d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Football Topic
Prev1104105106107108382Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,366.74
Jul 10 2010 07:27am
Quote (bajcli @ 10 Jul 2010 14:24)
this suit is NOOOOOT black

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Member
Gold: 90.30
Jul 12 2010 09:01am
közülük ki nem igazolt még át ?

KICSODA - HONNAN - HOVÁ

Sergio Canales Racing Santander Real Madrid
David Villa Valencia Barcelona
Mehmet Topal Galatasaray Valencia
Ricardo Costa Lille Valencia
Mikel San José Liverpool Reserve Athletic Bilbao (végleg)
Sofiane Feghouli Grenoble Valencia
Nacho Novo Rangers Sporting Gijon
Fran Merida Arsenal Atletico Madrid
Mouhamadou Dabo St.Etienne Sevilla
Pablo Daniel Osvaldo Bologna Espanyol (újabb év kölcsönbe)
Ivan Marcano Villareal Getafe (kölcsönbe)
Roberto Soldado Getafe Valencia
Tibeiro Guarente Atalanta Sevilla
Joseba Llorente Villareal Real Sociedad
Urreta Benfica Deportivo La Coruna (kölcsönbe)
Leonardo Ullua CD Castellón Almería
Fernando Soriano Almería Osasuna
Asier Riesgo Real Sociedad Osasuna
Dejan Lekic Crvena Zvezda Osasuna
Angel Di Maria Benfica Real Madrid
Javier Arizmendi Real Zaragoza Getafe
Alberto "Tino" Costa Montpellier Valencia
Kennedy Bakircioglu Ajax Racing Santander
Sebastian Eguren Villareal Sporting Gijon
Borja Valero West Bromwich Albion Villareal
Matteo Contini Napoli Real Zaragoza (végleg)
Jesús Datolo Napoli Espanyol (kölcsönbe)
Keirrison Fiorentina Barcelona (kölcsönből visszaküldve)
Felipe Mattioni Gremio Mallorca (végleg)
Member
Gold: 3,747.73
Jul 12 2010 10:19am
Quote (ZeNoR @ Jul 12 2010 04:01pm)
közülük ki nem igazolt még át ?

KICSODA - HONNAN - HOVÁ

Sergio Canales  Racing Santander  Real Madrid
David Villa  Valencia  Barcelona
Mehmet Topal  Galatasaray  Valencia
Ricardo Costa  Lille  Valencia
Mikel San José  Liverpool Reserve  Athletic Bilbao (végleg)
Sofiane Feghouli  Grenoble  Valencia
Nacho Novo  Rangers  Sporting Gijon
Fran Merida  Arsenal  Atletico Madrid
Mouhamadou Dabo  St.Etienne  Sevilla
Pablo Daniel Osvaldo  Bologna  Espanyol (újabb év kölcsönbe)
Ivan Marcano  Villareal  Getafe (kölcsönbe)
Roberto Soldado  Getafe  Valencia
Tibeiro Guarente  Atalanta  Sevilla
Joseba Llorente  Villareal  Real Sociedad
Urreta  Benfica  Deportivo La Coruna (kölcsönbe)
Leonardo Ullua  CD Castellón  Almería
Fernando Soriano  Almería  Osasuna
Asier Riesgo  Real Sociedad  Osasuna
Dejan Lekic  Crvena Zvezda  Osasuna
Angel Di Maria  Benfica  Real Madrid
Javier Arizmendi  Real Zaragoza  Getafe
Alberto "Tino" Costa  Montpellier  Valencia
Kennedy Bakircioglu  Ajax  Racing Santander
Sebastian Eguren  Villareal  Sporting Gijon
Borja Valero  West Bromwich Albion  Villareal
Matteo Contini  Napoli  Real Zaragoza (végleg)
Jesús Datolo  Napoli  Espanyol (kölcsönbe)
Keirrison  Fiorentina  Barcelona (kölcsönből visszaküldve)
Felipe Mattioni  Gremio  Mallorca (végleg)

Touré -> Man city
Di maria meg még nem biztos üzlet imo.
Member
Jul 12 2010 10:35am
Quote (lacoking @ Jul 12 2010 09:30am)
DE AZÉRT INIESTA TÖRLESZTETT UTÁNA ÉS MÉG EGY KURVA SÁRGÁT SE KAPOTT :))))))

jó tudom , neked úgyse lehet megmagyarázni , mert spanyolbuzi vagy

Ja. Javítsatok ki, lehet rosszul tudom, de a törlesztés automatikusan piros lap, nem mérlegelés kérdése. Vagy nem így van?

