Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Mar 3 2017 07:35pm)
nem hiszem el, mert nulla bizonyitekkal allitasz teljesen unrealisztikus dolgot, es a vegen meg hozza is teszed, hogy believe me, pont ahogy trump szokta, hehhehe, de np, masokat biztosan sikerul meggyoznod ilyen remek postokkal
esetleg megmutathatnad nekunk a tablazatokat, amibol kikerested a rad vonatkozo dolgokat :)
a hjt végén van (honvédek jogállásáról törvény)
alapilletmény: jelenleg 41620
beosztási szorzó: 7,3
voltam katona több mint egy évig: 1
Felsőfokú angol: 1
Közép francia: 0,6
Summa: bruttó 413.994 Nettó szorozva 0,665 azaz 275.306 plusz kb 25k cafeteria-szerűség azaz elvileg circa 300k (mindez teljesen transzparens, táblázatokból kikeresve)
Tanárként (+ofő pótlék) volt nettó 204k, plusz másodfélállás 96k plusz EVA évente 2-500k (amennyire volt időm) plusz ÖMT katonás pénz évente kb 3-400k (EZT TI IS MEGKERESHETITEK PLUSZBAN, HA JELENTKEZTEK ÖNKÉNTESNEK LOL)
Szóval alig fogok kevesebbet keresni - ugyanakkor rengeteg szabadidő: leteszem a német nyelvvizsgát is (gyakorlatilag csak a papír hiányzik) az is plusz, nekiállok a francia felsőnek stb.
Mondjuk a személyiségi jogaimat / szabadságjogaimat korlátozzák: ki kellett lépni a pártból stb, vezényelhető vagyok/lakhelyemet nem én választom meg (szívesen megyek külföldre LOL) meglátjuk
This post was edited by ToldiSenior on Mar 3 2017 12:48pm