Quote (fahrii @ 15 Aug 2013 14:34)
nekem a csúcs az volt amikor a régi Bad Boys (talán visnek mond valamit) szerveren (30 fős) a 15 kör alatt 100 frag felé mentem.
Akkora savat én még sose kaptam

Az a baj én mindig megragadtam a publáma szinten (aláztam a népet pubon, elég jól is ment meg kell hagyni), 2 év kihagyás után mondjuk visszatértem egy Becup erejéig, de aztán azóta megint offolom a dolgot (már kb 5 éve inaktív vagyok összvissz)
pubon nem látom értelmét a játéknak, a régiek pedig már nem játszanak, szal 0ról kéne építenem az ismeretséget kb ami nem játszik
én egyébként továbbra is fenntartom hogy összehozhatnánk egy hunsub klánt, 3an megvagyunk vissel, a skillel nem lenne probléma, 2 embert pedig csak szereznék lehetne funolni
mégis van remény
you are now in a higher skill group
kb 5 játékonként feldob egyel

lassan meglesz a global elite!
http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/10/5565/amúgy ja én is örülnék egy 5-ös teamnek; én is voltam becupon anno
ott is simán belőttem a high bandát, csak 0 teamworkel nehéz volt.. az oroszok ilyen 2 gránáttal leölték az egész teamet
mondjuk én élveztem, esténként játszottunk 1-2 órát, csak az volt a baj hogy mindenki ilyen 30-as volt a bandából (mármint 25-30+ éves), és senkinek nem volt ideje többet; meg mix közben se erről beszéltünk hogy mit kéne csinálni, hanem dumáltunk random -.-

Quote (Vismajor @ 15 Aug 2013 14:38)
badboys, omg
nem volt wp, nn
+1