d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > d2jsp / Hunsub Moderáció > Kérdezz Itt
Prev1104105106107108197Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,149.00
Mar 20 2010 07:56pm
Quote (CyberPunk666 @ 21 Mar 2010 03:54)
en allandoan veletlen warezra reportolok amikor ranyomok, mert ha nem talalom el elsore a gombot, mert gyorsan akarok kattintani, leugrik az utolsora a listaban es mire eszlelem, annyi...

ezt meg site suggestionolni kellene mert szerintem sokakkal előfordul eléggé.

Quote (Genthor @ 21 Mar 2010 03:56)
Ne aReport Post-ot használd, hanem Lajonak írj közvetlenül. Akkor egész biztosan tudni fog róla. Én is azt szoktam. (tudom, mocskos féreg árulkodó vagyok)

én is szoktam, de nem mindig irok pm-et emiatt.. ha ezt tudom hogy csak annak van értelme, akkor csak azt fogok innentől, de azzal levelesláda spam lenne, tehát már nem tudom mit tévő legyek

This post was edited by hedgehogsword on Mar 20 2010 07:58pm
Member
Gold: 1,107.11
Mar 20 2010 07:57pm
Quote (Janou @ 21 Mar 2010 03:55)
1 erről vagy híres mostanság
2 szembeötlő

igen, mostanában. Mert már nem igazán veszem komolyan jsp-t. [ ingen xy & syl szarok az fg-re >.< ]
De inkább hagyom a fenébe és normálisan fogok viselkedni.
Member
Gold: 1.00
Mar 20 2010 08:04pm
Quote (hedgehogsword @ 21 Mar 2010 02:55)
Az oké, de ez amit művelt nem az ;) Ergo, az a gomb nem jó semmire vagy mi?

en is csak viccnek szantam..

egyebkent sztem semmi oka nincs lac2nek a wiki miatt reklamalni, mivel azert o egy olyan user, aki eleg kemenyen flamelgetett a forumon, es postolta amit eppen szart, vagy az elgazolt macska, vagy a fistes videohoz az utmutato, vagy volt bnojerol meztelen kep meg ha cenzurazva is... stb... stb...

biztos vagyok benne, h az osszes warn ami volt egy accon egyutt, boven kozrejatszik abban, h milyen konnyen eresztenek neki egy warnt... egy szuz user, vagy aki evi 10%nal is kevesebbet szerez, kicsit tobbet megtehet amikor rossz napja van, mint az aki mar osszesen 100% warnnal is tobbet osszegyujtott, csak a warnlevetelek miatt nem volt egyszerre 100%ja..

es ez az elet minden teruleten igy mukodik... azta akivel sokszor van a baj mar sokkal kisebb problemaert megbuntetik es sulyosabban is mint azt aki egyebkent rendben van..

pl a visszeso bunozoknel neha a visszaeso egy enyhebb buncselekmenyre tobbet kap mint egy picit sulyosabb buntettert egy megbano + elso buntettet elkoveto...

/e es hozzateszem, h a wikizes idegesitobb mint a "+1", mert sok helyet is foglal, a mobilneteseknek penzkidobast is jelent az adatforgalom miatt, valamint altalaban ezen a forumon a hosszabb normalis kifejtos hozzasuolasokat vadaszni kell es igy egy csalodas latni h csak hanyas...

This post was edited by CyberPunk666 on Mar 20 2010 08:10pm
Member
Mar 20 2010 08:06pm
Quote (CyberPunk666 @ 21 Mar 2010 04:04)

egyebkent sztem semmi oka nincs lac2nek a wiki miatt reklamalni, mivel azert o egy olyan user, aki eleg kemenyen flamelgetett a forumon, es postolta amit eppen szart, vagy az elgazolt macska, vagy a fistes videohoz az utmutato, vagy volt bnojerol meztelen kep meg ha cenzurazva is... stb... stb...

biztos vagyok benne, h az osszes warn ami volt egy accon egyutt, boven kozrejatszik abban, h milyen konnyen eresztenek neki egy warnt... egy szuz user, vagy aki evi 10%nal is kevesebbet szerez, kicsit tobbet megtehet amikor rossz napja van, mint az aki mar osszesen 100% warnnal is tobbet osszegyujtott, csak a warnlevetelek miatt nem volt egyszerre 100%ja..

es ez az elet minden teruleten igy mukodik... azta akivel sokszor van a baj mar sokkal kisebb problemaert megbuntetik mint azt aki egyebkent rendben van..

pl a visszeso bunozoknel neha a visszaeso egy enyhebb buncselekmenyre tobbet kap mint egy picit sulyosabb buntettert egy megbano + elso buntettet elkoveto...

