Quote (Cpt_Ghost @ Sep 30 2021 10:17pm)
ezt tőlem vetted a discordról mi? mert amugy én ott le is irtam erről a véleményem..
"Nem jó a loot, nincs loot, nehéz a játék..
Srácok ha nem értesz a játékhoz és pl két elementalba fejlesztesz egy helyett, vagy zeal palát kezdesz hammerpala helyett, teethet tuningolod summon necroként- Erről miért a játék tehet?
Igen, baromi bonyolult. Van arealvl, monsterlvl, itemlvl. Van absorb, resist, def, block. Van rw, van craft, van reroll. Van synenergie, kopik az item és a tp scroll is elfogy. Van fcr fhr ias bp.
Persze, hogy a HR-ek ritkán esnek- láttál már enigmát, infynitit? Borzasztó OP, még jó h nehéz kifarmolni.
Aki haladni is akar a karijával előre az pedig nem tudja kikerülni a jsp-t ha szereti ha nem. Ingame tradeel nem tudsz sehova sem fejlődni hacsak nem találsz egy halom istet.
Jsp lehetőséget ad hogy a cowon talált béna viper meg béna gheeds árából vegyél 5 monarchot meg spiritkardot. Ellehet ezt utasitani persze, de akkor ne csodálkozz ha olyan kockák mint én lvl 88on vannak két karival és pl8ban irtják hellen a monsztákat, te pedig mephit is alig birod megölni."