Majdnem 1 hónapja itthon vagyok, mert veszélyeztetett kategóriába tartozok, de már kezdtem meghülyülni, ezért úgy döntöttem elmegyek vásárolni, veszek magamnak meg a családnak valamit.
Eddig nem tudatosult bennem, hogy ez mennyire gáz, de az emberek 80%-a maszk/kesztyű nélkül beszélget, fagyizik, vásárolgat a gyerekekkel
megmerem kockáztatni hogy délután 3-kor pár öreg akit láttam az bőven 70+
1 hónapja az megy az interneten, hogy mindenki tanít, felülbírál, nevel, kioktat, hogy maradj otthon. Azoknak akik betartották a szabályokat rohadtul tele a töke abból, hogy napi szinten frusztrálnak azzal,
hogy miért rontod el.. ez a te felelősséged, minden a te hibád. Nap mint nap ezt kapod.. de te otthon vagy.
Tuti lesz olyan ember, aki mindent leszarva tünetekkel és védekezés nélkül fog vásárolni, mert őt senki ne korlátozza, és akkor tesómék is hazahozzák.
Én nem vagyok annyira jogosan felháborodva, mert legalább 1 éve nem dolgozok újabb komplikációk miatt.. de akik mindent feláldoztak emiatt, önkéntes karanténba mentek, a munkát otthagyva mindhiába tettek ekkora áldozatot.
This post was edited by AngryBug on Apr 1 2020 06:25pm