d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1102610271028102910305001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Aug 9 2013 01:50am
Quote (ecneB @ Aug 9 2013 07:48am)
nem tudom minek kell belevenni a senee-vel valo vitadba az autizmust. szimplan csak olyan szuloket kapott az elettol, akik nem foglalkoztak vele egy percet sem, s ez jol megfigyelheto a figyelemhianyos viselkedesen.

khm, te is ugyanugy felnott vagy, pont ezzel mentegetozni egy ilyen magasztos vitaban.

istenem bencus te is kurvasokosnak hiszed magad, de ebből is süt az, hogy igazából CSAKAZÉRTISBŐL keresed azt, hogy hol köss belém

" te is pont ugyanilyen nyomorék vagy aki felnőtt korára is itt fossa a szarát"

ha az egészet értelmeznéd akkor látnád, hogy én nem tartom magam különbnek
nem úgy mint ő
Member
Gold: 0.00
Aug 9 2013 01:50am
Quote (Senee @ Aug 9 2013 08:48am)
egy pillanatra se nézzél magadba, soha
soha, de soha ne ismerd el hibáidat vagy ismerj be bármit ami rád (épp aktuálisan) negatívan hatna
így lehetsz boldog ember
mindig más a szar
ofc

na gyerünk, ne hagyd szó nélkül ezt se és reagálj még megint valami gecilazát vagy -mivel ezt leinb4ztam- valami gecilekezelőt, hogy nem is érdekel téged vagy el se olvastad

szánalmas vagy

mért ne olvasnám el?

az idiótáknak is ugyanannyi figyelmet szentelek mint a rendes embereknek.

Legközelebb, majd nem jössz nekem okoskodni, kioktatni hogy-merre-mit-miért.

:XD csimpiri csimpara csurra, hogy téged idézzelek.

Quote (ecneB @ Aug 9 2013 08:48am)
nem tudom minek kell belevenni a senee-vel valo vitadba az autizmust. szimplan csak olyan szuloket kapott az elettol, akik nem foglalkoztak vele egy percet sem, s ez jol megfigyelheto a figyelemhianyos viselkedesen.

khm, te is ugyanugy felnott vagy, pont ezzel mentegetozni egy ilyen magasztos vitaban.

én nem ismerem a családi hátterét, de ezzel az indokolatlan "ha, enyém lesz az utolsó szó, hurrdurr, nyomok valami értelmetlent" stílusban inkább egy 13 éves elkényeztetett kis majomra utal.
távol álljon tőlem az, hogy ha esetleg tényleg beteg, valamilyen viccet űzzek a betegségéből, illetve nincs jobb szó rá, nyomorából.

This post was edited by TrollBoss on Aug 9 2013 01:53am
Member
Aug 9 2013 01:53am
Quote (TrollBoss @ Aug 9 2013 07:50am)
mért ne olvasnám el?

az idiótáknak is ugyanannyi figyelmet szentelek mint a rendes embereknek.

Legközelebb, majd nem jössz nekem okoskodni, kioktatni hogy-merre-mit-miért.

:XD csimpiri csimpara csurra, hogy téged idézzelek.

hát ez nem nagy figyelem, a csimpiri csimpara csurra meg a te módszered meg faszkastély meg mindenféle értelmetlen spam

én is spamolok, igaz, de én értelmes, egész mondatokat vetek az internet oldalaira, melyeknek tartalmuk is van
és legközelebb meg max azért nem jövök neked mert te ilyesmikre nem vagy képes, mert olyan egyszerű vagy mint egy pont, pontokkal meg nehéz vitatkozni, nerfhydradps-el kezetfoghatsz
Member
Gold: 279.00
Aug 9 2013 01:53am
Quote (Senee @ 9 Aug 2013 09:50)
istenem bencus te is kurvasokosnak hiszed magad, de ebből is süt az, hogy igazából CSAKAZÉRTISBŐL keresed azt, hogy hol köss belém

" te is pont ugyanilyen nyomorék vagy aki felnőtt korára is itt fossa a szarát"

ha az egészet értelmeznéd akkor látnád, hogy én nem tartom magam különbnek
nem úgy mint ő

fene sem kivancsi hogy kihez tartozik jelen pillanatban a piros homokozo lapat, ezt majd eldontitek ti ketten. de azert jo olvasni a postjaidban, hogy meg tiz ora sincs, de mar folyik rolad a viz. :)

youmad.gif?

