d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1103104105106107660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Dec 1 2011 06:29am
Quote (beni @ 1 Dec 2011 13:28)
egyébként baromi vicces, hogy a startreckes idők, mikor beszélek a számítógéphez, aki felkapcsolja a villanyt, meg rendel nekem pizzát már szinte itt van

szerintem már be is lehet állítani, hogy rendeljen. Szóval nem csak majdnem van itt. Btw én gondolkoztam rajta, hogy tdknak valami élőház jellegű dolgot kéne csinálni és megtámadni a szenzorlabort, és ez mostantól felsőoktatás topic.

This post was edited by CyberPunk666 on Dec 1 2011 06:31am
Member
Gold: 6,440.13
Dec 1 2011 06:33am
Quote (CyberPunk666 @ Dec 1 2011 01:29pm)
szerintem már be is lehet állítani, hogy rendeljen. Szóval nem csak majdnem van itt.

A technológia lehet, hogy adott, de egy bonyolultabb dologgal szerintem még biztos nem birkózna meg az iphone. Például rendelj nekem pizzát, de szólj, hogy melegétel utalvánnyal fizetek és mindegy milyen pizza, csak 42es legyen és ne legyen rajta borsó vagy ananász.
Member
Gold: 10.66
Dec 1 2011 06:36am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Dec 2011 13:04)
amúgy azt elismerem, hogy a siri fejlettebb, de kicsit úgy érzem, hogy most adod ki magadból azt a sok cseszegetést amit azért szoktál kapni a hétköznapokban, amiért apple-s vagy. ennyire közel sem vészes, mint ahogy beállítod, ráadásul nem is feltétlen rosszabb, inkább csak más megközelítés.

/e jah és ha megnézted a videót, akkor abban láthattad, hogy amikor felhívta a fake-t, akkor még megkérdezte, hogy mobil vagy otthonit, és mikor kiválasztotta, hogy a mobilt még mondta is neki a telefon, hogy legközelebb mondhatja egyben is... Szóval hamar meg lehet tanulni használni, bár szerintem brutálisan adja magát az egész.

Valamint többféle kifejezést is megért, például a start program neve, vagy open program neve, run program neve.. vagy find akármit, search akármi stb...

nem tudom mikor lettél a pszichológusom, de a "most adod ki magadból a csesztetést" őszinte csodálkozást hozott az arcomra. nincs itt semmi magamból kiadás.
diskurálni próbálok erről a témáról mert érzésem szerint nem kéne a w7 társadalomnak foggal-körömmel védeni a saját cuccát, hanem el lehetne ismerni, hogy: "a konkurencia ránk vert 2 kört a versenyben és igen, van hova fejlődnünk."
és különben is jézusom, azért nem kell majd' négy postot lenyomni egymás után, hogy érvelj a w7 mellett.
amúgy én szimplán azon röhögök, hogy a srác lerakott 2 telefont egymás mellé. és elmondta mind a kettőnek, hogy mit szeretne. tiszta sor a dolog, nem? erre való a hangvezérlés. megmondani, hogy mit akarsz.
a reakció: egyik(wp7)telefon olyan alapvető, angol, artikulált mondatot(parancsot), mint a "create a meeting tomorrow at 10 A.M" sikeresen úgy értette -a végét-, hogy "teen anal" értem én, h a w7 már az agyunkból olvas, bevallom, ebben jobb a sirinél :lol:

Az csak a W7 OS fanok és véresszájúak vagdalkozása, hogy hurr-durr direkt a siri javára mondta a parancsokat. nevetséges, ennél a résznél őszintén kifakadtam.
Mi a pöcsöm szól a siri javára abban, hogy: "create a meeting tomorrow at 10 A.M" ? te mit mondanál a titkárnődnek ehelyett? én ezt.

