Quote (Cpt_Ghost @ Feb 11 2019 07:27pm)
hát most az állam kitűzött egy államcélt, hogy növeljük a magyar népességet és ezt támogatja
akinek nincs, vagy csak 1 gyereke van az ezt nem segíti előrébb nem értem miért kéne egyenlően támogatnia az embereket ilyen esetekben az államnak
alapvetően nem vagyok a híve az INGYENPÉNZ osztogatásnak, de ha már ez van, akkor nem látom hogy ezt miért ne lehetne így csinálni, ha már csináljuk
persze előbb jó lenne egy nyugateurópai színvonal etc de én kicsit látom a rációt abban, hogy több ember nagyobb piac nagyobb gazdaság etc
most én spec abba akartam belekötni hogy "akinek 1 gyereke van az baszódjon meg", nem abba, hogy jó-e módszertanilag amit csinálnak
Ezzel megint csak a buta parasztokat meg a cigányokat fogják szaporítani tbh. "Anyjuk, nem akarsz szülni még egy kölköt? Olyan házat építünk a pénzből, hogy ihaj!"
Meanwhile, aki egyedülállóként neveli a gyerekét, vagy tartósan beteg embert kell ápolnia, az meg is dögölhet.
Ha pedig újra kirobban a válság, és az egekbe szöknek a kamatok, akkor összeomlik a kártyavár.
#csakafidesz
#negyotod
This post was edited by -joey- on Feb 12 2019 12:02am