Quote (Senee @ 15 Jan 2019 11:41)
biztos írta már más is de ez a Gundelezéses téma akkora nagy faszság, hogy az szinte nyilvánvalóvá teszi, hogy az egész ellenzék műellenzék
ha drága lenne akkor a kurva annyukat, a Gundel is a NER része és még a kaján is sikkasztják el az adóforintjainkat
nyilván egy normál ár lenne az ideális de most komolyan ez az ellenzék legnagyobb gondja, hogy ki-mennyiért-mit zabál ebben a kurva országban? xD
nevetséges.. meg az is, hogy erre az ellenzéki érzelmű emberek vevők
standard prolihergelés
az ellenzéknek legalább sikerült ráéreznie, hogy mivel lehet sok embert megszólítani
a legszomorúbb az az, hogy erre van igény
az a baj, hogy nem csak a fideszes a birka, hanem mindenki más is, szóval így rip minden almod es remenyed ezzel az orszaggal kapcsolatban
Quote (Fej @ 15 Jan 2019 12:22)
szerintem sem kellett volna, sajnos az ellenzek állapotát mutatja, hogy szerintünk ez egy olyan téma amire érdemes időt és energiát fordítani
a magyar sajto szerintem tortenelmi melyponton van, beleneztem hetvegen a 98-as orbán horn vitába, mindketto arrol beszelt, hogyan lehetne elore vinni az orszagot es errol kulturaltan, neha poenkodva vitatkoznak 1,5 oran keresztul
hol vagyunk most ettol igy 2019-ben, a miniszterelnok csicskazik a magyarparlamentben, de a valasztasok elott semmilyen vitaba nem hajlando beleallni
a lovagkeresztettel kituntetett kormanyparti publicista napi szinten kurva anyázik a blogjan, az ajandekba kapott vasarnap esti "show"-ban pedig egy 18 eves kiscsajt kretenez, nyomorultaz es gyalaz
aki pedig azt hiszi, hogy innen nincs lejjebb, annak a kormany majd megmutatja mekkorat is tevedett
vissza lehetne ezt hozni, ha lenne rá populáris igény
de nincs, tök jó tükrei a társadalomnak a saját politikusai
This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 15 2019 04:37am