Quote (daneeka10 @ Mar 24 2012 01:47pm)
Csepelt át kéne brandelni olyasmi hip céggé mint a Tisza volt eleinte amikor újraindult, mondjuk a fixis témával már lehet elkéstek
Szerintem pont, hogy jobb meghagyni csepelnek. Egyébként a tisza nem mindig tisza volt (pláne, hogy erdeti szabásmintákat vett meg a csávó és onnan élesztette fel a dolgot ... Miután megszedte magát a buffalo cipők forgalmazásán)?
Quote (Liliomtipro @ Mar 22 2012 01:44pm)
ez egy igen régi mondás.
Tök vicces egyébként, mert erről a quote-ról az jut eszembe, hogy akármikor felmerül, te mindig benyögöd, hogy azt már mondták mások előttem. De komolyan. Egy hétig egy postodat sem látni, de ilyenkor a semmiből vetődsz a témára. Sosem szóltam érte, mert biztos, hogy nem az én fejemből pattant ki elsőnek a világegyetemben, azt is elhiszem, hogy kurvára ismert, de én mindig valahogy valami személyes támadás felhangot élek meg veled kapcsolatban: "végre beszólhatok annak a fasznak".
Egyébként ez olyan, mint a darth vadered képem (at first i was like ... But then i lol'd). Emlékszem, hogy ezer éve vihogva csináltam paintben, most meg nyilván fullra van a net velük, tőlem teljesen függetlenül.
This post was edited by beni on Mar 24 2012 09:24am