d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1105410551056105710581468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 17,767.00
Jan 16 2019 09:27am
Quote (Smat @ 16 Jan 2019 16:26)
Maradnak a faszba, szerencsetlenek azt se tudjak hogy merre vannak fejjel elore nem hogy brexiteset jatsszanak..
Ha meg kilepnek egyezmeny nelkul akkor meg csak a hatalmas eges lesz mint az evzaron amikor valaki szegyenszemre megbukik rajzbol..

en egyszer megbuktam hittanbol, de meg az evzaro elott el lett egyengetve
Member
Gold: 1,593.00
Jan 16 2019 09:38am
Quote (SteelMeetsSteel @ 16 Jan 2019 15:27)
en egyszer megbuktam hittanbol, de meg az evzaro elott el lett egyengetve

Jo hat nekem is elinteztek az igazgatoval amikor focilabdaval berugtam az aula meterszer meteres ablakat par ezer k forro huffal de szerintem egy brexit nem igy mukodik, ezer meg egy dolog van amirol meg elkepzelesuk sincs szerintem, epp ezert terezanya belebukik majd az egeszbe aztan elnapoljak a brexit bulit.
Member
Gold: 43.51
Jan 16 2019 09:56am
:wacko:
Member
Gold: 5,302.77
Jan 16 2019 10:02am
Quote (NerfHydraDPS @ Jan 16 2019 04:56pm)
:wacko:

Egyetértek.
Member
Gold: 4,673.69
Jan 17 2019 05:16am
Quote (Cpt_Ghost @ 15 Jan 2019 21:20)
jó hát abból kiindulva hogy te akkor is a jobbikra szavaztál már amikor még habóz szájú nácik voltak, ezt most nem olvasom el sry

A legegyszerűbb így vitázni, hogy el sem olvasod az ellenérveket. Ez viszont fidesz színvonal, úgyhogy dícséret visszavonva. :)
Még a "náci" jelzőt is sokallom, nem még a "habóz szájú nácik"-at. Azért nácik mert ők mondták ki először a parlamentben hogy van cigánybűnözés? Tény hogy voltak hülye ötleteik amiket nagyon könnyű volt félremagyarázni pl a 23:00-04:00 között zárt szociális telep (vagy mi volt a neve) Ebből mi jött át a fideszpropagandán? ZÁRT?!? TELEP?!? KONCENTRÁCIÓS TÁBORBA AKARJÁK ZÁRNI AZ ÖSSZES CIGÁNYT!
Meg a szülői engedéllyel (nyilván -.-) bentlakásos iskolákba küldésre is ugyanez ment: EL AKARJÁK VENNI A CIGÁNYOK GYEREKEIT! (Pedig ez kifejezetten jó ötlet lett volna jobban kidolgozva)
Az is tény hogy volt köztük pár fotelnáci mint novák előd a kurucinfóval (ami azóta fideszpropagandát nyom) meg torockai (most tettek ki róla zikkajozós képet... XD ), ezekért abszolut nem kár hogy kiperegtek. De a fővonal még a közelébe se volt a legkeményebb időszakukban sem ahhoz a sávhoz ami történelmileg nácinak számít...
Pl nem terveztek sem az oktatásban sem sehol máshol cigány/zsidó kvótát bevezetni mint a nácik a legenyhébb korszakukban. Ellentétben a balos/liberális blokkal akik most női meg cigány kvótát akarnak sok helyen... :) érdekes :D

Az hogy kezdettől fogva rájuk szavaztam, nem azt jelenti hogy 100%ig egyetértettem velük anno. 40%ban talán. De toronymagasan vezetett a többi párt előtt, és láttam bennük a potenciált, ezért adtam nekik egy esélyt, és nem bántam meg. Most is maximum 75%on állnak, és sosem lesz 100% mert nem vagyok fideszbirka. De a szavazatom továbbra sem játszották el mert a fontos kérdésekben mindig jól döntenek.