Ezzel így kb egyet értek.
Member
Gold: 1.00
Mar 20 2010 08:13pm
nekem eddig ket warnom volt, mind2 jogos, az egyikben direkt szegtem meg egy szabalyt, 3 honapig nem vettek le
a masikat lajo adta, mert nem vettem eszre, hogy a kepen van egy link a kepek szep nokrol topicban... tudta, h csak beneztem, ezert le is vette ket es fel het utan.
Member
Mar 20 2010 08:19pm
Quote (CyberPunk666 @ 21 Mar 2010 04:13)
nekem eddig ket warnom volt, mind2 jogos, az egyikben direkt szegtem meg egy szabalyt, 3 honapig nem vettek le
a masikat lajo adta, mert nem vettem eszre, hogy a kepen van egy link a kepek szep nokrol topicban... tudta, h csak beneztem, ezert le is vette ket es fel het utan.

nekem 3szor volt.

1 mikor spamaltem egy gyerek trade topic-jat mert duped szarokat adott el nekem nem kevés fg-ért. egy másik mert sondornak kurva anyáztam, meg egy hasonloan a tiedhed, benéztem egy képet és olyan link volt rajta ami nem kellett volna.
Member
Gold: 7,149.00
Member
Gold: 710.00
Mar 20 2010 09:33pm
Quote (Psyclon @ Mar 21 2010 01:53am)
Csak azért olyan feltűnő ha én spamolok, mert 1 nem igazán erről vagyok híres, 2 mivel régebben nem nagyon csináltam az ilyen szarságokat most eléggé szembeötlő. Legalábbis szerintem.

Én nem ülök itt egész nap és nyomatom a szarságokat. Néha néha eleresztek néhány first szarságot, de kb ennyi az ilyen jellegű hülyeségek.

Hát az a topic ha jól emléxem előzménnyel nyitódott meg. Egyik fél se kapott warn-t és elég hamar le is álltunk. Szerintem legalábbis.

ja te akkor ezekszerint kiérdemled azt, h ne kapjál warnt, mert szted te ezt ritkán csinálod csak
ezzel csak az a baj, hogy a subon lévö postjaid 90%a spam
de komolyan, ez mi h szted csak néha szpemmelsz, és akkor neked nem jár warn? :DDDD
vicc bazdmeg.
Member
Gold: 22,413.07
Mar 20 2010 09:42pm
Quote (CyberPunk666 @ Mar 21 2010 03:04am)

es ez az elet minden teruleten igy mukodik... azta akivel sokszor van a baj mar sokkal kisebb problemaert megbuntetik es sulyosabban is mint azt aki egyebkent rendben van..

/e es hozzateszem, h a wikizes idegesitobb mint a "+1", mert sok helyet is foglal, a mobilneteseknek penzkidobast is jelent az adatforgalom miatt, valamint altalaban ezen a forumon  a hosszabb normalis kifejtos hozzasuolasokat vadaszni kell es igy egy csalodas latni h csak hanyas...

bla bla, szerintem mindenki latta hogy mennyire visszafogtam magam mostanaban...
a forumpostokat pedig törvényenkívüli büncselekményekhez hasonlitani megmosolyogtato de azért jó hogy kiírtad magadból...

ugy gondolom h paul nem pont a mobilneteseknek késziti a forumot
Member
Gold: 0.18
Mar 21 2010 01:04am
Quote (CyberPunk666 @ 21 Mar 2010 03:04)

/e es hozzateszem, h a wikizes idegesitobb mint a "+1", mert sok helyet is foglal, a mobilneteseknek penzkidobast is jelent az adatforgalom miatt, valamint altalaban ezen a forumon  a hosszabb normalis kifejtos hozzasuolasokat vadaszni kell es igy egy csalodas latni h csak hanyas...

Az a plusz +2kb? 8D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1104105106107108197Next
Add Reply New Topic New Poll