Quote (Inakwo @ Jul 12 2010 11:14am)
bali te állat :D

hát aki ezeknek a fasz buzi hollandoknak szurkolt az meg is érdemli hogy itt sirjon...
basszátok meg ez a van bommel mit művel a pályán? és még 120 percet végig játszik... szánalom

De jong egy vad barom, Heitingárol nem is beszélve... Van Persie egy nagyképű állat, Robben a világ legnagyobb szinésze...

Hajrá Hollandok GG!!! jo csapat...

Néha abszolút fogalmatlanul írsz. Szidod hogy ki mekkora hentes, lol? Néztél te már bundesliga vagy holland elsőosztályt? Persze, lehet valaki antipatikus, de attól még a történelmi múltjukat nem fogja egy tiesto korosztály a porba döngölni. Nekem sem volt mindenki szimpatikus, bommel egy vadállat (de ez a dolga, szűrő, ha kell leszúrja az ellenfelet) de heitingával pl nemtom mi a bajod, összes meccsüket láttam, belső védő,a gresszív, ennyi. De Jong meg kemény mint a dió, ki kell kerülni (bár a xabi alonsós rúgás az piros.)
Ez a "aki ezeknek a fasz buzi hollandoknak szurkolt az meg is érdelmi, hogy itt sirjon" meg nc. Milyen hozzá állás már ez? Én utálom a németeket, mixed összeválogatott lófaszjancsik vannak benne, de mégsem szólom már le azt, aki nekik szurkol, mindenkinek az egyéni hülyesége eldönteni. Én gyermekkorom óta holland szurker vagyok, mert sajna már akkoriba sem sok mindent volt nézni honfitársaink "játékán". És kivívták maguknak azt a szeretet, hogy nekik szurkoljak szívől a világbajnokságon.(ha a magyarok nincsenek ott persze.) Akkor ki vagy te hogy itt ledegradálj mindenkit azzal, hogy nyomorék, mert a hollandoknak szurkol? Kinek képzeled magad?

Quote (Oberon_os @ Jul 12 2010 11:15am)
Egyetértek veled. Az a kretén bíró az elején kiosztott 5 sárgát, azt hitte ezzel meg lehet fogni a meccset, ezzel el is indult az, hogy jobban szerettek esni a játékosok, mint futni és küzdeni. Nem is értem, hogy irányíthat így egy angol bíró, kb utszáról behívott nigger síp helyett vuvuzelával jobb lett volna. Egyszer nem alkalmazta az előnyszabályt, minden fos kis alkalommal lefújta a meccset, normális test-test elleni küzdelemben is, mintha porcelánból lennének aj játékosok. De alapvető, egyértelmű szabálytalanságokat meg nem, vagy csak sárga. Szóval, nem csak a csapatok tettek ki magukért játékgyilkos taktikával, hanem a balfasz bíró is rátett egy jó nagy lapáttal...

Ez meg abszolút this, a meccs előtte nyilatkozatokból jó bírói hármasra számítottam, de ez övön aluli volt. Ahogy syl megfogalmazta, fel is kaptam a fejem, mert már azt hittem csak nekem tünt fel, hogy Eliat abszolút nem szabályosan állították meg, amiből fordítottak, és amiből lett a gól. Meg _iniesta műesése :D Volt nagy röhögés.

Quote (Inakwo @ Jul 12 2010 01:17pm)
ez azért kibaszott nagy tulzás :)

Azért annyira nem kibaszott nagy, főleg, ha csak a vb szereplésüket nézzük a játékosoknak. De ha az egész idényt, akkor sem volt éppenséggel eredménytelen. De messivel összevetve mint balszélsők, szerintem mesis még mindig jobb, de egyébként őt robbne követi. És nem is tudnék olyat mondani, hogy " a világ legjobbja", mert posztonként lehet osztogatni ezt a díjat...

Quote (bajcli @ Jul 12 2010 01:27pm)
meg az nem úgy működik, hogy "tudom, mit szokott csinálni, úgyhogy immunis vagyok rá", ha egyszer más ritmusban csinálja, kibillenti az egyensúlyából a védőt, vagy csak simán kurvagyors, úgyis megcsinálja ugyanazt a cselt ahányszor akarja.