This post was edited by Thomas Cross on Jan 17 2019 05:25am
Member
Gold: 17,767.00
Jan 17 2019 05:25am
Quote (Thomas Cross @ 17 Jan 2019 13:16)
A legegyszerűbb így vitázni, hogy el sem olvasod az ellenérveket. Ez viszont fidesz színvonal, úgyhogy dícséret visszavonva. :)
Még a "náci" jelzőt is sokallom, nem még a "habóz szájú nácik"-at. Azért nácik mert ők mondták ki először a parlamentben hogy van cigánybűnözés? Tény hogy voltak hülye ötleteik amiket nagyon könnyű volt félremagyarázni pl a 23:00-04:00 között zárt szociális telep (vagy mi volt a neve) Ebből mi jött át a fideszpropagandán? ZÁRT?!? TELEP?!? KONCENTRÁCIÓS TÁBORBA AKARJÁK ZÁRNI AZ ÖSSZES CIGÁNYT!
Meg a szülői engedéllyel (nyilván -.-) bentlakásos iskolákba küldésre is ugyanez ment: EL AKARJÁK VENNI A CIGÁNYOK GYEREKEIT!
Az is tény hogy volt köztük pár fotelnáci mint novák előd a kurucinfóval (ami azóta fideszpropagandát nyom) meg torockai (most tettek ki róla zikkajozós képet... XD ), ezekért abszolut nem kár hogy kiperegtek. De a fővonal még a közelébe se volt a legkeményebb időszakukban sem ahhoz a sávhoz ami történelmileg nácinak számít...
Pl nem terveztek sem az oktatásban sem sehol máshol cigány/zsidó kvótát bevezetni mint a nácik a legenyhébb korszakukban. Ellentétben a balos/liberális blokkal akik most női meg cigány kvótát akarnak sok helyen... :) érdekes :D

Az hogy kezdettől fogva rájuk szavaztam, nem azt jelenti hogy 100%ig egyetértettem velük anno. 40%ban talán. De toronymagasan vezetett a többi párt előtt, és láttam bennük a potenciált, ezért adtam nekik egy esélyt, és nem bántam meg. Most is maximum 75%on állnak, és sosem lesz 100% mert nem vagyok fideszbirka. De a szavazatom továbbra sem játszották el mert a fontos kérdésekben mindig jól döntenek.

nem terveznek zsido/cigany kvotat?? ezt igy kulon ki kell emelni?

a naci/nem naci kerdes tortenelmi osszehasonlitason alapul?
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2019 06:02am
Csak nekem tunik ugy, hogy a Jobbik mar reges regen tonkre lett baszva? Kb pont olyan melyre kerult a politikai sullyesztoben mint az mszp
Member
Gold: 5,302.77
Jan 17 2019 06:20am
Quote (Fej @ Jan 17 2019 01:02pm)
Csak nekem tunik ugy, hogy a Jobbik mar reges regen tonkre lett baszva? Kb pont olyan melyre kerult a politikai sullyesztoben mint az mszp

Olyan nagy baj nincs a Jobbikkal, mint amennyire felfújják imo (főleg a lakájmédia szereti a halálhírüket kelteni). Néppártosodtak, ami várható volt, mert hosszútávon a betyársereg, meg a karlengetés stb dolgok nem tarthatók fenn (ezeket a dolgokat most már a fidesznél találod btw). De a Jobbiknak ez csak egy kis része volt mindig is. A Jobbiknak szerintem az egy nagyon jó tulajdonsága, hogy mer beszélni a problémákról (persze az, hogy az egyes problémákat milyen eszközökkel kívánják megoldani, néha tényleg vitatható), és még ha sok embert zavart is, ahogyan megnyilvánultak, azokkal a problémákkal csak ők foglalkoztak érdemben. Láthatjuk, hogy pl. a Fidesz szándékosan tartja sötétségben a cigányokat, mert nekik bőven elég az, hogy néha adnak nekik egy zsák krumplit vagy levágnak egy disznót a faluban, és ezzel biztosítva is van a szavazatuk. Meanwhile ezekben falvakban egyre nagyobb a rettegés, a a fiatalok elköltöznek, az öregeket meg napi szinten érik atrocitások, mert a cigány lop, verekszik és herbálozik. De természetesen, ha kivonult a Magyar Gárda ezekbe a falvakba, a sajtó egyből azt szűrte le, hogy nácik masíroznak az utcán...
Az, hogy az MSZP-vel meg a DK-val együtt tüntetnek, nyilván sok embert zavar, mert az elvek, de szerintem nincs ezzel semmi probléma. Miért kellene külön tüntetni ugyanazon problémák ellen. Szerintem ezekben az időkben igenis felvállalható az összefogás.

