Quote (hedgehogsword @ 21 Mar 2010 02:55)
Az oké, de ez amit művelt nem az

Ergo, az a gomb nem jó semmire vagy mi?
en is csak viccnek szantam..
egyebkent sztem semmi oka nincs lac2nek a wiki miatt reklamalni, mivel azert o egy olyan user, aki eleg kemenyen flamelgetett a forumon, es postolta amit eppen szart, vagy az elgazolt macska, vagy a fistes videohoz az utmutato, vagy volt bnojerol meztelen kep meg ha cenzurazva is... stb... stb...
biztos vagyok benne, h az osszes warn ami volt egy accon egyutt, boven kozrejatszik abban, h milyen konnyen eresztenek neki egy warnt... egy szuz user, vagy aki evi 10%nal is kevesebbet szerez, kicsit tobbet megtehet amikor rossz napja van, mint az aki mar osszesen 100% warnnal is tobbet osszegyujtott, csak a warnlevetelek miatt nem volt egyszerre 100%ja..
es ez az elet minden teruleten igy mukodik... azta akivel sokszor van a baj mar sokkal kisebb problemaert megbuntetik es sulyosabban is mint azt aki egyebkent rendben van..
pl a visszeso bunozoknel neha a visszaeso egy enyhebb buncselekmenyre tobbet kap mint egy picit sulyosabb buntettert egy megbano + elso buntettet elkoveto...
/e es hozzateszem, h a wikizes idegesitobb mint a "+1", mert sok helyet is foglal, a mobilneteseknek penzkidobast is jelent az adatforgalom miatt, valamint altalaban ezen a forumon a hosszabb normalis kifejtos hozzasuolasokat vadaszni kell es igy egy csalodas latni h csak hanyas...
This post was edited by CyberPunk666 on Mar 20 2010 08:10pm