De szerintem a "send text to Simone" is egyök alapvető mondat és még a parancs is ott van az elején, amit harsogsz, hogy csak az kell a W7-nek. ott van. megkapta: send text.
mit ért a telefon? "stain detector simo"
hát wtf, man?
Member
Dec 1 2011 06:42am
Quote (beni @ 1 Dec 2011 13:33)
A technológia lehet, hogy adott, de egy bonyolultabb dologgal szerintem még biztos nem birkózna meg az iphone. Például rendelj nekem pizzát, de szólj, hogy melegétel utalvánnyal fizetek és mindegy milyen pizza, csak 42es legyen és ne legyen rajta borsó vagy ananász.

szerintem egy netes megrendelőlap (már kb minden pizzéria tud ilyet) kitölthető vele.

Quote (Aston @ 1 Dec 2011 13:36)
nem tudom mikor lettél a pszichológusom, de a "most adod ki magadból a csesztetést" őszinte csodálkozást hozott az arcomra. nincs itt semmi magamból kiadás.
diskurálni próbálok erről a témáról mert érzésem szerint nem kéne a w7 társadalomnak foggal-körömmel védeni a saját cuccát, hanem el lehetne ismerni, hogy: "a konkurencia ránk vert 2 kört a versenyben és igen, van hova fejlődnünk."
és különben is jézusom, azért nem kell majd' négy postot lenyomni egymás után, hogy érvelj a w7 mellett.
amúgy én szimplán azon röhögök, hogy a srác lerakott 2 telefont egymás mellé. és elmondta mind a kettőnek, hogy mit szeretne. tiszta sor a dolog, nem? erre való a hangvezérlés. megmondani, hogy mit akarsz.
a reakció: egyik(wp7)telefon olyan alapvető, angol, artikulált mondatot(parancsot), mint a  "create a meeting tomorrow at 10 A.M" sikeresen úgy értette -a végét-, hogy "teen anal" értem én, h a w7 már az agyunkból olvas, bevallom, ebben jobb a sirinél :lol:

Az csak a W7 OS fanok és véresszájúak vagdalkozása, hogy hurr-durr direkt a siri javára mondta a parancsokat. nevetséges, ennél a résznél őszintén kifakadtam.
Mi a pöcsöm szól a siri javára abban, hogy: "create a meeting tomorrow at 10 A.M" ? te mit mondanál a titkárnődnek ehelyett? én ezt.

Én is azt mondtam, hogy a siri fejlettebb, de a sirit is meg lehet szivatni és csinálni róla ilyen videót, ha kell. Mivel eleve fel lett véve nagyon valószínű, hogy külön kihegyezett dologról van szó. Amúgy tök jól megy a wp7 felismerője is. a két kör meg túlzás.
Member
Gold: 279.00
Dec 1 2011 06:46am
Mikor hozzák már a telefonomat.. t-s ügyfélszolgálat két naponta válaszol csak.. annyira szeretem őket..
Member
Dec 1 2011 06:50am
Btw testvérem is belép az okostelefonosok közé. Médiamánia S-csommaggal, 15xx huf +9x 15xx hufért zte skate.. ennyi pénzért ajándék azoknak, akik nem akarnak többet telefonra költeni.
Member
Dec 1 2011 08:00am
Vicc, igy hogy basztatom az ugyfelszolgalatot, maris visszajeleztek, hogy hetfon 20:00-ig erkezik legkesobb a telefon.
Member
Dec 1 2011 08:07am
Quote (ecneB @ 1 Dec 2011 15:00)
Vicc, igy hogy basztatom az ugyfelszolgalatot, maris visszajeleztek, hogy hetfon 20:00-ig erkezik legkesobb a telefon.

de nem mondták melyik hétfőn :evil:
Member
Dec 1 2011 08:08am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Dec 2011 16:07)
de nem mondták melyik hétfőn :evil:

dede. datumot is irtak. :d be is fostam volna, ha csak annyit irnak, h hetfon. :d
Member
Dec 1 2011 08:13am

almatlan ejszakanak nezek ma elebe..
Go Back To Magyar Topic List
Prev1103104105106107660Next
Add Reply New Topic New Poll