This post was edited by -joey- on Jan 17 2019 06:30am
Member
Jan 17 2019 06:21am
Quote (SteelMeetsSteel @ 17 Jan 2019 13:25)
nem terveznek zsido/cigany kvotat?? ezt igy kulon ki kell emelni?

a naci/nem naci kerdes tortenelmi osszehasonlitason alapul?

Akkor mondj egy törvényjavaslatukat ami szerinted már a náci vonalat súrolja. Mert eddig mindig csak azt lehetett hallani róluk hogy "Jajj milyen keményen és a valóságnak megfelelően fogalmaznak a cigányokkal kapcsolatban" Lehet PC-skedni csak felesleges. Nyilván azért fogalmaztak keményen hogy átüssék az ingerküszöböt és lehessen érdemben foglalkozni a problémákkal.

Quote (Fej @ 17 Jan 2019 14:02)

Mint az mszp? XD Mikor lopott a jobbik magának székházat meg Xezer milliárd forintot mint az mszp? :D Mikor tartotta meg a hatalmát a rohamrendőrökön keresztül? Mikor lövetett tüntetők közé? Mikor lovasrohamoztatott? 2006 nem volt olyan régen, könyörgöm! :D

Member
Jan 17 2019 06:34am
Quote (-joey- @ 17 Jan 2019 14:20)
Olyan nagy baj nincs a Jobbikkal, mint amennyire felfújják imo (főleg a lakájmédia szereti a halálhírüket kelteni). Néppártosodtak, ami várható volt, mert hosszútávon a betyársereg, meg a karlengetés stb dolgok nem tarthatók fenn. De a Jobbiknak ez csak egy kis része volt mindig is. A Jobbiknak szerintem az egy jó tulajdonsága, hogy mer beszélni a problémákról (persze az, hogy az egyes problémákat milyen eszközökkel kívánják megoldani, néha tényleg vitatható), és még ha sok embert zavart is, ahogyan megnyilvánultak, azokkal a problémákkal csak ők foglalkoztak érdemben. Láthatjuk, hogy pl. a Fidesz szándékosan tartja sötétségben a cigányokat, mert nekik bőven elég az, hogy néha adnak nekik egy zsák krumplit vagy levágnak egy disznót a faluban, és ezzel biztosítva is van a szavazatuk. Meanwhile ezekben falvakban egyre nagyobb a rettegés, a a fiatalok elköltöznek, az öregeket meg napi szinten érik atrocitások, mert a cigány lop, verekszik és herbálozik. De természetesen, ha kivonult a Magyar Gárda ezekbe a falvakba, a sajtó egyből azt szűrte le, hogy nácik masíroznak az utcán...
Az, hogy az MSZP-vel meg a DK-val együtt tüntetnek, nyilván sok embert zavar, de szerintem nincs ezzel semmi probléma. Miért kellene külön tüntetni ugyanazon problémák ellen. Szerintem ezekben az időkben igenis felvállalható az összefogás.

Pontosan disz!
Amióta a parlamentben vannak a halálhírüket keltik, és folyamatosan erősödnek, még ha nem is olyan ütemben mint szeretnék. A néppártosodást hamarabb kellett volna kezdeni, vagy kitudja. A negatív reklám is reklám.
Engem is az nyert meg anno hogy mertek a valódi problémákról őszintén beszélni, nem foglalkoztak vele hogy a hivatásos rettegők mit vernyákolnak rá. Valóban születtek kevésbé jó megoldások is, de azokat el is engedték gyorsan.

Vonának volt nemrég a vlogjában egy rész a herbálra szánva, érdekes epizód volt.
Ez meg a másik! Megígérte hogy lemond ha nem nyernek, és lemondott! Ritka amikor egy politikus megtartja amit ígér! És nem csak hogy lemondott, a kiskapun sem tért vissza, hogy indul a tisztújításon és megválasztották volna megint! Sőt! A mandátumát sem vette fel, pedig jó pénzért elüldögélhetett volna a jó melegben... Mutassatok még egy ilyen gerinces politikust!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1105410551056105710581468Next
Add Reply New Topic New Poll