Quote (fahrii @ Jul 8 2015 09:29am)
Ez, raadasul az a baj h ugy érzem az agyam nagyon erősen tolja nekem a bullshitet. Marmint h nekem soha nem lehet nőm, meg kár próbálkozni bárkinél egy olyan balfasznak mint én. Túlságosan beszűkült a látásom a kondi-gép kettosre. Kellene valami egyéb hobbi amivel kitolthetnem a szabadidomet, finoman ismerkedni emberekkel, beszélgetni veluk stb, aztán egyszer bnőm is lehetne ha nem lennek egy ilyen beszűkült depressziós fasz.
nem kell új hobbi imo
sztem az is faszság, h na akkor mostantol én utálom a játékokat meg mindent amit eddig csináltam és váltok
lehet azt is tolni hát miért ne
csak annyi, hogy csajozáshoz is úgy állj hozzá mint a gyúráshoz azokon a motivational pictureseken, h mi van ha elesel és úgy érzed nem megy?! semmi, felállsz és mész tovább etc
tehat h mivan ha nem kellesz vagy akár ki is nevet egy masik szerves vegyület hát hol kéne az téged érdekeljen? attol te ugyanugy vegzel az egyetemen, ugyanugy jol fogsz keresni ő meg ugyanugy szajhaja lesz vmi nagyarcu baromnak hát gg ha neki az kell nevessen csak amig tud
egyszerüen nem érdemlik meg h rosszul erezd magad miattuk
de mondjuk ja, a magam peldajabol tudom, hogy bárki bármit mond/ír; azt még ha el is fogadod meg akár úgy is gondolod; akkor sem tudsz másként hozzáállni és a blokk ugyanúgy fennmarad :c
ezért is mentek évek óta folyton mindenhol ugyanazok a beszélgetések körbe-körbe eredmény nélkül
nem is tom nekem pl használt ez, h eljöttem dolgozni és igy h kapok egy kicsivel több pénzt, nagyobb kontrollom van a dolgok alakulása felett talán ettöl jobban érzem magam etc