Quote (mikromanus @ Jul 13 2013 11:41am)
Valamivel gyorsabb, de a DT megadja a sebesség illúzióját. Csak magas MP-n annyira ez már nem számít. Akik pörgettyűznek azok is gyakran berakják a rendet. Egyrészt jó sebzéskiegészítés, másrészt ha kell, akkor a megfelelő rúnával kb elnyomhatatlan a karakter (iszonyat erős életszívást ad). A hammer nagyobbat sebez (406% vs 140% dam a smash vs ww viszonylatban + altuális fury/5 chc bónusz is van a hammerra).
edit: azért mindegyik buildben inkább a basht szokták balgombosnak használni, ha egyáltalán beraknak fury generator skillt. Több furyt tölt, így a nagyobbat sebző skilleket többet használhatod. Ha sebzésközpontúan nyomulsz, akkor is jó a bash (lehet vele 3*8% damot szerezni mindenhez), meg a frenzy (maniac rúna). A tescós barbi skillezést annyira nem éri meg másolni. EZ amolyan fun build csak. Yetit úgyse tudom tartani, így low fury módban nyomultam vele.
Ez a Rend tényleg mókás. Beraktam a War Cry helyére, ami szinte sose használtam, csak játék elején, hogy ne nulláról induljon a fury.