Yy. Tudod mit fog csinálni, tudod hogy fogja csinálni, tudod mikor fogja csinálni, és mégis megcsinálja. Erre születni kell.
Member
Gold: 27,943.00
Jul 12 2010 10:39am
ennyi erővel a hollandok is összeválogatott lófaszjancsik, fél válogatott suriname-i.
(nem kimondottan most, most alig van néger náluk, de eddig a legsikeresebb válogatottjaik mind tele voltak)
Member
Jul 12 2010 10:40am
Quote (bajcli @ Jul 12 2010 05:39pm)
ennyi erővel a hollandok is összeválogatott lófaszjancsik, fél válogatott suriname-i.
(nem kimondottan most, most alig van néger náluk, de eddig a legsikeresebb válogatottjaik mind tele voltak)

Azért nem, mert hollandiában születtek, és ot tis nőttek fel, csak jórégen vándoroltak be. A németeknél meg nagyrészük még csak nem is németországban születt, és ott nőtt fel. Van különbség ,szerintem. De mint mondottam én elismerema németek játékát, de ez számomra antipatikus.
Member
Gold: 27,943.00
Jul 12 2010 10:48am
Quote (Vismajor @ 12 Jul 2010 18:40)
Azért nem, mert hollandiában születtek, és ot tis nőttek fel, csak jórégen vándoroltak be. A németeknél meg nagyrészük még csak nem is németországban születt, és ott nőtt fel. Van különbség ,szerintem. De mint mondottam én elismerema  németek játékát, de ez számomra antipatikus.

kát kibaszottul kábé az összes németországban nevelkedett, de egy csomó még ott is született.
a legtöbbnek az apja/anyja echte német...

őszintén szólva rohadtul idegesít, hogy egy csomó ember állandóan fröcsög, hogy a német válogatott így meg úgy nem német, holott mindegyik játékosuk németországban nevelkedett, de a legtöbb még ott is született.
bezzeg a magyar kézilabdabálogatottban carlos pérezzel meg ivo díazzal senkinek semmi baja, meg a portugál focisták közül pepével, decóval, és még sorolhatnám.
én úgy vagyok vele, hogy ha x ember y országban született/nevelkedett, azt érzi hazájának, akkor miért ne játszana az ő válogatottjukban?

a suriname-i holland focistákról meg annyit, hogy igen, technikailag hollandiában születtek, csak épp egy gyarmaton, nem európában...
Member
Jul 12 2010 11:00am
Quote (bajcli @ Jul 12 2010 05:48pm)
kát kibaszottul kábé az összes németországban nevelkedett, de egy csomó még ott is született.
a legtöbbnek az apja/anyja echte német...

őszintén szólva rohadtul idegesít, hogy egy csomó ember állandóan fröcsög, hogy a német válogatott így meg úgy nem német, holott mindegyik játékosuk németországban nevelkedett, de a legtöbb még ott is született.
bezzeg a magyar kézilabdabálogatottban carlos pérezzel meg ivo díazzal senkinek semmi baja, meg a portugál focisták közül pepével, decóval, és még sorolhatnám.
én úgy vagyok vele, hogy ha x ember y országban született/nevelkedett, azt érzi hazájának, akkor miért ne játszana az ő válogatottjukban?

a suriname-i holland focistákról meg annyit, hogy igen, technikailag hollandiában születtek, csak épp egy gyarmaton, nem európában...

Ha németországban született, és ott is nevelkedett, ám legyen. De például Klsoe és Podolski tuti lengyelországban látta meg a napvilágot, és ott is nevelkedtek. De utánanézek, hogy ki hogyé született, meg élt. Oké, özil németországban született, Gelsenkirchenben (vagy az ausztria?dno), boatengről wikin nem találtam meg, de elég fiatalon már németországban élt, viszont podolski lapján olvasa egyre nagyobb wtf? lett a fejemben, hogy mit keres a német válogatottban. Lengyelországban született, ott élt, apja lengyel futbalista, stb...
Meg igazából számomra az a kettősség is idegen, hogy egy ember két országot tartson a hazájának. Persze, én nem vagyok mindent tudó, és huzamosabb időt sem töltöttem külföldön, szóval... Csak furcsa.
Kloséra ugyanez vonatkozik, <Miroslav sportoló családból származik, édesanyja, Barbara Jeż a Lengyel kézilabda-válogatott tagja volt (82 nemzetközi mérkőzésen lépett fel), és az édesapja, Józef Klose labdarúgó volt, elérve a Lengyel labdarúgó-válogatottba kerülést>.
Na mindeg,y nem emgyek végig a kereti névsoron, de azért bele lehet kötni abba amit írsz, de nem áll szándékomban, megértem a hozzállásodat. Mármint, ha helyen értelmeztem, és az az, hogy ha vki németnek hiszi magát, játszon német színekben.
Member
Gold: 2,366.74
Jul 12 2010 11:25am
Quote (Vismajor @ 12 Jul 2010 17:35)
Ja. Javítsatok ki, lehet rosszul tudom, de a törlesztés automatikusan piros lap, nem mérlegelés kérdése. Vagy nem így van?

