"Üdv Pisti!Múltkor írtad, hogy használsz Anavart, és azt szeretném kérdezni, hogy önmagában érdemes használni a szert minden más szteroid nélkül? 8 éve edző 37 éves férfiról lenne szó aki eddig semmit nem használ még!Kis tömeget szeretne felszedni.Mire számíthat?Válaszod köszönöm!További sok sikert!
Koszonom!
Erdemes, de tomegepitesre szinte alkalmatlan. Erot novel (sulyemelok is gyakran hasznaljak, mivel kulonosebb sulynovekedes nelkul novel erot...ez sulyhatarok miatt jo nekik)...kerekit, feszesit...ezek a hatasok foleg akkor ervenyesulnek ha vki eleve jo formaban van.
Csak egy nevetseges pelda...bementem nyaron egy pesti edzoterembe, elem allt egy lany akivel soha nem talalkoztam meg es elkezdett lepozolni nekem a terem kozepen...velemenyemet kerve. A csaj bikinibol ment at figure-ba...majd magatol elkezdte mondani mit szed...30mg anavar, 6 egyseg novi, proviron es hogy hasznalt winstrolt is de most eppen nem.
Szoval az anavar kurvajo...de vkinek hiaba 30 mg meg minden mas szar...akkor is csak 55kg, atlagos formaban... :D"
haha pont engem edzett, amikor odajött a csaj :DDD