Quote (championmath @ 27 Oct 2015 13:09)
Mert nem lehet kérdezni, vagy megvitatni valamit? Nem kell személyes támadásnak venni amit írok, arra reagálok amit ír valaki nem arra, hogy ki írta, pl veled ellentétben.
Ha a nem állati fehérje források nem számítanak szerinted, hogy vannak életbe vegánok akik évek óta nem esznek semmi állati fehérjét?
Igen 140 g ha 100g /20 g-nek számolod, viszont több helyen meg 31 g-nak írják. Nyilván alapból faszság számolni emiatt is mert attól függően, hogy mennyi vizet nyomnak bele stb. lehet benne másfélszer annyi.
31 g max a szárított csirkemellben van

az összes vega ismerősöm vagy ropi vagy olyan fosul néz ki, h csak na (egyik 120 kg és edz is, nem koxol, azért lett vega, hogy lefogyjon, de tejterméket azért fogyaszt)
a zab meg azért az egyik legjobb, mert lassan szívódik fel és sok benne a rost, nyilván edzés után nem olyan jó, mint az egyszerű cukor, de bármikor máskor jó, usa-ban esznek még pl hajdinát meg gerslit is és édesburgonyát is, nekem az utóbbi nem jön be, hánytatóan édes, gersli kurvajó, de sokáig kell főzni, hajdinát még nem ettem, meg van valami q-betűs is... a többi csak ezután jön a sorban
Quote (SummertimeClothes @ 27 Oct 2015 00:24)
felesleges
de azert 5x5scoopot letol naponta
ki?

nyáron még én is használtam, aztán elhagytam a diéta végén és jobb lett a forma, igazból egyedül edzés után van jelentősége, de akkor is ilyem 96%++ osnak
az amino meg csak akkor hasznos, ha inzulin és cukor megy hozzá edzés közben, előtt, után, de ez már nem hobbi...
Quote (llllllllllll @ 27 Oct 2015 00:42)
sok értelme lenne letagadnia
syntholról tetszett a videója, meg a fehérjékről, többit nem nagyon láttam
jó arc, lehet csak a marketing miatt viselkedik így ki tudja... phil meg a többi profi nem is érti miről beszélsz, amikor megkérdezed, hogy milyen koxot tol

bár lehet annyira normális arrafele ez, hogy nem is tudja h ez "rossz"

amúgy volt egy másik visszavonult testépítő, aki elhízott és blogolt a visszaalakulásáról naturalban...
aztán kiderült, hogy heti xxx mg tesztoszterin ment neki, mert ugye sajátja már nem volt és ezt teljesen természetesnek vette, annyira hogy meg sem említette, hogy használ