Quote (cowding @ Jan 25 2017 05:23pm)
Gondolom mert nem haladt a projekt, igyis ugyis meg kell csinalni azt a 3 napnyi melot (ezek utan gondolom krisznek) es a csavo meg ingyen $$- t kap ami meg csak siman plusszban irritalo?
pluszpenzt nem kap erte szerintem senki, es azt hogy ebben a harom napban haladt e a projekt nem Krisznek kell eldontenie hanem a projekt vezetoinek. ha valamit nem ert/nem ugy tortent ahogy o gondolta azt ezzel az emberrel es a project vezetoivel(vezeto? angolul van champion meg sponsor, de nem tudom hogyan hijjam) tudja megbeszelni
ha valamilyen komoly gond/elmaradas van azt lehet eszkalalni a srac line managerenek meg a sajatjanak - de ha nem egyertelmu hogy ezt elotte megprobalta tisztazni a fenti ket szemellyel es nem eg a haz abbol homlokrancolas lesz. ez leginkabb a sajat fonoke hozzaallasatol fugg, mennyire tamogatja
HRhez ilyesmivel tokfelesleges fordulni
lebasznia a kollegat/nyilvanosan rosszalnia a dolgot nem szabad legfeljebb szuk barati korben
Quote (Karan2_Returned @ Jan 25 2017 06:44pm)
Nem erdekel masok mit csinalnak, de olyan feladatokat kaptam, aminek elöfeltetele hogy a többi dolog kesz van, es nem csinalt belöle semmit. Ha nem szolok senkinek, akkor ugy tünne hogy en vagyok csiga lassu, azt pedig nem szeretnem, mivel 7 honap utan vegre dolgozhatok mason mint eddig.
udvariasan kersz egy status updatet es ccre rakod a project sponsort emg a championt