[QUOTE=My_Acc_Is_Bazur,1 Dec 2011 12:58][QUOTE=CyberPunk666,1 Dec 2011 12:51][QUOTE=My_Acc_Is_Bazur,1 Dec 2011 12:36]szerintem meg hülyén néz ki, hogy egy gépnek beszélek, és nem hiszem, hogy gyorsabb lenne, sőt, így, hogy alig ismer fel valamit normálisan, valószínűleg lassabb is.[/QUOTE
de ez egy faszság, hogy alig ismer fel valamit normálisan. Egy idióta lejáratási kísérlet. Kurvajól használható és nem beszélgetsz a géppel, csak pár parancsszót adsz neki, amivel viszont sokkal gyorsabb.
talán ez meggyőz
http://www.youtube.com/watch?v=lsUix1DO97w[/QUOTE]
ezek pl. eléggé standard szavak, és angol a csávó. egy nem angol anyanyelvű, nem angol szavakra kereső / nem angol neveket hívó embernél szerintem ez használhatatlan lenne. amúgy meg ha valaki hozzászokik egy telefonhoz, akkor olyan gyorsan tudja kezelni, hogy a hang általi irányítás nem jelentene komoly gyorsasági különbséget szerintem. és nekem akkor se tetszik, hogy így parancsokat adok egy telefonnak, viccesnek vicces, de sok értelme szerintem nincs (ez csak személyes vélemény ofc, megértem ha másnak tetszik, de nem tudom elképzelni, hogy pl. buszon ezt csináljam, meg ugye nem is lenne valami működőképes a háttérzajok miatt talán). egy szó mint száz, lehet, hogy ha jobb hangfelismerő softwarejeik lesznek, amiket nem angol anyanelvűekre is optimalizálnak, akkor hasznosabb lesz, de ilyen fejlettségi szintű cuccért semmiképp nem adnék ki sok +pénzt, baromi sokadik szempont lenne nálam telefonvásárlásnál ez a funckió.[/QUOTE]
De már rendesen érzékel, a buszon is :). Menni fog magyar nevekkel is, a nokiás symbian hangfelismerő simán viszi őket, idővel ez is fogja.