This post was edited by ecneB on Aug 9 2013 01:54am
Member
Aug 9 2013 01:55am
pina
Member
Aug 9 2013 01:56am
Quote (ecneB @ Aug 9 2013 08:53am)
fene sem kivancsi hogy kihez tartozik jelen pillanatban a piros homokozo lapat, ezt majd eldontitek ti ketten. de azert jo olvasni a postjaidban, hogy meg tiz ora sincs de mar folyik rolad a viz. :)

youmad.gif?

y, én hibám hogy belementem vitába/veszekedésbe egy olyan emberrel, akinek problémái vannak. Ez abból látszik, hamar elveszíti a kontrollt már egy egyszerű fórumon.

lezártnak tekintem akkor, innentől nem reagálnék többet.
Member
Aug 9 2013 01:56am
Quote (ecneB @ Aug 9 2013 07:53am)
fene sem kivancsi hogy kihez tartozik jelen pillanatban a piros homokozo lapat, ezt majd eldontitek ti ketten. de azert jo olvasni a postjaidban, hogy meg tiz ora sincs de mar folyik rolad a viz. :)

youmad.gif?

ofc
te se ismerd el ha failkodsz

pláne ne seneenek OMG SENEENEK, ANNAK SOSINCS IGAZA, AZ ALJA
ja, inkább bujjál ki, homokozolapát piros vödör ofcofc

Quote (TrollBoss @ Aug 9 2013 07:50am)

én nem ismerem a családi hátterét, de ezzel az indokolatlan "ha, enyém lesz az utolsó szó, hurrdurr, nyomok valami értelmetlent" stílusban inkább egy 13 éves elkényeztetett kis majomra utal.
távol álljon tőlem az, hogy ha esetleg tényleg beteg, valamilyen viccet űzzek a betegségéből, illetve nincs jobb szó rá, nyomorából.

mert te meg velem ellentétben mintapéldája vagy a családfentartó férfiállatnak
értem

ja és egyátlalán nem vergődsz velem a szaromon már fél órája
inb4 ÉN NEM, ÉN NEVETEK, NEKEM EZ MULATSÁG
ofcofc
Member
Gold: 279.00
Aug 9 2013 02:00am
Quote (Senee @ 9 Aug 2013 09:56)
ofc
te se ismerd el ha failkodsz

pláne ne seneenek OMG SENEENEK, ANNAK SOSINCS IGAZA, AZ ALJA
ja, inkább bujjál ki, homokozolapát piros vödör ofcofc

mert te meg velem ellentétben mintapéldája vagy a családfentartó férfiállatnak
értem

ja és egyátlalán nem vergődsz velem a szaromon már fél órája
inb4 ÉN NEM, ÉN NEVETEK, NEKEM EZ MULATSÁG
ofcofc

:DDD

hogy veri a kin a testet-lelket.. azert most elkepzeltelek egy ropke masodperc erejeig. szanalmas kis mindennapod ujfent azzal kezdodik, hogy keles utan betolod arcba a kakaot, majd felmesz egy random forumra osztani caps lock-kal az eszt, ahol mindenki ignoral ~. sajnallak, hogy meg edesanyad sem hallgat meg, egy barat sincs akinek elsirhatod a banatod. az elet kemeny, a kotel pedig olcso.

This post was edited by ecneB on Aug 9 2013 02:01am
Member
Aug 9 2013 02:12am
van valakinek fölösleges nmag meghívója ?
Member
Gold: 19.00
Aug 9 2013 02:15am
Quote (ecneB @ Aug 9 2013 08:00am)
:DDD

hogy veri a kin a testet-lelket.. azert most elkepzeltelek egy ropke masodperc erejeig. szanalmas kis mindennapod ujfent azzal kezdodik, hogy keles utan betolod arcba a kakaot, majd felmesz egy random forumra osztani caps lock-kal az eszt, ahol mindenki ignoral ~. sajnallak, hogy meg edesanyad sem hallgat meg, egy barat sincs akinek elsirhatod a banatod. az elet kemeny, a kotel pedig olcso.

nem feltétlen, lehet, hogy neki ez a hobbi, aztán kimegy a barátaihoz röhögni nagyokat, meghágja a nőjét (faptime), eszik egy nagyot, talán dolgozik

de obv lehet, hogy igazad van, none knows, ez itt a baj

inb4 megvédem őt, trolol, engem is mindenki utálni fog, pedig nem ez a célom

én most munkahelyről írok, jó olvasni a sárdobálást, mert megy tőle az idő, ha már munka atm nincs
Go Back To Magyar Topic List
Prev1102610271028102910305001Next
Closed New Topic New Poll