Néha abszolút fogalmatlanul írsz. Szidod hogy ki mekkora hentes, lol? Néztél te már bundesliga vagy holland elsőosztályt? Persze, lehet valaki antipatikus, de attól még a történelmi múltjukat nem fogja egy tiesto korosztály a porba döngölni. Nekem sem volt mindenki szimpatikus, bommel egy vadállat (de ez a dolga, szűrő, ha kell leszúrja az ellenfelet) de heitingával pl nemtom mi a bajod, összes meccsüket láttam, belső védő,a gresszív, ennyi. De Jong meg kemény mint a dió, ki kell kerülni (bár a xabi alonsós rúgás az piros.)
Ez a "aki ezeknek a fasz buzi hollandoknak szurkolt az meg is érdelmi, hogy itt sirjon" meg nc. Milyen hozzá állás már ez? Én utálom a németeket, mixed összeválogatott lófaszjancsik vannak benne, de mégsem szólom már le azt, aki nekik szurkol, mindenkinek az egyéni hülyesége eldönteni. Én gyermekkorom óta holland szurker vagyok, mert sajna már akkoriba sem sok mindent volt nézni honfitársaink "játékán". És kivívták maguknak azt a szeretet, hogy nekik szurkoljak szívől a világbajnokságon.(ha a magyarok nincsenek ott persze.) Akkor ki vagy te hogy itt ledegradálj mindenkit azzal, hogy nyomorék, mert a hollandoknak szurkol? Kinek képzeled magad?

Ez meg abszolút this, a meccs előtte nyilatkozatokból jó bírói hármasra számítottam, de ez övön aluli volt. Ahogy syl megfogalmazta, fel is kaptam a fejem, mert már azt hittem csak nekem tünt fel, hogy Eliat abszolút nem szabályosan állították meg, amiből fordítottak, és amiből lett a gól. Meg _iniesta műesése :D Volt nagy röhögés.

Azért annyira nem kibaszott nagy, főleg, ha csak a vb  szereplésüket nézzük a játékosoknak. De ha az egész idényt, akkor sem volt éppenséggel eredménytelen. De messivel összevetve mint balszélsők, szerintem mesis még mindig jobb, de egyébként őt robbne követi. És nem is tudnék olyat mondani, hogy " a világ legjobbja", mert posztonként lehet osztogatni ezt a díjat...

Yy. Tudod mit fog csinálni, tudod hogy fogja csinálni, tudod mikor fogja csinálni, és mégis megcsinálja. Erre születni kell.

én kb a 2000 eb-n a hollandoknak szurkoltam mert nagyon látványos szép focit toltak. de ez amit most csináltak abszolult unszimpatikusá tetté őket. és igen sirtok mert igy meg ugy a birot szidják a hollandok csak az nem esik le nekik hogy ismétlem kb 4x irom minimum 2 embert kellet volna idő előtt zuhanyozni küldeni közülük.

van bommelnek ez a dolga? hát már ne is haragudj szerintem egyetlen olyan ember sincs akinek az lenne a dolga hogy egy ellenfelét nyomorékká tegye mert ez egy sport nem háború... Heitingárol meg csak annyit hogy Forlant a saját csapattársát (a klubjában) agyon rugta aztán köpött egyet és elsétált hát gratulálok legalább felsegitette volna vagy valami...
Robbenre nem térek ki mert akkor szerintem akkor is van tőle jobb sőt nálam nincs az első 5be a szélső poszton a világon. elismerem hogy jo futbalista de ennyi
Member
Jul 12 2010 11:42am
btw :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1104105106107108382Next
Add Reply New Topic New Poll