Quote (GoreKnight9 @ Oct 12 2015 12:03pm)
neked amugy rendesen atmostak az agyad az ilyen bb pont hus cikkekkel nem teso?
2 embert is ismerek szemelyesen es maguk meseltek el hogy ha ujrakezdhetnek nem nyulnanak szteroidhoz
az egyiknek gyereke sem lehet a cuccozas miatt a masiknak meg csak siman szetbaszodott a maja
teljesen megeri par evig jol kinezni nem? :~)
Életemben nem olvastam bb.hut, milyen "szteroid"-ról beszélsz? Én tesztoszteronról beszéltem, az, hogy van két hülye haverod aki szedett valami kínából származó tablettás szart a helyi dealertől a terembe az mégis mit bizonyít?
Honnan tudod, hogy mitől nem lehet gyereke? Lehet tudni, hogy mit szedett egyáltalán? Ha a mája szétbaszódott akkor az szinte biztos valami orális szteroidtól lett, mert azok legtöbbje hepatoxikus.
Én nem használok és nem is tervezek használni bármilyen hormont, de ettől függetlenül az ésszerű használatuknak nagyon kevés a mellékhatása.
Amúgy ez, hogy szteroid semmit nem jelent, kb olyan mint mikor valaki azt mondja, hogy a szénhidrátok rosszak mikor az jelenthet kristálycukrot vagy brokkolit.
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 12 2015 12:39pm)
lehet amugy szteroidok meg a faszom nelkul is gyurni meg jolkinezni, csak nyilvan tobb munka meg tobb ido lenne es az senkinek sem tetszik :~)
De, nekem tetszik pl, az sokkal kevésbé tetszene ha random nem lenne pénzem vagy forrásom és pár hónapon belül évek edzése veszne kárba.
This post was edited by championmath on Oct 12 2015 04:47am