Quote (Ghostmasterq @ 14 Dec 2018 14:02)
kurvára nem érdekel senkit mi a véleményem az egészről, de azért leírom
nekem személyesen teljesen mindegy mennyit dolgozok, csatlakozok Rikárdhoz, örülnék így 26 évesen ha többet túlórázhatnék így 26 évesen (jelenleg nem tudok, és szomi is vagyok miatta)
egyrészt azért, mert kurvacsóró vagyok, és kell a pénz, másrészt azért, mert szakmailag is fejlődök, vagy akármi, legalább önéletrajba belefér, hogy ezzel is foglalkoztam azzal is, vagy xy-ból 424215215 leadott projektem satöbbi, de ez az én véleményem, "nagyvárosi" féligmeddig jómódú akárki, akinek azért VAN választása
de itt jön a másik része, vidék. Muterom hónapok alatt talált munkát, és tökre örül most, hogy tud valahol dolgozni, de elképesztően ki van szolgáltatva, és tudom, hogy elég sokat dolgozik így is
sokan mondják, DEHÁT NEMET IS LEHET ÁM MONDANI a túlórára, hát igen, itt fent pesten meg faszom tudjahol így van, de vidéken nem kifejezetten így működik
végre van egy állásod, amit meg akarsz tartani, aztán ha meg nem túlórázot egy cseppet sem, szerintem előfordul az, hogy oké sajnos akkor tőleg megválunk
a másik különbíróság: nem látok bele mit jelent ez pontosan, de azt el tudom mondani, hogy a vidéki szavazók nagy többsége sem, ezért a túlóratörvény jobb dolgot alapot szolgál arra, hogy a nem budapestiek is lássanak arról dolgokat, hogy valami tényleg nincs ebben az országban rendben, és nem a migránsok a legnagyobb probléma (hozzáteszem, hogy kb 1 évvel ezelőtt volt valami családi ebéd, és ezt a migránsozós dolgot első kézből hallottam)
// nem olvastam végig mert tl'dr lehet nicns értelme néhány mondatnak, de w/e
ennyire kiszolgáltatott helyzetben lévőkök amúgyse nagyon segít ha kevesebbet lehet törvényileg túlórázni, mert akkor csináltattatják velük off te book, lévén, hogy úgy se fog baszakodni mert nem tud máshova elmenni dolgozni, szóval ez a probléma egészen máshonnan ered.