Quote (RRC @ 31 Dec 2011 01:42)
nem tudom... nekem az oasisról mindig az jut eszembe, hogy a beatlest/john lennont akarják utánozni elég gyatrán mind stílusilag, mind zeneileg
de kinek mi a zsánere
lol, ez vicces.
én nekem maga az oasis soha nem tűnt beatles utánzatnak, csak ők is a beatlesel voltak együtt emlegetve, mint pár évvel korábban a nirvana, ugye.. mindenki a beatleshez van mérve, mert annyira alap zenekar, mint semelyik másik.
de pl. a beatles hangzás nekem akkor tűnt fel igazán, amikor meghallottam ezt a számot:
http://www.youtube.com/watch?v=pcOJu0g8dbwitt így wtf, nagyon durván lennon hangja van liamnak. aztán utánanéztem a dolognak és neten csomó felé írták, h liamnak alapjáraton amúgy is kurvára hasonló hangszíne van, mint lennonnak volt.
szóval kb. akarva-akaratlanul hasonlít
hülye egy dolog. ez olyan, mint amikor pár éve a 30Y-t teljesen beskatulyázták: hurr durr. ők is pécsiek és egyedi zenét játszanak - ők is csak egy kispál utánzat, alternatív zenekar. azt le is voltak írva.
ja és! az igazság része még az is, hogy eleinte én is utáltam az oasist, mert nem éreztem bennük az egyediséget. aztán ráéreztem. de nagyon.
This post was edited by Aston on Dec 30 2011 06:50pm