Quote (Cpt_Ghost @ 11 Feb 2019 20:56)
Amióta választás előtt pár héttel 180 fokot fordult tibiatya és gyurcsány/orbán ellenesből átment ellenzék ellenesbe, (Volt egy cikkük hogy bárkire szavazhatsz, még a kutyákra is, (még azt is el merték ismerni hogy a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt) de az mszpre a dkra de a fideszre meg pláne ne! Na ez egyik pillanatról a másikra eltűnt, és ezzel egyidőben kitettek egy olyat hogy miért nem jó egyik ellenzéki párt sem, és "Saaajnos nincs jobb a fidesztől..." és bárki aki meg merte említeni kommentben az előző cikket törölték és tiltották, köztük engem is.

) azóta nem olvasom el az agymenéseiket, de ezzel kivételt tettem.
Van benne igazság, de ennyire nem fekete fehér. Mint minden bandának a kárpátiának is voltak jó, meg gagyi számaik is. A gagyikra meg a "túltolt/polarizált/agymosó/ágyútöltelék gyártó"számaikra minden joggal lehet mondani hogy "fröccsöntött műszálas lángosszagú kínai telefontok" És én ezt úgy mondom hogy szerettem a kárpátiát, voltam is jópár koncertjükön. De ami ott ment, azt kevésbé szerettem.
Pl:
-Mindig volt 4-5-6 bomberdzsekis zikkalyozó ostoba szkinder, akik még olyan számok után is nyomták amiknek köze se volt a II.VH-hoz vagy a nácizmushoz. Arról nem beszélve hogy olyan bénán zikkalyoztak hogy az általuk annyira istenített hitler biztosan sírva fakadt volna. Biztos nem nézik a "Man in the High Castle"-t abból megtanulhatnák rendesen.
-Tótozás, románozás stb. Nekem személy szerint semmi bajom a szlovák, román stb emberekkel. A szlovák, román stb politikával viszont annál több! Ha nálunk eltűnnek a pénzek és nem jut már valamire, elkezdenek zsidózni, cigányozni, migránsozni sorosozni meg brüsszelezni. Pár szomszédunk kivételével erre náluk előhúzzák a "Magyar kártyát". Ugyanarra való mint az előbbiek: gyűlöletet szít egy kisebbség ellen, hogy a nép ne a lopásra figyeljen. Csak ez nem szúrja se az ottani, se az itthoni jogvédők szemét(az EUsokét meg pláne nem) mert magyar állam van, és majd ő megvédi őket, amit ugye nem tesz... vagy csak maximum szóban. Az ukrán nyelvtörvény ellen is túl későn kezdett el szavakkal hadakozni...
És még sorolhatnám, de ennek ellenére nem tartottam rossznak vagy károsnak magát a zenekart. Nincs sok nemzeti rockot játszó banda és van pár számuk ami nem rossz.
Körülbelül itt ki is merült a cikk igazság tartalma. A cikk által vízionált "árulás", "szövetség felbomlás", "szakítás" már csak személyes vélemény/spekuláció (vagy baromság. kinek hogy tetszik)
A jobboldaliság a közelmúltig nem volt túl divatos dolog, így az ott élő és megjelent entitások (legyen az zenekar,gárda mozgalom, vagy párt) természetes szövetségesként tekintettek egymásra. Egyrészt a másik táborából ők is szerezhetnek rajongót, tagot, szavazót, ami épp kell neki. Nem vesztek össze, mert az emberek nem ugyanazon részére pályáztak, és így kölcsönösen erősítették egymást. A Jobbik "árulása" annyiban merült ki hogy míg ők finomították a retorikát hogy a mérsékelteknek meg esetleg "Urambocsánat" a baloldaliaknak is emészthető legyen a céljuk és a mondani valójuk, addig a NER felcsavarta és maxra járatja a rasszizmust az antiszemitizmust meg a nemzeti színű luftballon büszkeséget. Tök üres, de jó nagy, jól néz ki, és csak a mienk! És azok a szerveződések amiknek elsődleges célja önmaguk növelése és gazdagítása, szépen át is pártoltak a NER oldalára egymás után, kezdve a betyársereggel, budaházieddával, és most a NERpátiával. Mert ugye 2/3adból sokkal jobban tudnak növekedni, és ha mellé 1-2 állami kitüntetés meg támogatás is leesik, az már csak hab a tortán...
És hogy a tagjaik/rajongóik/szimpatizánsaik torkán is le tudják gyömöszölni a rothadt narancsot és a saját árulásukat, el kell játszani hogy őket árulták el először! Pedig a kamu áldozat szerep eljátszását hogy megvetik ha bal oldaliakról van szó!
Ahogy én látom a Jobbik szépen lassan levetette a ráaggatott és kényelemből/populizmusból magán felejtett "szélsőjobboldali", "nacionalista", "rasszista", "antiszemita" jelzőket, a szélsőjobboldali tagjaikkal együtt. pl novák elődért abszolut nem kár. Egy izgága kezelhetetlen hülyegyerek volt, akit nem lehetett komolyan venni, és a fasságaival állandóan lejáratta a közösséget. Pl: a vésővel és kalapáccsal szovjet emlékmű bontás sokkal égőbb volt mint nemrég M1 székházi vergődések meg a zárt ajtóról lepattanás.
torockait is kár volt felhozni "fálúról" a nagypolitikába azért a pár extra szavazatért. A kerítés hiába volt az ő ötletük, a fidesz totál lenyúlta, a nagytöbbség még az ötletet is nekik tulajdonítja... Ahogy szét akarta szakítani a pártot igazi patkány fogás volt! Akaratlanul, vagy inkább nagyon is akarva a NER malmára hajtja a vizet, ahelyett hogy úriember módjára gratulált volna, és 2 év múlva nekifutott volna megint... De szerencsére nem így tett. kivágták és csinált egy kamupártot a kirakott árulóknak, nem hiába tolja őket a Habony média minden létező felületen.
Belekóstolt a hatalomba és ízlett neki. Nem vágyik vissza a kis faluja élére, mert már elképzelte magát mint a következő führer, és elhiszi magáról hogy ő képes rá, holott semmi taktikai vagy stratégiai érzéke nincs a nagypolitikához.
Volner a végtelen higgadtsága szimpatikus volt, de úgy látszik hogy csak annak köszönheti hogy egy hidegvérű oppurtunista. Úgy számolt hogy a Jobbikot úgy is beszántják az ÁSZ-al, és az új pártjukban majd szélen ahol gyenge az ellensodrás, és erős a NER hátszél majd beelőzik a jobbikot, főleg ha a tagságból is tudtak volna toborozni. Szerencsére ott sem hülyék és kibaszták őket gyorsan, mielőtt még nagyobb kárt okoztak volna. A másik három palimadárra kár is a szót, így is TLDR.