindenki ugorjon fel a GoT vonatra..
miért vagy ennyire butthurt, halott volt ez a topik 2 hónapig a season előtt