Starcraft2.hu klub @ facebook
Hát én sírok mélyen magamban belül.
Völgyesy Bence
Sziasztok sakcok megrendeltem a StarCraft2-t fel is telepítettem csináltam új accountot is és mikor belépek azt írja ki hogy ez nem az eredeti verzió, mért van ez? hiszen most rendeltem meg. :S
Like · · Unfollow post · 22 hours ago near Kaposvár, Somogy
Ádám Kovács battle.net-en lépj be az accountodba és add hozzá az eredeti játék jelszavát, nincs különbség a letöltött starter verzió és a dvd-ről telepített játék közt, az internetes profil a lényeg
22 hours ago · Like
Levente Kovássy először törölj le mindent ami sc2-vel kapcsolatos aztán telepítsd újra
ha úgysem, akkor ha hozzáadtad a battle.net accountodhoz a játék cd kulcsát akkor letudod onnan tölteni a játékot bármiféle gond nélkül.
22 hours ago · Like
Ádám Kovács ha fent van a játék akkor ne törölje le, csak az internetes profil számít, a starter és az eredeti fájljai ugyanazok
22 hours ago · Like
Levente Kovássy nem vagyok ebben biztos, de tessék akkor végigpróbálgatni, először azt amit az Ádám mondott, majd ha az nem válik be akkor amiket én mondtam, előbb utóbb csak jó lesz
22 hours ago · Like
Dániel Wolf azért ha az ember vesz egy játékot és fent van törtbe is akkor érdemes áthelyezni egy másik mappába vagy letörölni és az eredetit úgy felrakni. szerintem
22 hours ago · Like
Ádám Kovács a tört az egy teljesen más történet, nyilván ha tört akkor törölje le, vagy cserélje ki az exe fájlt a régire
22 hours ago · Like
Völgyesy Bence a tört verzíot letöröltem már és az eredetit tettem fel de ha belépek a játékba be írom az a emailt meg a jelszót ugyan úgy lép be mint a törtbe
10 hours ago · Like
Völgyesy Bence de ezt a jelszót hova kell beírni?
10 hours ago · Like
Boros Adam
https://skitch.com/aboros/8c8py/activate-a-game-key-battle.net10 hours ago · Like
Völgyesy Bence köszi szépen.

10 hours ago · Like
Völgyesy Bence majd otthon megnézem most isiben vagy info órán de köszönöm szépen hogy segitettetetek .

10 hours ago · Like
Völgyesy Bence mértnem fogadja el a jelszóm már vagy 2-szer csináltam új accountot
5 hours ago · Like
Völgyesy Bence Ti hogy csináltátok?
5 hours ago · Like
Peter Arany Ha ennyire bajos akkor a következőt javaslom:
- telefonálj blizzard supportnak, mond el nekik mi a bajod, ők valószínűleg kérni fogják a számláról a másolatot (dátum végett), CD kulcsod és megnézik nem -e korábban beaktiválta valaki mint ahogy te azt megvetted. Ebben az esetben biztosítani fognak új kulcsot biztosan.
a lényeg: hívd fel őket, írj nekik, hogy gebasz van, nekem is ügyfélszolgálat anno megoldotta két nap alatt a gondom..
4 hours ago · Like
Levente Kovássy Miért csináltál új accountot?
nem fog beengedni csak az accountal, ha nincs hozzáadva a battle.net accounthoz a starcraft 2 cd kulcs ami ott van a dobozában
azt hozzákell adnod a battle.net fiókhoz, enélkül nem is fog beengedni akárhogy próbálkozol.
4 hours ago · Like
Boros Adam én úgy csináltam, hogy beléptem a battle.net oldalra, letöltöttem onnét a játékot és egy vendégkóddal játszottam pár órát. azonnal meggyőzött, úgyhogy másnap elmentem a legközelebbi játékboltba és megvettem a játékot. hazamentem, beléptem a battle.net oldalra, és a fenti screenshoton látható helyre bepötyögtem a vásárolt játék tokjában lévő aktiváló kódot.
4 hours ago · Like
Völgyesy Bence nekem az a problémám hogy ugye kéri azt hogy jelentkezzek be a battle.net-en de be írom a felhasználót és a jelszót akkor azt írja ki hogy nem jó a felhasználó vagy a jelszó probálja újra a ahova meg a cd kulcsot kell beírni oda még elsem jutottam ez miatt :S
3 hours ago · Like
Völgyesy Bence de most le is töröltem az egész játékot és újra telepitem és patchelem
3 hours ago · Like
Völgyesy Bence és azt nem tudjátok mértnem enged belépni a battle.neten?
3 hours ago · Like
Boros Adam dehat nem teljesen ertem.. miutan regisztralsz, elvileg be is vagy lepve. lehet kapsz egy megerosito emailt a regisztraciorol, es abban van egy regisztracio-aktivalo link.
3 hours ago · Like
Levente Kovássy nem értem a problémádat egyszerűen
1. Van egy battle.net accountod
2. Ott a játék a kezedben, a dobozában van egy cd kulcs
3. Azzal a Cd kulccsal hozzáadod a starcraft 2-t a battle.net accountodhoz
4. Telepíted a játékot
5. Bejelentkezel a játékban a battle.net fiókod címével és jelszavával
6. játszol
ennyi kéne hogy legyen
3 hours ago · Like
Völgyesy Bence de hogy be tudjam írni a cd kulcsot be kell jelentkeznem azzal a felhasználóval és jelszóval amit csináltam accountot a battle.neten és nem enged
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence vagy is nem a játékkal van a baj hanem az accountal
2 hours ago · Like
Levente Kovássy megerősítetted az e-mailt?
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence nem írta
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence de cisnek újj emailt és arra csinek accountot úgy jó lessz nem?

