Quote (FaceOfInsanity @ 13 Jan 2019 16:32)
vikingset nezi valaki meg?
elegge lyoh ez az evad
viszont ivar 15 eves kisfiu arca es a kislany hangja meg mindig komolytalan egy viking kiraly szerepehez
Hát nekem egyre kevésbé tetszik. Ott kezdődött a hanyatlás amikor Ragnar eltűnt és megzakkant. Persze az időmúlást valahogy meg kellett oldani, meg a karakter halálát, de uralkodhatott volna eseménytelenül addig, vagy valami. Miután meghalt reméltem hogy majd a Björn szálat fogják vinni, a jós is megmondta hogy Björn hírneve el fogja homályosítani az övét. Amikor elmenekültek a sivatagból azthittem majd visszatérnek és végigfosztogatják a római városokat ahogy valójában történt. Ehelyett Ivar agymenését meg kegyetlenkedését kapjuk. Nem az a baj hogy ez egy ilyen véres sorozat, az kifejezetten tetszik, csak Ivar már irritálóan idegesítő. És nem úgy mint Joffrey a GoTban, őt lehetett gyűlölni, de Ivar csak szimplán idegesítő.
Quote (Cpt_Ghost @ 13 Jan 2019 17:33)
valoszinuleg nem, mert addigra mar minden mas ertelmes szereplo is meghal kb meg amugyis travis fimmel vitte a hátán a sorozatot
Jaja ő nagyot alakított! Az már a készítők hibája hogy nem tudtak egy hasonlóan jól megírt érdekes karaktert a középpontba emelni. A fiai közül egyedül Björnre lenne érdemes időt szánni, meg bemutatni ahogy kifosztják Rómát (nem biztos hogy rómát fosztották ki, lehet csak azt hitték egy nagyobb városra hogy az Róma). Remélem kinyírják hamar és nem húzzák még egy évadig, aztán lehetne érdekesebb sztorikkal foglalkozni.