Quote (CyberPunk666 @ 1 Dec 2011 13:04)
amúgy azt elismerem, hogy a siri fejlettebb, de kicsit úgy érzem, hogy most adod ki magadból azt a sok cseszegetést amit azért szoktál kapni a hétköznapokban, amiért apple-s vagy. ennyire közel sem vészes, mint ahogy beállítod, ráadásul nem is feltétlen rosszabb, inkább csak más megközelítés.
/e jah és ha megnézted a videót, akkor abban láthattad, hogy amikor felhívta a fake-t, akkor még megkérdezte, hogy mobil vagy otthonit, és mikor kiválasztotta, hogy a mobilt még mondta is neki a telefon, hogy legközelebb mondhatja egyben is... Szóval hamar meg lehet tanulni használni, bár szerintem brutálisan adja magát az egész.
Valamint többféle kifejezést is megért, például a start program neve, vagy open program neve, run program neve.. vagy find akármit, search akármi stb...
nem tudom mikor lettél a pszichológusom, de a "most adod ki magadból a csesztetést" őszinte csodálkozást hozott az arcomra. nincs itt semmi magamból kiadás.
diskurálni próbálok erről a témáról mert érzésem szerint nem kéne a w7 társadalomnak foggal-körömmel védeni a saját cuccát, hanem el lehetne ismerni, hogy: "a konkurencia ránk vert 2 kört a versenyben és igen, van hova fejlődnünk."
és különben is jézusom, azért nem kell majd' négy postot lenyomni egymás után, hogy érvelj a w7 mellett.
amúgy én szimplán azon röhögök, hogy a srác lerakott 2 telefont egymás mellé. és elmondta mind a kettőnek, hogy mit szeretne. tiszta sor a dolog, nem? erre való a hangvezérlés. megmondani, hogy mit akarsz.
a reakció: egyik(wp7)telefon olyan alapvető, angol, artikulált mondatot(parancsot), mint a "create a meeting tomorrow at 10 A.M" sikeresen úgy értette -a végét-, hogy "teen anal" értem én, h a w7 már az agyunkból olvas, bevallom, ebben jobb a sirinél

Az csak a W7 OS fanok és véresszájúak vagdalkozása, hogy hurr-durr direkt a siri javára mondta a parancsokat. nevetséges, ennél a résznél őszintén kifakadtam.
Mi a pöcsöm szól a siri javára abban, hogy: "create a meeting tomorrow at 10 A.M" ? te mit mondanál a titkárnődnek ehelyett? én ezt.
De szerintem a "send text to Simone" is egyök alapvető mondat és még a parancs is ott van az elején, amit harsogsz, hogy csak az kell a W7-nek. ott van. megkapta:
send text.
mit ért a telefon? "stain detector simo"
hát wtf, man?