d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Fahrii Tinder Progress Topic > Asd
Prev1101102103104105108Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jul 8 2015 02:35am
Member
Gold: 0.00
Jul 8 2015 03:04am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 8 Jul 2015 09:39)
pls irjad
rohogni akarok

Képzeljétek el egy kibaszottul 11/10 csajt, nézegettem és ő is engem (ők (2 bnőjével) is a korlátnál álltak csak kicsit messzebb mint mi), majd lementek táncolni együtt, pár perc múlva azt látom h ott van mellettem, igy odadorgolozott meg a haja is csapkodott tánc közben ez mondjuk idegesített is. Hát mondom havernak mennyünk már ki. Amugy a csajt az este folyamán láttam beszélgetni egy sráccal, gondoltam a pasija. Kimentünk, jöttek ők is egyből, kint megálltak mellettünk. Igy tette magát a csaj közben folyton odaoda nézett rám aztán hirtelen elkezdi hangosan a bnőinek h biztos azért ignoraljak a srácok mert van egy pasi haverja akivel beszélget. Na mondom k akkor mennyünk be vissza. Bementünk, jöttek ők is és útközben bementek a mosdóba. Közben két eleg jo csaj jött mellenk kb ugyan az lejátszódott mint az előbb. Tancoltak nekünk, meg neztek kicsit se feltűnően. Ranezek h wattafak aztán igy odatol az egyik egy mosolyt meg mondott vmit a bnojenek közben nézett. Hat mondom mittegyek, aztán igy hangosan mondom havernak h nezze a 11/10 csajt a mosdó mellett egyedül kurvara tetszik es oda kene menni es hatat forditottam a 2nek, le is leptek egyből. Na de nem mentem oda inkabb nézegettem egy ora hosszat, majd vmi faszkalap odament, tancoltak, kimentek beszélgetni én meg forever alone. Meg akarok halni srs.
Member
Jul 8 2015 03:10am
:(

nem szereted, ha nyomul
de te sem lépsz
mindezt úgy, hogy vágysz rá

sakkmatt, jól átsütve
Member
Gold: 6,352.66
Jul 8 2015 03:14am
Quote (fahrii @ 8 Jul 2015 11:04)
Képzeljétek el egy kibaszottul 11/10 csajt, nézegettem és ő is engem (ők (2 bnőjével) is a korlátnál álltak csak kicsit messzebb mint mi), majd lementek táncolni együtt, pár perc múlva azt látom h ott van mellettem, igy odadorgolozott meg a haja is csapkodott tánc közben ez mondjuk idegesített is. Hát mondom havernak mennyünk már ki. Amugy a csajt az este folyamán láttam beszélgetni egy sráccal, gondoltam a pasija. Kimentünk, jöttek ők is egyből, kint megálltak mellettünk. Igy tette magát a csaj közben folyton odaoda nézett rám aztán hirtelen elkezdi hangosan a bnőinek h biztos azért ignoraljak a srácok mert van egy pasi haverja akivel beszélget. Na mondom k akkor mennyünk be vissza. Bementünk, jöttek ők is és útközben bementek a mosdóba. Közben két eleg jo csaj jött mellenk kb ugyan az lejátszódott mint az előbb. Tancoltak nekünk, meg neztek kicsit se feltűnően. Ranezek h wattafak aztán igy odatol az egyik egy mosolyt meg mondott vmit a bnojenek közben nézett. Hat mondom mittegyek, aztán igy hangosan mondom havernak h nezze a 11/10 csajt a mosdó mellett egyedül kurvara tetszik es oda kene menni es hatat forditottam a 2nek, le is leptek egyből. Na de nem mentem oda inkabb nézegettem egy ora hosszat, majd vmi faszkalap odament, tancoltak, kimentek beszélgetni én meg forever alone. Meg akarok halni srs.

xDDD
Member
Jul 8 2015 03:18am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jul 8 2015 09:14am)
xDDD

ne nevesd ki, ez geciszar lehet :c

akarsz vmit de egyszerűen ördögi körbe keveredsz és sehogy sem jó
ez nem jó érzés
Member
Jul 8 2015 03:20am
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék ellene, de geci szarul érzem magam miatta.

Pedig kicsit még jobb kedvem is volt mostanában, van 2 milf csaj a kondiban. Folyton köszönnek, az egyik szokott odajonni beszélgetni meg igy tök normalisak és kicsit jó és érdekes érzés h nyit felém valaki(alapvetően leszarnak éskerulnek emberek, aztán jó érzés h ha érdeklődik valaki felolem).
Member
Jul 8 2015 03:28am
Quote (fahrii @ Jul 8 2015 09:20am)
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék ellene, de geci szarul érzem magam miatta.

