Egy másik topicban már felmerült, hogy mennyire neheztelek semmit nem tudó honfitársaimra. Egy jó páran látom, hogy érdekeltek politika területén.
Mindössze szeretném tudatni, hogy online marketingesként szívesen felajánlanám a szakértelmem, tudásom, hogy a fentebb említett problémán optimalizálni lehessen.
selfquote
Kérdésem ugyanehhez kapcsolódóan, én úgy látom, hogy az egyetlen módja az edukáció. Tekintve, hogy rengeteg minden már neten történik, ezért az itt lévő költségek majdhogynem nullák. A politika topicban felajánlottam a tudásom. Szerintetek mennyire működik az edukáció?
Teszem azt értelmes, pártatlan, tényeken alapuló content, ahol feketén-fehéren le van írva, mik a valós problémák. Vagy ez csak azt a réteget szólítaná meg, aki amúgy is tájékozódott? Látjátok értelmét egy ilyenfajta tanításnak?
Ez pediglen az előzmény:
Quote (SteelMeetsSteel @ Jan 16 2019 10:31pm)
vannak ilyenek is, de en ilyesmit eleg ritkan szoktam latni. az egy dolog hogy emiatt szegyelli magat az ember de azert letagadni hogy honnan jottel? es mit szoktal mondani helyette?
nemhiszem hogy ilyen szempontbol sokkal szarabb helyzetben lennenk mas orszagokhoz kepest egyebkent (mar hasonlo eletszinvonal es oktatas mellett), nem divat figyelmesnek lenni
Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, de rendkívüli módon emotional vagyok, nagyon magával tudnak ragadni az érzelmek és ez egy pont ilyen pillanat volt. Remélem a posztom legvégén említett mondatból sikerült kihámoznod, hogy nem szó szerint értettem. A felnagyítást ne kérdezd, tényleg semmi értelme.
Természetesen ha rákérdeznek, akkor előveszem a things in Hungary - nutshell verziómat, szóval nem helytálló a letagadom. Valahol a szégyellem és a sajnálom tartományon belül helyezkedik el a véleményem.
Quote (anyd @ Jan 17 2019 06:36am)
En nem utalok hogy magyar vagyok, csupan gecire frusztral. A kibaszott turbomagyaroknal valoazinuleg tisztabb a verem, 5 felmenoig tudom hogy csak magyarok, meg egy szekely, es meg is ok verik a nyalukat hogy buszke magyarok, csak mire? Pont a nagy nacionalistak a legnagyobb suttyo gecik, akiknek fogalmuk sincs arrol hogy a joeletet a liberalis demokracia okozta, es azok alapkovei. Buszkek a sportoloinkra meg a nobel dijasainkra meg orbanra, de altalaban ok altalaban adokerulok. Buszkek a kereszteny gyokereinkre, de szerintem ha van isten, az ateizmusommal hanarabb jutok a mennyorszagba mint a kibaszott kepmutato fidesznyikok.
Szerintem az orszagot legjobban jellemzo mondat, amivel a kulfoldi kollegaknak szoktam magyarazni a 2/3-ot hogy a magyar embernek kapalni lehet a hatan, ha a nyele nemzeti szinu
Kösz ezt Levi, lényegében sikerült nekem is jobban megértenem, mi zajlik le bennem.
This post was edited by bceeN on Jan 19 2019 10:07am