d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev1105310541055105610571468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,673.69
Jan 15 2019 07:43am
Quote (Cpt_Ghost @ 15 Jan 2019 13:15)
szerintem meg lehet a tarsadalmat hibaztatni erte
nagyjabol karoly robert ota nem sikerult nem geci szar vezetoket szulnie ennek a nepnek
+ oke hogy a mediumok szamat tekintve messze folenyben van a kormanymedia, de ha a mediafogyasztast megnezzuk, akkor tenyleg tobben fogyasztjak az ellenzeki mediat, szoval ez se egy olyan eros kifogas mint amilyennek el van adva

2*10000 erzsivel le lehetett kenyerezni a mélyszegénységben élők kb 100% (cigányt, nem cigányt egyaránt) akik a közmunkának is nagyon örültek, és ahogy láttuk a "polgik" falusi kiskirályok csak annak adtak munkát akik leszavaztak rájuk, és ugye miért ne szavaztak volna? Tényleg előrelépés volt a számukra. Csak hát így sem jutottak egyről a kettőre. Na meg a nyugdíjjasokat akik kaptak még mellé 1-2% nyugdíjjemelést amit minden levél mellé megkaptak hogy "Nézzed milyen jó neked mostmán!" Azt meg nem mondta be az M1 hogy pár hónap alatt 20-25%ot drágult a tojás, ami nem kell szinte semmibe, alapvető élelmiszereken kívül.
És ezzel meg is van a szavazótáboruk nagy része...

Quote (Cpt_Ghost @ 15 Jan 2019 13:39)
ertelmes ember csak az mkkpra tud szavazni ebben az orszagban :(
Jóérzéssel legalábbis

Ez demagógia. Kezdjük azzal hogy értelmes ember nem szavaz rájuk. Négy évente van 1 db szavazatod (najó több, de ebbe most ne menjünk bele.) azt elpocsékolni mert néha viccesek, a legnagyobb ostobaság. Nincs olyan párt amivel 100%ig mindenben egyetértesz?Remek! Ez azt jelenti hogy nem egy agymosott fideszbirka vagy aki akkor is tapsikol ha csak elböffenti magát a Kedves Vezető. Én sem tudok egyetérteni 100%ig egy párttal sem, de meg kell találni azt amelyikkel a legtöbb mindenben azonosulni tudsz. Az LMPnek az atom ellenességét tartom hülyeségnek és tudománytalan félelem keltésnek, de azért leszavaztam volna rájuk ha lett volna esélyük. A Jobbiknak meg ez az "ártatlan naivitása" nem tetszik. Úgy tesznek mintha nem tudnák hogy működik a politika... Csak egy példa: Áprilisban azt hitték majd győz az igazság mert a kicsit is értelmes embereknek teljesen világos hogy a kormány lop csal hazudik és propagandát ömleszt a népre... Csakhogy az ország "Újmatek" szerinti 2/3ada kicsit sem értelmes... Mit kellett volna csinálni? Tárgyalni pl Simicskával hogy megvédik fizikailag és anyagilag is olcsón megússza meg pár hónap luxusbörtön+háziőrizeten kívül nem kap többet, csak szórja meg O1Gt atommal rendesen. Így O1Gnek kb annyit kellett mondania hogy "Lala! Cimborám! Tökmindegy hogy miattad vagy sem, de ha bukjuk a választást kiirtunk családostul!" Ő pedig kussolt szépen és csak biztosítéknak tartotta az atomjait...
A naivitásuktól függetlenül rájuk szavaztam, mert csak nekik volt reális esélyük leváltani ezeket...
A Momentum is benne volt még a pakliban, hogy majd talán 4 év múlva megerősödik és bejut, de azóta már ezt is tök esélytelennek tartom.
MSZP, DK meg a NER része, tudtukkal vagy azon kívül, de azok. Plusz tele van fidesztéglával mindkét párt...

Quote (-joey- @ 15 Jan 2019 14:46)
Az a vicc, hogy ezeket a büntetéseket már előre bekalkulálták.
A tavaszi kampány alatt a lakájmédia össze-vissza buzizta meg arabozta Vonát, kampány után meg tucatszám jöttek a helyreigazítások. Senkit sem érdekel már ilyenkor sajnos.

ez.
Az ÁSZ majd úgyis visszaszedi tőlük. 600 millával már megnyírták őket, meg most majd még egy 100assal megint... Éljen a demokrácia!

This post was edited by Thomas Cross on Jan 15 2019 07:45am
Member
Gold: 1.00
Jan 15 2019 10:41am
Az mkkp nem csak vicces neha.
Ennel sokkal tobbet csinalnak.
Member
Gold: 43.51
Jan 15 2019 10:44am
https://hvg.hu/itthon/20190115_A_Ripost_megirta_hany_targybol_all_bukasra_a_mocskos_szaju_diaktunteto

xd

sérelemdíjakból mondjuk lesz 1-2 milliója szóval np

This post was edited by NerfHydraDPS on Jan 15 2019 10:50am
Member
Gold: 343.00
Jan 15 2019 01:15pm
Quote (Thomas Cross @ Jan 15 2019 10:48am)
Furcsa vagy sem, de a kisembereknek meg a szűklátókörűeknek nem mondd semmit az hogy megint elloptak 200 milliárdot. Mennyi az? Sose látott annyit. Fogalma sincs róla.
De az hogy fele meg harmad annyiért zabálnak az urai úri kaját mint ő akármilyen menzás szemetet, ez már számára is kézzel fogható.

