d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev1105106107108109129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 3 2017 03:29am
cpt, anyd , jara, nektek mar megjottek mar a rolexek Los Angelesbol? Mert en eddig sak a parizsi ajandekcsomagot kaptam meg :/
Member
Gold: 80.00
Mar 3 2017 03:46am
Quote (josheide @ 3 Mar 2017 11:29)
cpt, anyd , jara, nektek mar megjottek mar a rolexek Los Angelesbol? Mert en eddig sak a parizsi ajandekcsomagot kaptam meg :/

Most beszeltem sorossal, hetfon erkeznek
Meg akkor utalja a forro dollar millioinkat is
Member
Gold: 280.00
Mar 3 2017 03:50am
Quote (josheide @ Mar 3 2017 10:29am)

Én többet is kaptam, biztos véletlen nekem küldték a tiéd is. Valamelyik pénzeszsákba raktam, majd megkeressük.
Member
Mar 3 2017 03:50am
Quote (anyd @ 3 Mar 2017 11:50)
Én többet is kaptam, biztos véletlen nekem küldték a tiéd is. Valamelyik pénzeszsákba raktam, majd megkeressük.

Nem fognak elferni mar a dollar kotegek a rozsaban
Member
Gold: 2,280.00
Mar 3 2017 10:38am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Mar 3 2017 07:54am)
bocs, de nem politizalhatsz es igen hagynod kell, ha provokalnak (bar senki nem provokal), de meg csak azt sem kene, ha nem jarnal a forumra
mondtam: az elozo volt az elso es az utolso figyelmeztetes, most kapcsolatba lepek az ezredeseddel, o elmagyarazza a tovabbi teendoid

Hja rákérdeztem a konkrétumokra, és megúsztam egy szóbeli figyelmeztetéssel.

Tehát: természetesen szabad gondolkodni, szabad politizálni is, lehetőleg álnéven (ez megvan), kerülni kell a jólértesültség látszatát és főleg kerülni azt, mintha egyéni véleményem a Honvédelmi Minisztérium vagy a Honvéd Vezérkar álláspontját tükrözné. Esetemben ez világos: itt a volt fideszes aktivista beszél, aki törvény szerint kilépett a pártból.

Írásbeli figyelmeztetés, esetleg fegyelmi jár akkor, ha saját névvel, másokat megtévesztve/fenyegetve stb. politizálok. De arra is volt már példa, hogy valaki egyenruhában egy politikai rendezvényen (pártgyűlés, lakossági fórum) feláll és pitbullkodik/hepciáskodik. Ilyenkor etikai vizsgálat/méltatlansági eljárás/egyenruha viselésétől eltiltás is lehet az eredmény. Úgyhogy csak óvatosan. A törvényi szöveg világos:

"A miniszter közjogi szervezetszabályozó eszközben megtilthatja, hogy az állomány tagja internetes felületen magánszemélyként való megnyilvánulásakor, magánvélemény nyilvánításakor az állományba tartozására vonatkozó adatot hozzon nyilvánosságra."

És munkaidőben szigorúan tilos. Bár ez szerintem minden munkahelyen így van. Hol hagyja a főnök, hogy a munkavállaló munkavégzés helyett vitatkozzon/politizáljon?
Member
Mar 3 2017 10:46am
Quote (ToldiSenior @ 3 Mar 2017 18:38)

Tehát: természetesen szabad gondolkodni, szabad politizálni is, lehetőleg álnéven (ez megvan), kerülni kell a jólértesültség látszatát és főleg kerülni azt, mintha egyéni véleményem a Honvédelmi Minisztérium vagy a Honvéd Vezérkar álláspontját tükrözné. Esetemben ez világos: itt a volt fideszes aktivista beszél, aki törvény szerint kilépett a pártból.

Írásbeli figyelmeztetés, esetleg fegyelmi jár akkor, ha saját névvel, másokat megtévesztve/fenyegetve stb. politizálok. De arra is volt már példa, hogy valaki egyenruhában egy politikai rendezvényen (pártgyűlés, lakossági fórum) feláll és pitbullkodik/hepciáskodik. Ilyenkor etikai vizsgálat/méltatlansági eljárás/egyenruha viselésétől eltiltás is lehet az eredmény. Úgyhogy csak óvatosan. A törvényi szöveg világos:

"A miniszter közjogi szervezetszabályozó eszközben megtilthatja, hogy az állomány tagja internetes felületen magánszemélyként való megnyilvánulásakor, magánvélemény nyilvánításakor az állományba tartozására vonatkozó adatot hozzon nyilvánosságra."

És munkaidőben szigorúan tilos. Bár ez szerintem minden munkahelyen így van. Hol hagyja a főnök, hogy a munkavállaló munkavégzés helyett vitatkozzon/politizáljon?

mondjuk a parlamenti kepviselo eseteben nem hiszem hogy tilos
HEEHEZHHEHEHEHE
Member
Mar 3 2017 10:48am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 3 2017 05:46pm)
mondjuk a parlamenti kepviselo eseteben nem hiszem hogy tilos
HEEHEZHHEHEHEHE

Okos

Helyesbítek: a legtöbb munkahelyen így van

És nem keltheted azt a hamis benyomást, mintha a BOSCH/OTP akármilyen cég álláspontját képviselnéd ...

Etikai eljárás is mindenütt van. És ki is rúghatnak, ha súlyosan sérted a saját céged érdekét/jó hírnevét stb.

This post was edited by ToldiSenior on Mar 3 2017 10:50am
Member
Gold: 834.97
Mar 3 2017 10:54am
Quote (ToldiSenior @ Mar 3 2017 05:38pm)

Nem erzed kicsit szánalmasnak hogy azt mondtad hogy elmész erre még mindig itt vagy?

Mielott hitelesen allast akarnal foglalni barmiben lehet elobb az integritasodat kene felfejlesztened, mert ugy nez ki hogy teged nem a racionalitas, hanem az erzelmeid vezerelnek, tehat csak egy birka vagy akit egy ugyes manipulator siman cernan rangat az erzelmeidnel fogva. Addig ne legyen allaspontod amig ekkora csicska vagy pls

Vagy legyen, csak inkabb kussolj rola

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Mar 3 2017 10:54am
Member
Mar 3 2017 10:55am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 3 2017 05:54pm)
Nem erzed kicsit szánalmasnak hogy azt mondtad hogy elmész erre még mindig itt vagy?

Mielott hitelesen allast akarnal foglalni barmiben lehet elobb az integritasodat kene felfejlesztened, mert ugy nez ki hogy teged nem a racionalitas, hanem az erzelmeid vezerelnek, tehat csak egy birka vagy akit egy ugyes manipulator siman cernan rangat az erzelmeidnel fogva. Addig ne legyen allaspontod amig ekkora csicska vagy pls

Köszönöm barátom, átgondolom

Plusz egy ember, akit tisztelek

This post was edited by ToldiSenior on Mar 3 2017 10:55am
Member
Gold: 411.00
Mar 3 2017 11:05am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 3 Mar 2017 17:54)

Vagy legyen, csak inkabb kussolj rola

:D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1105106107108109129Next
Add Reply New Topic New Poll