Quote (Lajo @ Mar 20 2010 08:01pm)
ne is haragudjatok de nem fogok 05-os usereknek PM-eket irogatni, hogy ugyan ne szarjak mar tele a forumot...
amugy meg TT for Oberon_os, legalabb o erti
@Flutter:
Szabálytalan kereskedés:
Ne lopd el mások témáit. Ezért figyelmeztetést kaphatsz, mivel ez spam.
es szeretnek mindenkit megkerni hogy a sajat dolgaval foglalkozzon, a masokra mutogatas helyett
egy csomo dolgot merlegelek, amikor eldontom hogy adok-e warn-t vagy nem, es ezeket nyilvan nem fogom az orrotokra kotni, hogy aztan jol visszaeljetek vele... tok egyszeru a dolog, tartsd be a szabalyokat, akkor nem lesz warn
de már ne haragudj, hogy ne mutagassunk másokra, amikor egy másik szinte ugyanolyan régi user is ezt csinálja, és azzal nem történik semmi?
biztos kurvára gyerekes vagyok, meg nem értem az egészet, de ezt a részét leszarom.
föleg ugy, h az meg nyilvános flame topicokat nyit néha. oké, h be lesz zárva, de h semmit nem kap, az tuti
és akkor még ö küld el engem a kurva anyámba és cigányoz le, aztán meg egy barátom wikifirstért warnt kap (most nem azt akarom mondani ezzel, h nem érdemli meg)
igen, sirok meg etc kösz cigány stb. de ezt akkor sem értem
Quote (Lajo @ Mar 20 2010 08:01pm)
nem remlik, hogy barki is jelentette volna ezt nekem... szoval az hogy nem zavart, eleg bator kijelentes, tekintve, hogy nem is tudtam rola
most akkor külön el kellett volna ezt neked pmelnem?
azt hittem, h a report gomb erre van
és nem hinném, h Lac2t azér vetted észre, mer vki pmelt neked
ha meg igen akkor kapjam be.
This post was edited by sylKE on Mar 20 2010 02:09pm