2 hours ago · Like
József Markovics Hát ha már a battle.net-re se tudsz bejutni, akkor próbálj jelszóemlékeztetőt mondjuk.
2 hours ago · Like
Levente Kovássy igen, úgy jó lesz, ha csinálsz egy másik accountot, és ahhoz adod hozzá.
2 hours ago · Like · 1
József Markovics Az új account is jó, ha a cd kulcsot nem lőtted még el, akkor rendben.
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence még nem löttem el
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence de van már 2 accountom és nem neged be de most cisnek egy újjat megprobálom normálisan
2 hours ago · Like
József Markovics Akkor nem lesz gáz.
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence xdd

2 hours ago · Like
Völgyesy Bence na most csináltam egy új emailt most csinek accountot erre az emailre ok?
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence meg kell adnom a szüleim emailját is vagy nem muszály?
2 hours ago · Like
Boros Adam ha 18 even aluli vagy, akkor csak szuloi engedellyel jatszatsz hivatalosan. ugy tudom.
2 hours ago · Like
Völgyesy Bence igen azt írta
2 hours ago · Like
Dániel Wolf bontok egy pezsgőt ha sikerül! komolyan.

about an hour ago · Like
Völgyesy Bence na ne pofátlankoodj xd
about an hour ago · Like
Völgyesy Bence skacok beléptem késsz az account és nincs nekem olyan hogy Games Codes
about an hour ago · Like
Völgyesy Bence kel csinálnom egy battletagot azt írja ki oda mit kell írnom?
about an hour ago · Like
Völgyesy Bence rá megyek arra hogy Games Code azon belül hogy Add or Upgrade a game és nem azt az oldalt dobja ki ahova be kell írni a kodot
about an hour ago · Like
Völgyesy Bence a fiók részletek dobja csak ki
about an hour ago · Like
Tisza Zsolt na sikerült?
49 minutes ago · Like
Völgyesy Bence nem sikerült :S
19 minutes ago · Like
Tisza Zsolt mit ír ki
17 minutes ago · Like
Völgyesy Bence nem adja ki nálam azt a Games Codes-t csak akkor adja ki ha rá megyek arra hogy Settings Change E-mail Address
17 minutes ago · Like
Tisza Zsolt meg erősítedted az email címedet?
16 minutes ago · Like
Völgyesy Bence most erősittem meg köszi hogy szoltál köszi
13 minutes ago · Like
Dániel Wolf email cím megerősítés, utána beloginolsz erre a tetű oldalra eu.battle.net. jobb felül ott van hogy account. rá kattintasz. bal oldalt ott írja az ACCOUNT DETAILS-eket. megkeresed azt hogy "battletag". alatta ott van hogy "CREATE ONE NOW" megcsinálod azt a szart aztán keresel egy kikúrt nagy zöld téglalapot amin az van hogy "ADD A GAME" és ott beírod a kurva kódot.
KÉRDÉS?!
13 minutes ago · Like
Tisza Zsolt ne köszönd amíg nem megy
12 minutes ago · Like
Völgyesy Bence MÁR MEGVAN DE KÖSZI
11 minutes ago · Like
Dániel Wolf bontom a pezsgőt! ;DD
10 minutes ago · Like
Tisza Zsolt bence add meg a játékban az accodat és a kódott és föl veszlek barátnak
