Quote (Lacii @ Jan 27 2014 10:29pm)
Úgyis mindenki arra szavasz aki a legjobb ajnánlatokat igér az ő részére, másik meg lehet pont hogy rosszul jár vele
Ezért nem szokás elfecsegni kire voksolunk mert úgyis meg akar győzni hogy"de a másik meg asd meg milyen jó lenne ha"
én tudom, hogy ez az összefogás párt is 1 darab szar, ugyanúgy szarul lenne kormányozva az ország, és gazdasági szempontból ugyanúgy zuhanna a teljes csődbe az ország, de ha már pénzem nincs, akkor ne basszák már szét az életem is ilyen idióta rendelkezésekkel/kényszerített "keresztény értékekkel"/meg hogy az ország le van szarva, de magunkat be kell stabilizálni minél jobban, mert az az első és a többi... + a fidesz _szerintem_ ezerszer több pénzt kúr el feleslegesen (stadionok, ilyen-olyan sportegészségügyi titkárok milliós fizetéssel, fél milliárdos sikkasztások, a pénz pumpálása a fociba meg ide-oda, de az egészségügyet meg az oktatást szét kell kúrni, és még lehetne írni millió dolgot)
szóval szerintem el fogok menni szavazni, és a baloldalra fogom tenni a voksom, mert még mindig sokkal jobb, mint hogy az az aljas patkány cigány féreg meg az undorító maffiózó társasága bassza tönkre az országot, teljesen elzárva minket nyugattól meg a fejlődéstől
az egyetlen dolog, ami tetszik, hogy megvédheted magad a házadban, egyébként minden intézkedésnél fogom a fejem
de egyébként kurvára mindegy, mert úgy is meg lesz szavazva megint a fidesz, és ezzel a +4 évvel már olyan szinten be fogják enni magukat az összes hivatalba, fontosabb cégekbe, mindenhova, hogy nem lehet már majd őket leváltani
This post was edited by Saenchai on Jan 27 2014 03:11pm