Quote (fahrii @ Jul 8 2015 10:04am)
Képzeljétek el egy kibaszottul 11/10 csajt, nézegettem és ő is engem (ők (2 bnőjével) is a korlátnál álltak csak kicsit messzebb mint mi), majd lementek táncolni együtt, pár perc múlva azt látom h ott van mellettem, igy odadorgolozott meg a haja is csapkodott tánc közben ez mondjuk idegesített is. Hát mondom havernak mennyünk már ki. Amugy a csajt az este folyamán láttam beszélgetni egy sráccal, gondoltam a pasija. Kimentünk, jöttek ők is egyből, kint megálltak mellettünk. Igy tette magát a csaj közben folyton odaoda nézett rám aztán hirtelen elkezdi hangosan a bnőinek h biztos azért ignoraljak a srácok mert van egy pasi haverja akivel beszélget. Na mondom k akkor mennyünk be vissza. Bementünk, jöttek ők is és útközben bementek a mosdóba. Közben két eleg jo csaj jött mellenk kb ugyan az lejátszódott mint az előbb. Tancoltak nekünk, meg neztek kicsit se feltűnően. Ranezek h wattafak aztán igy odatol az egyik egy mosolyt meg mondott vmit a bnojenek közben nézett. Hat mondom mittegyek, aztán igy hangosan mondom havernak h nezze a 11/10 csajt a mosdó mellett egyedül kurvara tetszik es oda kene menni es hatat forditottam a 2nek, le is leptek egyből. Na de nem mentem oda inkabb nézegettem egy ora hosszat, majd vmi faszkalap odament, tancoltak, kimentek beszélgetni én meg forever alone. Meg akarok halni srs.
velem miért nem történnek ilyenek ha bulizni megyek