10 minutes ago · Like
Völgyesy Bence MEGVAN MOST EZT ÍRTA KI You are adding 7 hours of game time to your StarCraft II®: Wings of Liberty account. 7 ÓRÁT LE KEL JÁTSZANOM MOST?
9 minutes ago · Like
Dániel Wolf ÉDESISTENEMMOSTSEGÍTS!
9 minutes ago · Like
Dániel Wolf az van Bence, figyelj rám.
9 minutes ago · Like
Tisza Zsolt nem jó kódott adtál meg
8 minutes ago · Like
Tisza Zsolt azt adtad meg ami a kártyán volt?
8 minutes ago · Like
Völgyesy Bence ?
8 minutes ago · Like
Völgyesy Bence AMI A KÁRTYÁN VOLT AZT ÍRTAM BE
8 minutes ago · Like
Levente Kovássy édes istenem baszdmeg, azért ezt már fáj nézni
7 minutes ago · Like · 1
Tisza Zsolt amelyikre az van írva vendég kód?
7 minutes ago · Like
Dániel Wolf relaxáljunk rendben. ami a kártyán van az ilyen vendég kód és 7órát tudd játszani az aki azt beírja
7 minutes ago · Like
Tisza Zsolt a kis könyvben keresd a kócott és ne a kártyán
6 minutes ago · Like
Dániel Wolf 2ilyen kártya van. most te az egyiket ellötted de nem tré. semmi gáz
6 minutes ago · Like
Dániel Wolf megfogod a dvd tokot. kinyítod. kiveszed a dvd-t és alatta ott a kód. NEKEM legalábbis.
6 minutes ago · Like
Völgyesy Bence ja már értem akkor ami van ksi könyv abba kersem meg a kódot?
5 minutes ago · Like
Tisza Zsolt Bocsi nekem is ott volt egy kis fehér papíron
5 minutes ago · Like
Völgyesy Bence azt a kódót be írtam már 1-szer de megprobálom még1-szer
5 minutes ago · Like
Dániel Wolf A DVD ALATT VAN A KÓD! odaragasztva
5 minutes ago · Like
Tisza Zsolt Pontosan
4 minutes ago · Like
Völgyesy Bence nekem a dvd-fölött volt és be írtam és nem fogadja el
4 minutes ago · Like
Tisza Zsolt de meg erősítedted?
3 minutes ago · Like
Tisza Zsolt az email címedet?
3 minutes ago · Like
Völgyesy Bence igen meg
3 minutes ago · Like
Dániel Wolf ha nem fogadja el akkor kurvára elírtad
2 minutes ago · Like
Dániel Wolf ez a helyzet.
2 minutes ago · Like
Levente Kovássy esetleg azt meg tudnád mondani, hogy mi az amit ír, amikor nem fogadja el a cd kulcsot?
2 minutes ago · Like
Tisza Zsolt na figyelj akkor cináljunk egy olyat ha benne vagy felveszlek barátnak és omben el mondom
2 minutes ago · Like
Levente Kovássy vagy már hozzáadta másik battle.net acchoz.
2 minutes ago · Like
Völgyesy Bence NA ELFOGADTA ROSZUL ÍRTAM
2 minutes ago · Like
Völgyesy Bence MÁR KÉSZ VAN KÖSZÖNÖM SZÉPEN
about a minute ago · Like
Tisza Zsolt :D apán
Levente Kovássy hú bazdmeg, ez nehéz szülés volt.
Völgyesy Bence A nevem Deathdealer.629@2
Völgyesy Bence ja xDDD
A few seconds ago · Like
Völgyesy Bence fellépek megnézem
A few seconds ago · Like
Tisza Zsolt nem ez kel mikor belépsz a játékba jobb felső sarok ott a neved és ha rá viszed az egeret akkor ír egy 3 jegyű számot is
A few seconds ago · Like
This post was edited by Cpt_Ghost on Mar 22 2012 12:23pm