Quote (-joey- @ 17 Jan 2019 14:20)
Olyan nagy baj nincs a Jobbikkal, mint amennyire felfújják imo (főleg a lakájmédia szereti a halálhírüket kelteni). Néppártosodtak, ami várható volt, mert hosszútávon a betyársereg, meg a karlengetés stb dolgok nem tarthatók fenn. De a Jobbiknak ez csak egy kis része volt mindig is. A Jobbiknak szerintem az egy jó tulajdonsága, hogy mer beszélni a problémákról (persze az, hogy az egyes problémákat milyen eszközökkel kívánják megoldani, néha tényleg vitatható), és még ha sok embert zavart is, ahogyan megnyilvánultak, azokkal a problémákkal csak ők foglalkoztak érdemben. Láthatjuk, hogy pl. a Fidesz szándékosan tartja sötétségben a cigányokat, mert nekik bőven elég az, hogy néha adnak nekik egy zsák krumplit vagy levágnak egy disznót a faluban, és ezzel biztosítva is van a szavazatuk. Meanwhile ezekben falvakban egyre nagyobb a rettegés, a a fiatalok elköltöznek, az öregeket meg napi szinten érik atrocitások, mert a cigány lop, verekszik és herbálozik. De természetesen, ha kivonult a Magyar Gárda ezekbe a falvakba, a sajtó egyből azt szűrte le, hogy nácik masíroznak az utcán...
Az, hogy az MSZP-vel meg a DK-val együtt tüntetnek, nyilván sok embert zavar, de szerintem nincs ezzel semmi probléma. Miért kellene külön tüntetni ugyanazon problémák ellen. Szerintem ezekben az időkben igenis felvállalható az összefogás.
Pontosan disz!
Amióta a parlamentben vannak a halálhírüket keltik, és folyamatosan erősödnek, még ha nem is olyan ütemben mint szeretnék. A néppártosodást hamarabb kellett volna kezdeni, vagy kitudja. A negatív reklám is reklám.
Engem is az nyert meg anno hogy mertek a valódi problémákról őszintén beszélni, nem foglalkoztak vele hogy a hivatásos rettegők mit vernyákolnak rá. Valóban születtek kevésbé jó megoldások is, de azokat el is engedték gyorsan.
Vonának volt nemrég a vlogjában egy rész a herbálra szánva, érdekes epizód volt.
Ez meg a másik! Megígérte hogy lemond ha nem nyernek, és lemondott! Ritka amikor egy politikus megtartja amit ígér! És nem csak hogy lemondott, a kiskapun sem tért vissza, hogy indul a tisztújításon és megválasztották volna megint! Sőt! A mandátumát sem vette fel, pedig jó pénzért elüldögélhetett volna a jó melegben... Mutassatok még egy ilyen gerinces politikust!