én se láttam még 200 milliárdot soha sem
de egy windows számológép megmondja, hogy ha 20 millió forintot zabálnék, szórakoznék el havonta akkor is 800 évig élnék 200 milliárdból
baszom a gundelmenüt xD

most kiszámoltam, ha még élnék 50 évet (600 hónap) akkor havi 300 milliókat költhetnék el mire elfogyna a 200 milliárdom

This post was edited by Senee on Jan 15 2019 01:25pm
Member
Gold: 80.00
Jan 15 2019 01:20pm
Quote (Thomas Cross @ 15 Jan 2019 15:43)
2*10000 erzsivel le lehetett kenyerezni a mélyszegénységben élők kb 100% (cigányt, nem cigányt egyaránt) akik a közmunkának is nagyon örültek, és ahogy láttuk a "polgik" falusi kiskirályok csak annak adtak munkát akik leszavaztak rájuk, és ugye miért ne szavaztak volna? Tényleg előrelépés volt a számukra. Csak hát így sem jutottak egyről a kettőre. Na meg a nyugdíjjasokat akik kaptak még mellé 1-2% nyugdíjjemelést amit minden levél mellé megkaptak hogy "Nézzed milyen jó neked mostmán!" Azt meg nem mondta be az M1 hogy pár hónap alatt 20-25%ot drágult a tojás, ami nem kell szinte semmibe, alapvető élelmiszereken kívül.
És ezzel meg is van a szavazótáboruk nagy része...

Ez demagógia. Kezdjük azzal hogy értelmes ember nem szavaz rájuk. Négy évente van 1 db szavazatod (najó több, de ebbe most ne menjünk bele.) azt elpocsékolni mert néha viccesek, a legnagyobb ostobaság. Nincs olyan párt amivel 100%ig mindenben egyetértesz?Remek! Ez azt jelenti hogy nem egy agymosott fideszbirka vagy aki akkor is tapsikol ha csak elböffenti magát a Kedves Vezető. Én sem tudok egyetérteni 100%ig egy párttal sem, de meg kell találni azt amelyikkel a legtöbb mindenben azonosulni tudsz. Az LMPnek az atom ellenességét tartom hülyeségnek és tudománytalan félelem keltésnek, de azért leszavaztam volna rájuk ha lett volna esélyük. A Jobbiknak meg ez az "ártatlan naivitása" nem tetszik. Úgy tesznek mintha nem tudnák hogy működik a politika... Csak egy példa: Áprilisban azt hitték majd győz az igazság mert a kicsit is értelmes embereknek teljesen világos hogy a kormány lop csal hazudik és propagandát ömleszt a népre... Csakhogy az ország "Újmatek" szerinti 2/3ada kicsit sem értelmes... Mit kellett volna csinálni? Tárgyalni pl Simicskával hogy megvédik fizikailag és anyagilag is olcsón megússza meg pár hónap luxusbörtön+háziőrizeten kívül nem kap többet, csak szórja meg O1Gt atommal rendesen. Így O1Gnek kb annyit kellett mondania hogy "Lala! Cimborám! Tökmindegy hogy miattad vagy sem, de ha bukjuk a választást kiirtunk családostul!" Ő pedig kussolt szépen és csak biztosítéknak tartotta az atomjait...
A naivitásuktól függetlenül rájuk szavaztam, mert csak nekik volt reális esélyük leváltani ezeket...
A Momentum is benne volt még a pakliban, hogy majd talán 4 év múlva megerősödik és bejut, de azóta már ezt is tök esélytelennek tartom.
MSZP, DK meg a NER része, tudtukkal vagy azon kívül, de azok. Plusz tele van fidesztéglával mindkét párt...

ez.
Az ÁSZ majd úgyis visszaszedi tőlük. 600 millával már megnyírták őket, meg most majd még egy 100assal megint... Éljen a demokrácia!

jó hát abból kiindulva hogy te akkor is a jobbikra szavaztál már amikor még habóz szájú nácik voltak, ezt most nem olvasom el sry
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 16 2019 02:08am
a tegnapi brexit vote mirol szolt? nem kovetem

maradnak vagy sem? %
Member
Gold: 6,352.66
Jan 16 2019 02:09am
Quote (Anarkin @ 16 Jan 2019 10:08)

maradnak vagy sem? %

ok se tudjak mar
Member
Gold: 1.00
Jan 16 2019 02:15am
Quote (Anarkin @ 16 Jan 2019 10:08)

maradnak vagy sem? %

A szavazas a kilepesi megallapodasrol szolt.
Egyelore kilepnek, csak nem tudjak hogyan.
Member
Gold: 33,265.80
Jan 16 2019 05:31am
Quote (Anarkin @ 16 Jan 2019 09:08)

maradnak vagy sem? %

elég bonyolult a helyzet, egyelőre kilépésre áll a dolog, csak nem tudni, hogy hogyan. :D
Member
Gold: 1,593.00
Jan 16 2019 08:26am
Quote (Anarkin @ 16 Jan 2019 08:08)

maradnak vagy sem? %

Maradnak a faszba, szerencsetlenek azt se tudjak hogy merre vannak fejjel elore nem hogy brexiteset jatsszanak..
Ha meg kilepnek egyezmeny nelkul akkor meg csak a hatalmas eges lesz mint az evzaron amikor valaki szegyenszemre megbukik rajzbol..

This post was edited by Smat on Jan 16 2019 08:26am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1105310541055105610571468Next
Add Reply New Topic New Poll