Quote (HunIndex @ 19 Nov 2012 22:49)
> tfw most megint eljött a szokásos 1-2 hetes időszak, amikor elkezdesz magadról mélyebben gondolkodni, és rájössz, hogy egy semmi vagy
> 0,2 szociális élet, no qt gf, alig van pár ismerősöd, nem ismerkedsz új emberekkel, jó egyetemre jársz, de semmi kiemelkedőt nem mutatsz e téren, nem is tudom hogy van-e hobbim, ha nevezhetjük annak a dolgot, akkor abban sem vagy jó. Vagy legalábbis nem vagy elégedett a dologgal.
> minden csapból csak a fiatal tehetségek sikertörténete folyik, neked meg egy ilyen lenne az álmod, de nem látsz rá esélyt, hogy valamiben is sikert tudnál elérni, a fentebb említett okokból.
> Szüleid sokat ölnek beléd, ez rád iszonyat nyomást rak, és attól félsz, hogy majd csalódást fogsz nekik okozni. Pedig feltehetőleg nem ez nem így van, és ha megkérdezném, hogy mi a véleményük erről, akkor azt mondanák, hogy iszonyat büszkék rám, de ekkor én úgyis azt gondolnám, hogy csak azért mondják ezt, mert nem akarnak megbántani.
> a szoc élet hiánya nem zavar, de bárcsak kiemelkedően sikeres lennék karrier terén
> a legnagyobb bajom is kisebb mint másoké. Szerintem
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1dfy0Xm9V1r6i24yo1_1280.png

ez is egy életforma
<okoskodás>
a karrier dolog meg ha elkezdesz melózni lesz érdekes, nem most kell kiemelkedned hanem majd a munkában, ott kerülhetsz feljebb és tapasztalhatod élesben a dolgot, remélem nem beszélek hülyeségeket nagyon
örülnél, hogy szüleid sokat ölnek beléd, sokaknak ez sem adatik meg, és meg fogod még nekik hálálni imo, ha majd teheted, a suli csak egy befektetés odáig eljutni, hobbid ha nincs rá igényed nem tudom miért lenne fontos, ismerkedni meg próbálkozz mert később nehezebb lesz
</okoskodás>