Pedig kicsit még jobb kedvem is volt mostanában, van 2 milf csaj a kondiban. Folyton köszönnek, az egyik szokott odajonni beszélgetni meg igy tök normalisak és kicsit jó és érdekes érzés h nyit felém valaki(alapvetően leszarnak éskerulnek emberek, aztán jó érzés h ha érdeklődik valaki felolem).

itt a melohelyen is van egy 39 éves milf arcra eddig is tetszett de most h vannak ezek a höségek és lengébb ruhákban van omg dat body mmmmmm
én is már mondtam neki majdnem, h omg de nagyon jol nezel ki de inkabb nem mert belegondoltam anyámmal élek meg keresek feleannyit mint ő ki vagyok én lól
ami amugy szintén faszság hát attól még dugni lehetne :XD keppe

de akkor próbálj meg nyitni az idősebbek felé, azok legalább már tapasztaltak, megbecsülik ami van, nyugodtabbak mert már átment rajtuk egyszer-kétszer a szemét élet és tudják, hogy mekkora fos ez
Member
Jul 8 2015 03:29am
Quote (Senee @ 8 Jul 2015 11:18)
ne nevesd ki, ez geciszar lehet :c

akarsz vmit de egyszerűen ördögi körbe keveredsz és sehogy sem jó
ez nem jó érzés

Ez, raadasul az a baj h ugy érzem az agyam nagyon erősen tolja nekem a bullshitet. Marmint h nekem soha nem lehet nőm, meg kár próbálkozni bárkinél egy olyan balfasznak mint én. Túlságosan beszűkült a látásom a kondi-gép kettosre. Kellene valami egyéb hobbi amivel kitolthetnem a szabadidomet, finoman ismerkedni emberekkel, beszélgetni veluk stb, aztán egyszer bnőm is lehetne ha nem lennek egy ilyen beszűkült depressziós fasz.
Member
Jul 8 2015 03:44am
Quote (fahrii @ Jul 8 2015 09:29am)
Ez, raadasul az a baj h ugy érzem az agyam nagyon erősen tolja nekem a bullshitet. Marmint h nekem soha nem lehet nőm, meg kár próbálkozni bárkinél egy olyan balfasznak mint én. Túlságosan beszűkült a látásom a kondi-gép kettosre. Kellene valami egyéb hobbi amivel kitolthetnem a szabadidomet, finoman ismerkedni emberekkel, beszélgetni veluk stb, aztán egyszer bnőm is lehetne ha nem lennek egy ilyen beszűkült depressziós fasz.

nem kell új hobbi imo
sztem az is faszság, h na akkor mostantol én utálom a játékokat meg mindent amit eddig csináltam és váltok

lehet azt is tolni hát miért ne
csak annyi, hogy csajozáshoz is úgy állj hozzá mint a gyúráshoz azokon a motivational pictureseken, h mi van ha elesel és úgy érzed nem megy?! semmi, felállsz és mész tovább etc

tehat h mivan ha nem kellesz vagy akár ki is nevet egy masik szerves vegyület hát hol kéne az téged érdekeljen? attol te ugyanugy vegzel az egyetemen, ugyanugy jol fogsz keresni ő meg ugyanugy szajhaja lesz vmi nagyarcu baromnak hát gg ha neki az kell nevessen csak amig tud
egyszerüen nem érdemlik meg h rosszul erezd magad miattuk

de mondjuk ja, a magam peldajabol tudom, hogy bárki bármit mond/ír; azt még ha el is fogadod meg akár úgy is gondolod; akkor sem tudsz másként hozzáállni és a blokk ugyanúgy fennmarad :c
ezért is mentek évek óta folyton mindenhol ugyanazok a beszélgetések körbe-körbe eredmény nélkül

nem is tom nekem pl használt ez, h eljöttem dolgozni és igy h kapok egy kicsivel több pénzt, nagyobb kontrollom van a dolgok alakulása felett talán ettöl jobban érzem magam etc
Member
Gold: 2,496.00
Jul 8 2015 03:48am
Quote (fahrii @ Jul 8 2015 10:29am)

A baj ezzel a hozzaallassal az, hogy beszukult depresszios fazkent olyan baratnod is lesz...

Amugy nem ertem mit erolkodsz szorakozohelyeken ha az nem megy - abban meg nincs semmi szegyen, legalabbis szerintem, szorakozohelyeken nekem sem megy a csajozas kulonosebben bar en nem vagyok kulonosebben kipattintva :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1101102103104105108Next
Add Reply New Topic New Poll