Quote (lacoking @ Jul 12 2010 09:30am)
DE AZÉRT INIESTA TÖRLESZTETT UTÁNA ÉS MÉG EGY KURVA SÁRGÁT SE KAPOTT :))))))
jó tudom , neked úgyse lehet megmagyarázni , mert spanyolbuzi vagy
Ja. Javítsatok ki, lehet rosszul tudom, de a törlesztés automatikusan piros lap, nem mérlegelés kérdése. Vagy nem így van?
Quote (Inakwo @ Jul 12 2010 11:14am)
bali te állat

hát aki ezeknek a fasz buzi hollandoknak szurkolt az meg is érdemli hogy itt sirjon...
basszátok meg ez a van bommel mit művel a pályán? és még 120 percet végig játszik... szánalom
De jong egy vad barom, Heitingárol nem is beszélve... Van Persie egy nagyképű állat, Robben a világ legnagyobb szinésze...
Hajrá Hollandok GG!!! jo csapat...
Néha abszolút fogalmatlanul írsz. Szidod hogy ki mekkora hentes, lol? Néztél te már bundesliga vagy holland elsőosztályt? Persze, lehet valaki antipatikus, de attól még a történelmi múltjukat nem fogja egy tiesto korosztály a porba döngölni. Nekem sem volt mindenki szimpatikus, bommel egy vadállat (de ez a dolga, szűrő, ha kell leszúrja az ellenfelet) de heitingával pl nemtom mi a bajod, összes meccsüket láttam, belső védő,a gresszív, ennyi. De Jong meg kemény mint a dió, ki kell kerülni (bár a xabi alonsós rúgás az piros.)
Ez a "aki ezeknek a fasz buzi hollandoknak szurkolt az meg is érdelmi, hogy itt sirjon" meg nc. Milyen hozzá állás már ez? Én utálom a németeket, mixed összeválogatott lófaszjancsik vannak benne, de mégsem szólom már le azt, aki nekik szurkol, mindenkinek az egyéni hülyesége eldönteni. Én gyermekkorom óta holland szurker vagyok, mert sajna már akkoriba sem sok mindent volt nézni honfitársaink "játékán". És kivívták maguknak azt a szeretet, hogy nekik szurkoljak szívől a világbajnokságon.(ha a magyarok nincsenek ott persze.) Akkor ki vagy te hogy itt ledegradálj mindenkit azzal, hogy nyomorék, mert a hollandoknak szurkol? Kinek képzeled magad?
Quote (Oberon_os @ Jul 12 2010 11:15am)
Egyetértek veled. Az a kretén bíró az elején kiosztott 5 sárgát, azt hitte ezzel meg lehet fogni a meccset, ezzel el is indult az, hogy jobban szerettek esni a játékosok, mint futni és küzdeni. Nem is értem, hogy irányíthat így egy angol bíró, kb utszáról behívott nigger síp helyett vuvuzelával jobb lett volna. Egyszer nem alkalmazta az előnyszabályt, minden fos kis alkalommal lefújta a meccset, normális test-test elleni küzdelemben is, mintha porcelánból lennének aj játékosok. De alapvető, egyértelmű szabálytalanságokat meg nem, vagy csak sárga. Szóval, nem csak a csapatok tettek ki magukért játékgyilkos taktikával, hanem a balfasz bíró is rátett egy jó nagy lapáttal...
Ez meg abszolút this, a meccs előtte nyilatkozatokból jó bírói hármasra számítottam, de ez övön aluli volt. Ahogy syl megfogalmazta, fel is kaptam a fejem, mert már azt hittem csak nekem tünt fel, hogy Eliat abszolút nem szabályosan állították meg, amiből fordítottak, és amiből lett a gól. Meg _iniesta műesése

Volt nagy röhögés.
Quote (Inakwo @ Jul 12 2010 01:17pm)
ez azért kibaszott nagy tulzás

Azért annyira nem kibaszott nagy, főleg, ha csak a vb szereplésüket nézzük a játékosoknak. De ha az egész idényt, akkor sem volt éppenséggel eredménytelen. De messivel összevetve mint balszélsők, szerintem mesis még mindig jobb, de egyébként őt robbne követi. És nem is tudnék olyat mondani, hogy " a világ legjobbja", mert posztonként lehet osztogatni ezt a díjat...
Quote (bajcli @ Jul 12 2010 01:27pm)
meg az nem úgy működik, hogy "tudom, mit szokott csinálni, úgyhogy immunis vagyok rá", ha egyszer más ritmusban csinálja, kibillenti az egyensúlyából a védőt, vagy csak simán kurvagyors, úgyis megcsinálja ugyanazt a cselt ahányszor akarja.
Yy. Tudod mit fog csinálni, tudod hogy fogja csinálni, tudod mikor fogja csinálni, és mégis megcsinálja. Erre születni kell.