Quote (Silent_ @ 18 May 2012 01:57)
nem emelni fognak, hanem majd normál áron adják
Donnie dies...
de nn spoiler
http://media.threadless.com//product/844/zoom.gif
Hát ezt azért így nem mondanám
Quote (Anarkin @ 18 May 2012 02:40)
kitettem egy +98 vita 3 soc armorba 3 lila square gemet és 9k-ról feltolta 15k-ra a hp-mat o,o
gems are useful, elég furi d2 után

/ amikor poczok wizzardjának több hp-ja volt mint nekem, újragondoltam ezt a full-dex dolgot ^^
HP tök felesleges monknak
köv kell:
serenity heal rúnával champok/elitek ellen
wave of light damage növelő rúnával (kibaszott jó buff és tudod vele healelni is magad)
seven s.s. (amíg röpködsz immune vagy mindenre, bossok ellen kurva hasznos és amúgy is)
heal mantra ( +heal rúnával) Na ezt kell spamolni mert ha active és újra castolod 3 secig duplán számolja és 200%-ot healel + passive miatt az elhasznált spirit után is
spirit gen: az alap támadás + thunder rúnával teleport + shock dmg elég fasza (ha teleportereket namelockolod kb 2/3 képernyő távolságon belül utánuk telézik)
jobb click: kick + tűztornádós szarral, shiftel eltudod castolni a tornádokat akkor is ha nincs a közelben senki, kurva jól sebeznek (ilyen base damage 200% körül) és knockbackelnek
passiveok:
spirit utáni heal, ez + active healek amik pótolják hpdat
dex 100% -> armor (durva damred)
2 wield -> 15% dodge bossoknál kurva sokszor megfog menteni 1hittől
ezzel a buildel mehet minden dexre, nm kb faceroll minden, hellen még nem próbáltam
tactic: namelockolsz alaptámadással és nyomkodod healmantrát

bossok elitek ellen meg ha megfelelő pillanatban nyomod s.s.s. meg serenity (mind2 _sebezhetetlenné_ tesz az adott időre!!) akkor eltudod kerülni hogy lebasszanak mint vak a bögrét
This post was edited by ElCapitano on May 17 2012 11:29pm