Quote (ToldiSenior @ Mar 3 2017 03:18am)
Sok szeretettel megköszönöm.
Srácok, szerintem is fejezzük be, méltatlan volna a tiszti egyenruhához, ha leállnék itt továbbra is pitbullkodni a Momentum ellen. Ezért nem kérdezem meg azt sem, hogy szóba került-e a bostonáruló Chris Dempsey-vel történt beszélgetésetek, mert ha fideszes aktivista volnék, baromira kíváncsi volnék, mit kaptatok cserébe az "olimpia-árulásért" - vajon 24-ért cserébe megkapjuk 28-at vagy csak szimplán nevet akartatok szerezni a magyar politikai porondon. És azt a - szerintem kitűnő - nolimpiás érvet sem kérdezem meg, hogy miért nem érveltek azzal, hogy
ADDIG NE LEGYEN OLIMPIA, AMÍG A GDP legalább 2%-át nem fordítjuk a biztonságra/hadseregre mert előbb kellenek CYBERWAR eszközök/antiterrorista/drónvadász rakéták/fegyverek mint q***va stadionok. LoL
szóval ezeket nem kérdezem meg, mert nem politizálok. Bocs, nem politizálhatok, de azt sem hagyom, hogy provokáljanak. Regards, ToldiSenior
bocs, de nem politizalhatsz es igen hagynod kell, ha provokalnak (bar senki nem provokal), de meg csak azt sem kene, ha nem jarnal a forumra
mondtam: az elozo volt az elso es az utolso figyelmeztetes, most kapcsolatba lepek az ezredeseddel, o elmagyarazza a tovabbi teendoid